Jussi din luring...

${EntryDate} @ 17:18:29
Ikväll blir det bio. Jussi har först och främst lockat med mig, så efter lite tjat och en överenskommelse att jag ska få välja film nästa gång gick jag med på att se den. JAG VET att jag kommer ångra mig när vi sitter där!!!!
Sen lurade han med stackars mikael också, micke är precis som mig när det gäller sånna här filmer. Jussi sa aldrig vilken film vi skulle se föränn vi hade hämtat honom.
Och vilken film ska vi se kan man ju undra då, jo Shutter Island. åh.....

Buckethead!

${EntryDate} @ 11:50:48
Inte dålig


Sunday

${EntryDate} @ 11:49:22
Helloo, sitter och lyssnar på när Jussi spelar lite gitarr. För en stund sedan spelade vi tillsammans, jag på pianot och han på gitarren. Vi spelade stand by me, gick faktiskt bra efter en stund haha!
Igår såg vi ju film och sådär, och vi såg den sjukaste filmen ever ? Tenderness eller något sådant, helt wierd film... men man kunde som inte slut se heller på något sätt.
Idag får vi se vad som händer, kanske måste till Jussis jobb och kolla hur det går för gitarren.




shit vad mätt jag är!

${EntryDate} @ 21:28:27
Vet inte ens om jag vill erkänna att jag har tryckt skrov och mjukglass...
Annars var jag och Jussi först på jobbet, sen förbi hamn och tillbaka till hans jobb och jag är helt slut. Sen var vi ute och sladdade hejvilt, SHIT vad roligt de är! Sladdade runt, driftade osv hehe. Vi utgör ett perfekt rally team!

Nu ligger jag, jussi och micke i soffan och ska se filmerna vi har hyrt. Jag är trött, har huvudvärk och är helt sliten. Orkar just och pass förflytta mig för tillfället.


Morning

${EntryDate} @ 12:08:16
Okej, vi vaknade redan kvart över tio. Men endå! Vi har hunnit med frukost, en dusch och kommit fram till att vi någon dag ska göra en bomb!
Virkade ju klart Jussis mössa igår, och jag tror han blev nöjd. Verkade då så iallfall, hehe
Snart ska vi till hans jobb och hämta gitarren som har hängt där över natten. Btw, någon mer än jag som älskade sladdar vädret igår?!


vilket fläng

${EntryDate} @ 22:57:29
Kanske 3 timmar har jag varit hemma på hela dagen. Landade nyss i sängen efter att ha flängt runt hela dagen!
Skjutsade jussi till jobbet, sen kom mamma hit klockan halv elva och vi åkte hem till dom, vidare på coop, sen var jag hos mamma tills halv tre då jag hämtade Jussi igen, hem i kanske 5 minuter innan vi tog med oss Jussis gitarr och åkte tillbaka till hans jobb. Där lackade han om sin gitarr medans jag satt och virkade. Vid 7 åkte vi till frasses och åt middag (tack emmsan♥), sen hem och tvär hämtade garn och Tyson och vidare tillbaka till Jussis jobb. Och som sagt kom vi precis hem! Är gode slut i kroppen, men Elin & tobbe ringde för att höra om jag ville komma förbi. Klart jag vill, var fan 100 år sedan jag var med dom... iaf med Elin och Lisa!

Så jag ska väl snart bege mig till dom bastubadande jävlarna, om jag hittar ?


lilla fröken fräken...

${EntryDate} @ 19:48:50
haha jag saknar sommaren, men jääääääääävlar vad jag får fräknar, helt sjukt.....


lipsyl!

${EntryDate} @ 19:32:16
Älskade lipsyl! Äntligen, Jussi fick också ett. Vi har en tävling nu om vem som behåller sitt längst! Vi suger nämligen på att behålla dom... Varenda gång vi köper ett nytt har det försvunnit inom en vecka och båda skyller på varandra.
Men så ni vet så är det alltid han som tappar bort dom!
Annars har jag två påsar ahgrens brevid mig också och busar lite med dom.
Nu ska jag kanske diska bort lite efter middagen och se lite 2 1/2 men. TJINGELING


Det finns verkligen sjuka människor

${EntryDate} @ 16:59:52
Helo, även idag har jag varit hos Anna panna och spelat tvspel och även idag bjöd hon mig på lunch. Fick en ostfralla och en loka♥ Idag gick det fan inte bra i mario party!! Seriöst, jag fick en stjärna och hann ha den i typ 2 sek, sen hamnade jag på dry bones ruta så han fick den!!!!!! UTAN ATT KÄMPA? Blir tokig... men vi låste upp ett nytt minigame och fyfan vad roligt! I det ägde jag som en motherfucker, jävlar vad kul det var.

Nu står Jussi och lagar mat (ovanligt osv) sen ska jag köpa ett lipsyl.


tv speeeel!

${EntryDate} @ 17:49:17
YEAH I WON! jävla biiiitch säger jag bara :@ Inte du anna, men din jävla prinsessa.

Har alltså spenderat dagen först på lassa och sen hos Anna tills Jussi slutade jobba. Idag gick blodproven riktigt bra! Har aldrig gått sådär bra någonsin, är faktiskt stolt! Svimmade inte och spydde inte heller, vart bara lite yr men det gick fort över. Klockan 9 var jag klar och ville inte väcka Anna redan då, så jag åkte hem och sov tills 10 då Anna skrev sms att hon var vaken. Då åkte jag dit och vi har spelat tv spel hela jävla dagen! Sen har vi ätit lunch, varma mackor i hennes nya järn och tryckt i oss annat smått och gott. Hämtade hem Jussi vid kvart över 4 sen vart det middag och nu chillar jag i sängen. Är sjukt trött i hela kroppen....


HAHAH

${EntryDate} @ 23:10:56
kvinnlig ordlista som jag fann på en blogg, har läst den förr men här får ni som missat den chansen att läsa!


”okej”:

Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet ”okej” för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

 

”Fem minuter”:

Detta betyder i själva verket ca en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch (alternativ dataspel) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

 

”ingenting”:

Detta betyder att det faktiskt är ”något” och du bör definitivt vara på din vakt. ”Ingenting” används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. ”Ingenting” kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i ”fem minuter” och som kommer att sluta med ordet ”okej”.

 

”Gör som du vill” (Med höjda ögon bryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer att sluta med att kvinnan blir förbannad över ”ingenting” och sista ordet kommer förmodligen att bli…

 

”Okej, gör som du vill” (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar kvinnan: Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre”. Du kommer få ett ”gör som du vill” (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av ”ingenting” och ”okej” och hon kommer att prata med dig först om ”fem minuter” när hon lugnat ner sig lite.

 

Djup suck:

Detta är inte ett ord utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En djup suck betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera ”ingenting” med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som ”den onödige”.

 

Lätt suck:

Än en gång: Inte ett ord utan en signal som alla män kan ha nytta av att skänna till. Lätta suckar betyder att hon är nöjd och på gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i det tillståndet är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

 

”Det är okej”:

Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. ”Det är okej” betyder att hon ska tänka över grundligt på vilket sätt hon ska straffa dig för något du gjort mot henne. ”Det är okej” används ofta tillsammans med ordet ”okej” och i förbindelse med ”gör som du vill” (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

 

”Tack”:

En kvinna tackar dig. Svimma inte, säg bara varsågod.

 

Tack ska du ha”:

Detta är något helt annat än ”tack”. En kvinna säger ”Tack ska du ha” när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt och att hon känner sig trampad på. ”Tack ska du ha” kommer att följas upp med en djup suck. Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en djup suck eftersom att hon bara kommer att svara ”ingenting”.

snark

${EntryDate} @ 21:07:43
Jussi snarkar som vanligt, de har han gjort sen kl 8, hätfigt.
Men det gör inget, han är ju så hårt arbetande hela dagarna för att försöja oss 3. ihihi så jag älskar honom fastän han sover.

Just nu försöker jag hitta något bra på tv och är så jävla sugen på alhgrens bilar. Sådana reklamer borde förbjudas kvällstid när man ligger i sängen! Jag vill ha, nästan så mycket att jag dräglar...
I morgon blir det iallfall dom fruktade 14 rören med blod, gu se kul. Ironi på den, så ni vet.
Då blir det farligt att vara nära mig i trafiken! Ska väl egentligen inte köra, men jag behöver ju bara vänta en stund.


vilken händelserik dag!

${EntryDate} @ 17:26:18
Jag vet inte ens vars jag ska börja? haha det har hänt så konstiga saker idag!
Ja, de här blir ett lite längre inlägg eftersom jag måste få med allting för att någon dag kommer jag kolla tillbaka och då ska jag skratta åt mig själv!

Det började med att jag skulle fara och besikta bilen, vimsig som jag är. När jag kör upp till korsningen ovanför mamma ser jag en svart liten dunboll ligga vid vägen. Jag tänker: vad var det där?! Stannar och kollar genom bakrutan, men det är helt plötsligt borta? Jag funderar och står still ett tag, då helt plötsligt en skata "hoppar" upp och ner vid min passagerar sida, VA? Jaha, sen tittar jag ner, DÅ ATTACKERAR SKATAN DEN LILLA DUNBOLLEN och jag inser att det är en skadad liten fågel! Får panik när ännu en skata anländer och börjar picka på den hjälplösa lilla bollen, jag tutar som en tok men dom bryr sig inte, jag får mer panik, öppnar dörren och väser som en jävla katt. Då jävlar blev det fart på skatorna. Letar efter vantar i bilen så jag ska kunna ta med den lilla skadade fågeln som försöker ta sig mot min bil men förgäves. Inga vantar! Ser en traktor komma och dunbollen är nu ute i mitten av vägen. Får panik än en gång men inser att jag måste flytta mig. Sen kör jag iväg.... men jag tittade i backspegeln och ingen dunboll blev överkörd. Puhh, åker till besiktingen och skyndar sedan tillbaka, men då är den gone... Jag hoppas med mitt hjärta att den klarade sig!

Nästa jävla händelse är när jag tar med mig Tyson och ska cykla till mamma. Allting går jättebra men när vi kommer till bron och har bilar efter oss halkar tyson under cyklen och jag CYKLAR ÖVER HONOM :(!!! Han tjuter som en motherfucker, jag får panik, bilarna saktar in och tyson sätter sig och SKITER mitt på bron?! Fyfan... dog av pinsamhet. Bilarna hade ju stannat så vi skulle kunna ta oss upp, (jag föll ju också såklart). Sen står dom där ett tag, jag blir röd i ansiktet för jag har ingen påse med mig. Klappar tyson och låssas leta efter påse i fickan, och Då börjar bilarna rulla igen.. stod där tills alla bilar hade passerat och kört över. Tyson fortsatte iallafall som inget hade hänt, tills vi kom hem igen. Då började han ha problem att ställa sig upp, ville inte följa mig heller.... Och nu haltar han på v. bakben... älsklings vovven min! Får hoppas de blir bättre snart, annars måste vi till vetrinären.

Ja, de blev en hel del läsning men det gör inget! haha vilken dag...


ännu en dag

${EntryDate} @ 20:15:31
Med huvudvärk.. undra om det beror på att jag inte har mina glasögon på mig? Måste nog ta mig en alvedon och sedan blir det kvällsfika! Mammas goda limpa ofc, var och hämtade en till idag hehe!
Jussi ska börja baka sånna när han fått receptet av mammsen.
I morgon ska bilen besiktas och mest troligt blir det blodprover i morgon också... fyfan. Då blir det inte mycket bilkörning för lilla mig!

Nu blir det tv och sen ta in sista tvätten!

lilla hemmafrun Linda

${EntryDate} @ 17:51:19
Hii hejsan, idag har jag städat och tvättat. Diskat undan lite har jag också gjort! Men det jobbigaste/värsta är fan att jag valde att ta med mig tyson på cykelturen hem till mamma... Han slet, drog, var i vägen , kissade och bajsade. Seriöst, man ska inte cykla när det är snö! Jag höll på falla x antal gånger och lika många gånger var jag tvungen gå av cykeln för att inte bli påkörd!
Anyway, mitt uppdrag blev iallafall efter många andetag och en ryggsäck slutfört. Kännde mig faktiskt duktig som tog cykeln istället för bilen, ska fan göra det jämt när jag ska iväg själv.

Nu står Jussi och lagar mat, korv och mackisar ♥ sen ska jag ta in lite tvätt och se på tv. Är helt slut + att jag har en jävla huvudvärk. TJINGELING


fy vad storm

${EntryDate} @ 19:54:17
Det är ju galen snowstorm ute! Vi var nyss på karra och köpte snus, och jag som är så liten flög typ bort i vinden...
Hatar storm, det är obehagligt! Vägrar vitsas ute när den har staden i sitt grepp, då kurerar jag mig inomhus under en filt.

Nu ska jag göra lite jobb åt Jussi i photoshop, han har ju nämligen slipat ner sin elgitarr (en av dom) och tagigt isär hela den och ska lacka om och grejor. Han funderar nämligen på att köpa grejer och bygga en helt ny gitarr från grunden så han behöver lite hjälp med färgsättningen.


hungrig

${EntryDate} @ 14:46:45
Ligger och väntar på att mamma ska komma förbi med limpa till mig. Jag fattar inte hur den ens finns kvar i de huset? Jag kan ta hela limpan, det gör absolut ingenting! Älskar limpan mamma har bakat...
Jussi håller på med något wierd projekt... han får sånna ideér ibland att man inte riktigt hänger med.
Men det kanske är något bra? Att han liksom har skaffat sig en hobby. Varför har inte jag en hobby? Det hade varit något!


sovmorgon

${EntryDate} @ 11:14:36
Hoppsan! Idag vaknade vi lite senare, men det var faktiskt ganska skönt att sova ut. Dock kan det ju bli svårare att somna på kvällen nu istället... Jussi jobbar hela veckan, och jag ska besikta bilen och tvätta.

Igår for Carro och Tobbe hem vid 2 snåret, stackars dom som var tvungna gå hem haha! Det var ju typ -27..
Vi busade med Carro så hon blossade som vanligt, och så såg vi melodifestivalen.
Nu borde jag stiga upp ur sängen och göra något vettigt!


heheh

${EntryDate} @ 19:37:50
Visste ni...

att jag vill - shoppa inredning och göra om i lägenheten
att jag har - adhd
att min senaste kyss - var alldelens nyss
att jag lyssnar mycket på - vad mina vänner säger
att jag funderar på - att klippa mig
att jag pratar – väldigt mycket
att jag inte gillar – blodpudding
att min första riktiga kyss – minns jag inte
att jag avskyr när folk snackar - om sånt dom inte vet ett skit om
att kärlek är –  något alla borde ha
att jag gillar – när någon får mig att skratta
att jag alltid kommer att – vara mig själv
jag är förälskad i – min Jussi
att sist jag grät var – någon vecka sedan
att min mobiltelefon är – vit och röd
att när jag vaknar på morgonen – somnar jag oftast om igen
att innan jag går och lägger mig – slår jag på MNK
att idag har jag – varit i skelleftehamn
att jag just nu tänker på - att jag borde fara
att i kväll ska jag – Se mello
att i morgon kommer jag – köpa en handbroms vajjer
att jag hoppas –  på att en dag få köpa en till rottweiler

huvudet..

${EntryDate} @ 16:17:18
Åhhh blir galen. Mitt huvud gör så jävla ont... Det trycker bakom ögat på vänster sida och bara jävlas med mig!
Vi har varit i hamn hela dagen och jag trodde det skulle bli bättre med frisk luft och sånt, men fan heller. Nu ska jga ta mig en alvedon och kanske sova en stund för att se om det hjälper något. Kanske slår igång en film och kryper ner under en filt. Det är ju inte nådigt kallt ute idag så att säga...

Ikväll blir det iallfall melodifestivalen!


Godmorgon!

${EntryDate} @ 09:13:45
Solen skiner in genom fönstret och jag ska snart kolla hur kallt det är ute. Jussi gör frukost medans jag fortfarande ligger i sängen. Vi såg OS igår kväll och HEJA HAAG! Trodde fan hon skulle komma 4 där ett tag, men jävlar vad hon åkte.
Nä nu ska jag ringa och fråga vad mamma vill mig i natt när hon ringde.

mätt liten lindis

${EntryDate} @ 18:46:32
Åhh vad gott med mat! Vi har precis placerat oss i sängen och Jussi pillar med sin mobil. Ikväll ville jag gå på bio eftersom vi har 4 biljetter, men det verkar ju inte bli något...
1. bilen kommer vara fucking freeezin när vi ska hem
2. bilen kommer vara kall
3. jag tror inte de finns något annat som förstör?

Är sugen på candy, men de är inte lätt när de inga pengar finns över till de. Ska väl kanske smaska på min kaka hehe, btw jag har blivit sjukt gottesugen? vad hände....


duktig linda!

${EntryDate} @ 15:16:57
Idag har jag städat och diskat hela dagen. Dammsög, bar ut sopor, skurade och dammtorkade! Jääävlar vad duktig jag kännde mig efteråt. Sen var mamma och Tiniiewinie förbi och smakade på mina kakor och tro't eller ej, men dom var supergoda idag? Jag fattar inget, ska man vänta en dag för att dom ska smaka bra....

Nu är min man hemma och vi ska snart planera vad det blir till middag skulle jag tro. Han har intagit dushen för tillfället.
PUSS


nu är det fan bevisat

${EntryDate} @ 21:04:08
Jag kan inte baka. Jag misslyckas fan varenda gång.... seriöst hur dålig kan man bli?
Skulle baka en jäääättegod kaka som jag aldrig har bakat förr, och jag gjorde som det stod (typ) men ENDÅ misslyckades jag... kakan var som vanligt smaklös, och det enda som smakade något var "toppingen" för den bestod i princip bara av florsocker. Nej fyfan, jag ska hålla mig från köket. Konstigt nog har jag ju en man som är bagare, varför hjälper inte det mig det minsta?


today

${EntryDate} @ 16:42:01
Idag har jag umgåtts med Carriiie och vi ha varit på stan och chillat här. Hon köpte som vanligt lite stuff och för mig blev det notting! Borde ha tage med mig mina presentkort kännde jag...
Ligger just nu på sängen och väntar på att min man går till spisen och lagar mat! Han är fullt upptagen med sin nya gitarrpryl. Funderar starkt på att baka något idag, mmm så mumsigt!


mina skrullor!

${EntryDate} @ 21:48:17
Jag saknar mina skrullor så mycket!


blir förvirrad

${EntryDate} @ 21:06:10
Jag vill verkligen ha en touch mobil. Har velat ha en sedan nokia 5800 kom ut, men eftersom Jussi har en så vill jag nästan inte ha en likadan. Det känns som att jag vill ha en annan då! Men jag hittar inte riktigt något som passar mig. Jag har ju alltid varit en Sony ericsson/Nokia brud och vill ju därför ha något av dom. Samsung är krångligt, LG verkar likadan och andra märken känns nästan orelevant. Jag vill ha mer en kameramobil än musikmobil, så vet någon av en bra jävel till ett inte alls för dåligt pris LET ME KNOW!
Ska iallfall kika vidare nu och se vad jag kan finna för intressant.


bubbels

${EntryDate} @ 20:30:12


jävla kyla

${EntryDate} @ 18:48:24
Åhh jag och Jussi var påväg mot stan när min bil får soppatorsk mitt framför rödljusen vid balder.... Lyckades turligt nog svänga mig upp på trottoaren. Men per kom snabbt till undsättning med en reservdunk!
Jag fryser som faaaaan om alla kroppsdelar, är på dåligt humör och ska fan sätta ner fötterna i ett varmt fotbubbelbad snarast. Jussis paket kom hem till mammsen idag, och om inte per hade varit hemma hade Jussi knappast fått paketet föränn senare i veckan. Varför får man inte veta att dom levererar fram till dörren?

nä dags för fotbadet nu!

eye

${EntryDate} @ 22:10:05

Min lilla kamera är inte så dum trots allt!


undrar

${EntryDate} @ 21:56:37
Jag har alltid varit den där hopplösa pojkflickan som aldrig riktigt har velat bli "flickig". Med nagellack, fina kläder, smink varje dag och sånt där som tjejer gör. Men för varje dag som går känner jag hur mycket mer flickig jag håller på att bli. Jag äger nu enbart 1par unisex mjukisar! Fattar ni? Helt sjukt...
Jag vill ha nagelack i alla färger och former, lackleggings (tro de eller ej!) och jag känner stora behov av att beställa hem saker...
Vad har hänt med mig?! Åh... men det gör typ inget. Så länge jag håller mig kvar på en redig nivå!


dag ut och dag in är det samma visa

${EntryDate} @ 17:41:01
Tråkiga dagar nu när solen inte lyser. Man känner sig nästan lite bitter? Blir sur på allt, stör sig på det mesta och allting är bara jobbigt. Kan dock även bero på pms.
Har precis ätit middag, ligger med Jussi i sängen, kikar lite på förkväll och dricker lite cola.
I morgon ska iallfall Jenny komma hit och vara med mig på dagen, fan 100 år sedan vi träffades sist!

Och vad hände med blogg jävel inatt? Jag hade världens inlägg jag behövde skriva sen funkade inte ens skiten? Det är fan problem jämt med sida tycker jag. FIX IT BITCHES!


kurr i lillmagen

${EntryDate} @ 17:52:18
Igår möblerade vi om i lägenheten. Sovrummet är nu MYSIGT inne i det gamla "spelrummet", och spelrummet har förflyttas till det gamla sovrummet. HUUUUUR mysigt som helst!
Sen la vi oss väldigt tidigt och såg en film, och från ingenstans börjar det banka som fan på fönstret, jag fattar inget?
Jussi sa att jag var tvungen kolla eftersom enbart mina kompisar beter sig sådär(nivetvem...) Men det var inte alls mina friends. Eller ja, haha de var Carita, Linda och livia(tror jag) som bankade. Dom kom med allahjärtans dag presenter åt oss. Ett kort, en stor ask Geisha och en ask gelehallon. TACK HEHE
Jussi älskar geisha och jag gelehjärtan;)

Tänkte visa lite bilder från möbleringen också heheh men ni får bara se sovrummet,


Haha vi behöver ju inte tänka alltför mycket på den vita sladden och den bruna tejpen... de är en temporär lösning!

I♥YOU

${EntryDate} @ 22:08:56

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glad alla ♥s dag

${EntryDate} @ 10:09:26
Godmorgon! Steg upp redan klockan 8 för lite kärleksfrukost med mina män. Nu ligger vi i sängen och gosar, tittar på olika klipp och sådär. Annars idag blir det kanske skridskor eller promenad. Jussi sa : Ska Elin ta min flickvän på alla ♥s dag?! Haha stackars...
Ikväll blir det nog en lite romantisk middag och sen film. MÅNGA KRAMAR OCH PUSSAR FRÅN MIG



äntligen

${EntryDate} @ 23:54:48
Lite förnyelse! Känns bra just nu iallfall även om det finns lite annat jag skulle vilja fixa, men det får vila en stund.

Vi har precis kommit hem från skridskoåkning än en gång, och jag småfryser lite medans Jussi och Micke ser på OS. Ska dricka lite coke och kika på bilderna som togs ikväll.

HÄR SKA DET FINNAS BILDER MEN BLOGG.SE ÄR SÅ JÄÄÄVLA SEGT.

snälla någon

${EntryDate} @ 19:05:45
Jag hatar utseendet på min blogg. Men jag har inte orken att fixa den, det tar sån helvetes tid. Sen har jag sådan beslutsångest vad gäller header osv osv. Har tusen saker andra småpiller jag vill ändra också, men bajs vad jag känner mig opeppad. Funderar starkt på att göra en helt ny blogg. Börja från början...

i love you and i love when the sun shine

${EntryDate} @ 13:44:42
Vaknade pigg och glad klockan 9 idag. Började dagen med lite morgon bus HEHEH sen vart det frukost innan jag av någon anledning somnade när jussi spelade gitarr för mig. Sov dock bara 20 min innan vi for iväg till hockeyplanen och spelade lite. Det var så sköönt när solen lyste, jag blir så damn happy!




hehe

${EntryDate} @ 00:46:30
Jag blev inte så lonley trots allt! Jussi tyckte synd om mig så vi for och hämtade micke och köpte godis, samtidigt som jag klagade lite över kvällen, helt plötsligt får jag sms av carrie som undrar ifall jag vill chilla med henne, bobban och linus. OFC! Sminkade mig lite och blev hämtad av linus. Sen bakades de kladdkaka och pratades en hel del. Vid halv tolv höll jag på somna på bobban soffa så då ville jag hem. Och jag fick prova köra linus bil! Gaaaalet vilken skillnad jämfört med min. Han har en såndär jätteny bil som bromsar om man nuddar, ratten far när man nuddar osv HEHE. Men vi tog oss hem safe och nu ligger jag under täcket medans Jussi och Micke ser på topgear. Jussi tror inte jag lyckas hålla mig vaken, men tji fick du loverboy!
Nä, nu blir det lite film och förhoppningsvis kryper min älskling ner breve mig snart♥

de är nog bara jag..

${EntryDate} @ 18:14:53
Just nu medans alla säkert står framför spegeln och sminkar sig, har jag just tvättat bort mitt smink. Medans alla andra står och fixar frisyren, har jag satt upp mitt hår i en toffs. Medans några säkert redan börjat dricka, har jag lagt mig i sängen och ska titta på tv. För ikväll verkar hela jävla skelltown vara på Nocks!
Utom jag. Jag mår inte de minsta dåligt av att inte vara där, men det suger kuk att inte ha någon att umgås med.

Ja, nu vet ni vars ni hittar mig ikväll iallafall. Är sjukt trött, sjukt mätt och sjukligt sugen på godis.

jävla brännjävel

${EntryDate} @ 16:46:29
Jag brände just sönder min hand. Seriöst, jag suger. När jag var liten så hade mormor kokat varm choklad på spisen och när hon sedan tog bort kastrullen var jag klantig nog att lägga dit hela min hand över just den plattan. Gissa om de gjorde ont? Den här gången gjorde de dock inte lika ont, och det var heller inte på en spisplatta, utan jag hade tänt ljus och aldrig "stängt av" tändaren undertiden. Sen la jag tändarfan i handen och knep ihop. PUCKOOOO
Jag glömde av mig....

Iallfall står Jussi och lagar potatisgratäng och fläskfilé i vitlöksmarinad för tillfället. Vi ska ha en liten romantisk middag tillsammans idag ♥
Och i morgon ska vi upp vid tio och fara på en "picknick" i solskenet och bara njuta hela dagen i solen!


mitt knä

${EntryDate} @ 20:00:30
Som ni vet fick ju jag en hockeyskada när jag spelade hockey sist. Sen fick ni även se en bild.
Idag kan man tro att blåmärket är halverst borta, men icket! Det är värre och har spridit sig!!
Sen krasar det när man rör i knölen... den som blev av smällen, den så kallade extra knäskålen.
Måste nog kolla upp den.

här är iaf två bilder som visar före och efter:

Före t.h                            Efter t.v




HAHAHA förövrigt ser mitt ben till vänster ut som... ja. omg, tro inte jag är sådär blek bara

hehehe lista igen

${EntryDate} @ 16:53:39
HEHEH tog av tinis

1. Är du singel nu?
Nix

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Jag har ju redan ett

4. När hade du sex senast? Är de relevant? hehe GUESS;)

5. Har du kört oskyddat nån gång? Ja, jag har ingen airbag i bilen :( hehe

7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Inte de,

8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?
Det har jag

9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?
haha säkert någongång..

10. Haft sex på fyllan? jaa

11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Noope,

12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Yes med hela mitt hjärta!

13. Sparat något från ett gammalt förhållande?
Hm, ja det tror jag

14. Somnat gråtande pga kärleken?
Vem har inte det?

15. Varit otrogen? Aldrig.

16. Ångrade du dig?

17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Jag är inne i mitt längsta nu,

18. Har du någonsinn varit kär? Im in love right now!

19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Yesbox, idiot.


KOMPISAR

21. Har du nån bästa vän? Det har jag

22. Är du ofta med dina vänner? Japp

23. Vad brukar ni hitta på? se film, SPELA spel, chilla och bara umgås

24. Bästa minnet med nån vän? Det finns för många för att kunna välja bland!

25. Säg namnen på några vänner? Elin, Tobbe, Carolii, Carrie, Lisa osv.

26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Yeeess

27. Har du hatat din bästa vän? Nej, jag hatar bara en enda person i världen. (förutom hitler men han är ju död och räknas inte!)

28. Litar du på din bästa vän? Ja,

29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Lätt hänt tydligen

30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja,

31. Vart bor din bästa vän? In skelltown

32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nooope, vi snackar skit om varandra ;)

33. Har du ljugit för någon kompis någongång? Vita lögner är också lätt hänt!

34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ojaa

35. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej

36. Vilken kompis var du senast med?
Emma

37. Har du många kompisar i din klass? Går inte skola!

38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Går fortfarande inte skola..

39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten?
Måste svara samma som tinie, Jenny och Anna.

SISTA SOM

40. Du fick en puss av? Julopokkkooo

41. Sov med dig i samma säng? Jolopokkoo igeen

42. Du delade ett riktigt skratt med? Elin eller Jussi

43. Du gick på bio med? Jussi, Anna Micke och Kim

44. Du höll i handen? Jussiii

45. Du gick på stan med? Jussssssiiiiii,

46. Delade en pizza med dig? Jussi och Tyson

47. Du ringde? Mammsen

48. Skickade ett sms till dig? Elin

49. Du kramade? Jussi

50. Gjorde dig lite besviken? Vill inte riktigt säga de HEHE

51. Gjorde dig mycket besviken? Polismyndigheten

52. Du skrev med på msn? Tina

53. Du snackade skit om? Ingen aning, händer väl inte så ofta

54. Du åkte bil med? Jussi, eller han åkte med mig

55. Gav dig en komplimang? Jussi


56. Du kollade på film med? men jussiiiiiiiiiiiii

57. Du åt med på resturang? Hm, klurigt! Kan vara Jussi ,

58. Betalade något åt dig? Julpoo

59. Grät inför dig? Tiniiiewinie

60. Du grät inför? Jussi

liten linda stor jussi

${EntryDate} @ 16:36:48
Har vi tur med vädret eller vad? Har jag tur som får vara ute i det fina solskenet? SVAR JA!
Har gott ut idag också, jisses. Ligger bara och väntar på att få se om solen kikar in genom fönstret.
Har precis hämtat hem min man också, hihi han är då för bra!
Borde fundera på mat nu. Fast det gör jag väl alltid kan man tycka hehe. Nej nu ska jag busa vidare, TJING

ont i lilla magen

${EntryDate} @ 19:09:54
Kom precis hem från Micke där vi åt middag. Eller ja, nu ska vi ju inte förhasta oss och tro att han bjöd på hemlagad mat, nej. Vi köpte mat på grillen och gick hem till Micke och åt.
Idag när jag låg och såg tv såg jag hur solen plötsligt började titta fram, jag väntade lite och mer sol lös. Då vart jag vild och drog på mig all vinter utrustning och tog med mig hundfan på promenad. Var ute ungefär en timme innan jag gick lös med städning och renbäddning här hemma. Härlig dag må jag säga.


grannar

${EntryDate} @ 21:13:03
Ibland är grannar fruuuuuktansvärt irriterande, och ibland är det bara bra. Ikväll knackade det på våran dörr och där stod våra grannar från översta våningen och ville bjuda upp oss på fika och lite prat. Vi kom just ner därifrån efter nästan 2 timmars fikande och prat. Väldigt trevligt faktiskt, även om man ibland kan irritera sig mer än något på dom. Men det ska säkert vara så! Dom tycker iallafall att vi är helt exemplariska grannar och tycker vi aldrig stör eller är till problem, vilket jag tycker är helt awesome! Yes vi är världens bästa grannar ;)

Nu ska jag se vinterspelen med min man.

Rubrik

${EntryDate} @ 17:40:48
Ligger i sängen och har precis stoppat i mig mat. Torra äckliga mackaroner och fiskpinnar....
Idag har jag annars bara tagit de lungt, varit på mammas jobb och fikat och sedan hämtat hem Jussi.
Nyss var Elin här men hon for igen, och nu ska jag vänta på att Tina ska äta innan det blir att åka på expert. Jag ska fan ha mitt laptopskin! Har desstom äntliiiigen fått hem filmen Prinsessa så jag ska antingen se den ikväll eller i morgon när Jussi är på jobbet. Borde dessutom fylla på min mobil så jag kan ringa om min "lilla hemlighet".
NEPP nu ska jag sluta, tjing


tv och slappa

${EntryDate} @ 19:28:27
Elin var föbi en stund nyss, och nu ska jag lägga mig och kika på tv medans Jussi ser hockeyn. Är helt slut i kroppen och knäet värker som tusan! Får hoppas att det antingen går en bra film eller något bra program. I morgon kanske de sker en del hemliga saker, vi får väl se om jag lyckas ta mig i kragen!
Fryser rätt mycket nu så de börjar bli dags att mysa ner sig under täcket.

I was made for loving you baby ♥


Mjeoow

${EntryDate} @ 16:56:48
Dagen har bestått av att skjutsa Jussi till jobbet, se vakna med the voice, lämna mickes telefon till honom, stan och shoppa, se kund fu panda, hämta tina och fika på waynes, hämta mitt paket som hade kommit, elgiganten så Tina kunde köpa en kamera, föbi Mi och bli fotad till hennes projketarbete och slutligen hämta Jussi från jobbet.

Nu håller jag på tina köttfärs och ska snart laga tacos! Mitt knä hurtar mer än någonsin och de gör ont att gå.
Ikväll blir de nog tidig kväll. Steg upp kvart i sex i morse och har träningsverk i mina små stackars ben som inte är vana att behöva röra sig så mycket som igår.

Här är lite bilder från de jag köpte/fick idag:

+ 3 ringar till.

Och slutligen mitt jävla knä...

 


hockey

${EntryDate} @ 22:12:30
Seriöst, jag ska inte befinna mig på en hockeyplan. Första gången vi spelade  vinter fick jag en puck på benet som Jussi sköt, då vart det en lilablå"golfboll" på benet. Idag gick jag närkamp och flög i backen, har numer en blålila knäskål till brevid den andra vanliga. Väldigt snyggt! Mest troligt är jag inte nog mör än, men det kommer!
Hädanefter ska det spelas hockey så mycket vi bara kan. Jag och Frida har planerat att få snygg rumpa och snygga ben till sommaren genom att spela.


soooooooooov

${EntryDate} @ 17:06:08
Seriöst, när vi kom hem efter våran 2 timmars promenad så la vi oss i sängen direkt. Benen liksom bara vek sig,oj så härligt. Elin gick sedan hem vid 3 och då låg jag kvar och tänkte " bara vila ögonen". Resulterade i att en lite upprörd Jussi kom in och skrek : DET ÄR INTE SANT! VARFÖR SOVER DU?! :(
Sen drog han mig som vanligt... Nu är jag iallafall vaken och Jussi lagar mat, taglatelle och skinksps muuums.

Metallica dånar ur våra högtalare och jag vill egentligen bara fortsätta sova. Frågan är nu: Kommer jag kunna somna i natt?


sunshine

${EntryDate} @ 11:57:19
Idag lyser solen precis som igår, lite varmare är det ute också. Sitter vid bordet med Älskling och har just ätit frukost och Elin är påväg hit. Då blir det långprommis igen med lilla Tyson och ikväll blir det skridskor.

Igår såg jag och Frida lite mellofestival medans grabbarna tittade på hockey.
Efter det kom pojkarna in ,såg söta ut och frågade om vi skulle fara och spela lite hockey så då gjorde vi det.
Sen när jag skjutsade hem Anna och Anton inatt så blev jag stoppad av civilarna, varför stoppar dom alltid mig?
Nä, nu är det dags att göra sig klar!

Härliga dag

${EntryDate} @ 16:46:08
Som sagt kom Elin hit, vi drog på oss vinterutrustningen och kopplade Tyson för att bege oss ut i solens sköna värme. Okej, det var inte alls varmt, men inte kallt heller för den delen. -10º och strålande sol, glatt humör och en busig vovve!
Vi var ute i över en timme och hoppade runt i snön och gick omkring. Känns väl rätt nice att fånga dagen för en gångs skull! Är det lika fint väder i morgon blir det samma sak som idag.

And here is pictuuuuuuuuures

HAHAH Elin blir släpad av tyson...LURING!


WIE

${EntryDate} @ 12:06:36
Vilket underbart väder det är idag ! Strålande sol och inte ens kallt. Elin ringde och väckte mig för en halvtimme sen så nu är hon påväg hit och vi ska ta oss en promenad i solskenet. Ska ta med mig kameran också och fota lite, mjeeeoow!
Hörs sen mina friends

still waiting

${EntryDate} @ 21:00:17
Väntar fortfarande på David och Frida, dock slutade ju Frida jobba klockan 8. Men hockeyplanerna släcker klockan 9, 10 och då kan man inte spela. Och bowlingkompaniet stänger 11, varför gör dom det? Dom hade lätt tjänat på att ha öppet minst en timma till ju...
Ja, själv har jag legat och läst i sängen. Nästan alla mina friends är på partaj ikväll, och nu kan jag faktiskt känna att jag gärna hade velat dricka jag också! Men jag sparar mig ett litet tag till och mår bra i morgon istället;)

Nu ringer daveeee så jag antar att vi ska bege oss. Vi får väl se!

hur tänkte du nu?

${EntryDate} @ 16:43:05
Jaha, här ligger jag som nån annan ragga med morgonrocken som täcke och har en kroppstempratur på -15°c. Fötterna kan du likna två klumpar av is, benen som två istappar och resten som en överkropp nertryckt i snö.
Här vill jag komma fram till att jag fryser som en naken ökenmänniska på nordpolen.
Undra om jag är sjuk, men det vill jag inte så då är jag inte det. Ikväll ska jag vara Bambi på hal is, vi ska nämligen spela hockey. Jaha tänker man då, är det så bra när man fryser som jag gör? Nej jag tror inte de, men jag ska tvinga min man att hämta mina duntofflor så jag får upp värme lite.

Nu ska jag kanske måla vidare på min teckning som jag påbörjade igår. HAVE FUN

Bra kvällsfika, 1 liter lättdryck och 1 liter oboy.


Varför?

${EntryDate} @ 23:38:40
Hallå, varför är klockan helt plötsligt halv tolv? Jag hade ju vänt dygnet! Jaha, ja de har vi ju bara en enda person att klandra och jag vet att ni kan gissa vem de är. Jussiiiiiii!!! Galna männska, han snarkar yes he does. Sedan klockan typ halv elva.... Vad gör jag då kan man ju fråga sig? Inget,konstigt nog. Har igång tvn på Jussis dator till höger, våran vanliga tv till vänster och ingen av dessa två har ljud. Nehedå, för det stängde jag av för längesen. Frågan som då kvarstår är: Linda, varför är båda tvarna igång? Det vet ingen, inte ens jag.

Nu händer det saker, Jussi har startat sitt move : rulla gäna på linda och ta hennes plats.
Jaha, nu börjar han vimsa i nattmössan också. Låter mycket märkligt... vad kommer hända härnäst? Ingen som vet det heller.
Jaja, nu ska jag väl lyssna på min älskade KATLAAAAA och lägga undan datorn.


loverboy

${EntryDate} @ 21:23:58
Idag har varit en väldigt tråkig dag. Har inte gjort speciellt mycket förutom glott på tv och ritat. Dagens höjdpunkt var att Jussi kom hem, men de är ju alltid lika roligt. När han kom hem älskade han mig så mycket att han lät mig beställa ett par silverörhängen som han betalade ♥ Jag kan nämligen inte ha oäkta så därför bär jag inte örhängen fastän jag har flera hål.
Här är dom små snuttiga örhängena jag beställde!


Just nu sitter jag med hårfärgen smetad i håret och ska äta middag med lilla Jussi. Vi har alltså inte ätit på hela dagen och jag är inte ens hungrig nu?
Jaja, äta bör man ju som alla kanske redan vet.

blir tokig

${EntryDate} @ 22:51:49
Ja, vi somnade vid 9. Jag vaknar klockan tio av att Jussi ligger på mig, det är varmt och jag är törstig. Går för att dricka och Jussi vaknar. När jag kommer tillbaka har han rullat över halva min sida och somnat, försöker kränga mig ner och putta honom lite mer åt sitt eget håll. Det går inte... Jag känner hur irriterad jag blir, det blir ännu varmare och när jag tillslut hittar en skön ställning så tar MNK just slut. VAFAN! sätter mig upp och tar datorn för att slå igång ett nytt, och vad händer när jag ska lägga mig? Jo JUSSI ligger ÄN en gång på min sida. Börjar putta och hittar tillslut min sköna spot, ahhh tänker jag. Äntligen! Men vad händer DÅ? Jo Jussi ligger på min kudde och snarkar mig i örat som nån annan motherfucker. Jag puttar, håller för hans näsa, puttar lite till och gör allt för att han åtminstone ska vända sig. Icket. Jag får en ny ide, jag tar den överblivna kudden och trycker ner den mellan mitt huvud och Jussis mun!
Lite tystare, såpass att jag hör MNK iallfall. Då när jag äntligen känner att nu går det bra, så kan jag inte sova!? Jag vrider och vänder,rullar och puttar, tar av täcket och tar på det igen men inget hjälper. Känner frusturationen komma med stormfart.......
Ska vänta tills han vänder sig igen... Just nu ligger han PÅ mig som vanligt och snarkar. Har spelat in hans snark och ska visa han i morgon och fråga om han tycker de är dags nu att köpa snarkplåster?
Överväger att sova på soffan i natt...


trött liten linda

${EntryDate} @ 18:49:29
oj så trött jag är! Både jag och Jussi håller på somna, så nu ska vi slå på en film och försöka vara vakna till 8 ungefär iaf, sen kanske båda snusar gott!
Får väl uppdatera lite mer i morgon om jag inte lyckas vara vaken lite längre ikväll.

Foodtime

${EntryDate} @ 17:01:53
Idag har jag städat undan lite och sedan umgåtts med Caroline, och vi kom på att färga hennes hår. Sagt och gjort, askblond. Jättefint vart de!
Det är fuking freeeeeezing ute. Seriöst varför är det så kallt? När de inte är kallt snöar det, snöar det inte är det svinkallt...

Har hittat några fina bordstabletter som jag funderar på att inföskaffa, måste tala med min man först vad han tycker.
Ikväll ska jag nog mest troligt ta det lungt, kika på tv och fortsätta på min teckning.
Have a nice evening.


blir lite irriterad

${EntryDate} @ 18:05:19
Alla tjatar om "åhhh jag är så ensam, hata alla ♥dag. Vi ensamma då, vi singlar?"
Herregud! Gör något åt saken? Och med det menar jag inte "skaffa en kille/tjej, idiot" utan mer : Se till att umgås med dina nära och kära. Alla hjärtans dag behöver inte betyda pojke-flicka! Det kan vara mamma,pappa,syskon och vänner. Du älskar väl dom också? Jag firar inte alla hjärtansdag, jag går inte på bio eller resturang bara för att datumet står på 14/2. Jag tycker man kan uppskatta varandra varje dag om året, inte bara på ett visst datum.

Vi firar knappt alla hjärtans dag. Förra året fick jag en snusdosa och en tuttifrutti påse, Jussi fick ett hemmagjort litet kort där det stod att han skulle få massage 1h och 5 killningar. Sen umgicks vi med micke, såg film och bara hade det trevligt.
Varför ska man spendera massor av pengar för? Herregud, nej ryck upp er. Uppskatta alla nära och kära med ett "Jag älskar dig" eller ett fint hemmagjort kort, det är tanken som räknas!


snowstoorm

${EntryDate} @ 17:29:10
Jisses vilken snöstorm det har varit idag!
Helt galet, körde Tobbe till skolan idag vid 8 och då var de inte så mycket, när jag sen skulle ut vid 11 hade det kommit typ 5 cm...

Har precis suttit och pratat med Frida. Hon och David kom förbi för att hämta lite saker så då satte vi oss och pratade en stund. Mycket trevligt, och många planer hehe!
Nu ska Jussi laga mat och jag ska ut i förrådet för att hämta min andra hårdisk.
När Jussi kom hem idag frågade han med lite busig röst om jag hade någon suprisepåse idag, och guess what? Det hade jag! Haha, men det får inte bli en vana...


sjukling

${EntryDate} @ 18:18:22
Har en infektion i munnen, det gör inte bara lite ont! Var på vårdcentralen idag efter att ha fått en akuttid, men dom kunde inte komma på något vettigt. Dom trodde de kunde bero på förkylningen...
Sen har jag bara legat i soffan under ett täcke, kikat på massa filmer tills kl 4 då jag åkte för att hämta Jussi på jobbet, då fick han en suprise påse av mig och ett fint litet kort!
I påsen fann han lite smått och gott och han blev happy. Brukar ge honom lite saker då och då från mina älskade suprisepåsar hehe,

Ikväll blir det en tidig kväll, båda är trötta. Jussi för att han har jobbat och jag för att jag är sjuk.

Hehe kortet stämmer iaf ;)



RSS 2.0