ljust.

${EntryDate} @ 17:11:57

 


Ljust

${EntryDate} @ 18:50:46
Igår badade jag med lilla Tyson i falket. Kallt som fan... men efter ett tag gick det bra. Okej jag badade inte, jag gick ut så långt att vattnet nådde mina shorts. Det är helt galet grönt överallt och nu är det ju sommar! Älskar vädret även om jag måste ta mig till skugga ibland. Hatar dock pollen... vad vill ni!!!!!
Snart ska vi laga tacos till middag, sen ska vi plocka undan här hemma så det blir mysigt. Det är fortfarande lite kaos sen vi målade om.
Igår kväll spelade jag Tina, Elin och Carroli kubb och hade kubb stafett. JÄVLA tina och carroli.... Jag och Elin vann inte en enda jävla gång. Sen for vi till lekparken breve mamma och lekte fusk&smyg. HAHA älskar sånt, typ kurragömma, tagen och liknande lekar! Vid halv 1 i natt begav sig allihopa hemåt och jag löste lite korsord hos mamma innan jag for hem jag också. Jussi var hemma vid 2 och då kröp vi i säng.
Ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får väl se!


SOMMAAAR

${EntryDate} @ 14:24:06
Vid 11 steg vi upp och åkte till willys för att handla lite fika, sen åkte vi på picnick! Det är inte kallt ute... minst 30+ i solen!
Vi låg och stekte tills vi inte orkade något mer. Jussi har allfall blivit brunare än mig, och då har jag solat i 3 dagar och han bara idag... Ovanligt?
Tyson följde självklart också med, han var ute på äventyr i skogen och busade hejvilt. Snart ska jag fara hem till mamma och Jussi på jobbet. När jag kommer till mamma ska jag sola lite till. Har dock bränt mina fötter av alla ställen....

Igår var jag med Elin och Tina. Vi spelade kubb och jackade folk en vända inne i stan också.
Tänkte visa lite bilder från hur badrummet blev också. Det var ju vårat andra projekt. Eller rättare sagt mitt lilla projekt hahah!

 

Och så badrummet!


Röd

${EntryDate} @ 13:27:34
Igår stekte jag i solen, det var så skööönt! Brände mig litegrann på armarna men annars var det ganska lungt.
Jussi for iväg på jobbet och jag hem till mamma för middag. Sen på kvällen kom Elin hit och vi var ute och fotade lite och körde omkring och kollade på översvämmningen. INTE lite vatten!
Tänkte iallfall lägga upp lite bilder från igår.

 


HELOOOOOO

${EntryDate} @ 00:33:42
Först ska jag berätta vad jag upptäckte när jag gick på toa inatt, det här:

Jussi har alltså målat på mig med sprit penna när jag sov!

 

Sen, här är ETT av projekten vi har hållit på med:

Vi har målat om! Har tyvärr ingen bra "före bild" men det var iallfall

gult där inne och en helt annan möblering!

 


Färgklick

${EntryDate} @ 18:25:48
Heheh idag har vi varit på solbacken och gjort lite ärenden och efter det åkte jag på Rebeccas 30års kalas. Det var jätte mycket folk och skittrevligt. Mycket gott fika! Sen åkte jag hem och började med projektet vi håller på med. Hade tänkt ge er en liten tease på vad vi gör men jag orkar fan inte koppla in kameran nu när jag liks ska göra det ikväll. Och jag LOVAR att ni ikväll ska få veta vad vi har gjort idag. Nu skriker Jussi att jag ska bege mig från datorn och "göra det jag ska" så då får jag väl lyda order!
SO LONG!

SUNSHIIIINEEE

${EntryDate} @ 15:58:48
Alla skrev på facebook att det var +30. NEHE som om jag inte hade känt det när jag låg ute i svarta byxor och bikiniöverdelen! Kommer vara reeed. Anyway, tillslut orkade jag inte mer och gick ner till oss. Det är så jääävla svalt och skönt, tacka vet jag källarlägenheter på sommaren!
Idag är vi dessutom hundvakt åt lilla puffen. Vi har varit en sväng på stan idag också, men kom inte hem med något. Jussi sa igår att jag kunde få ett spel idag om jag hittade något jag ville ha, men hittade tyvärr inget som jag kände att: JAAA de vill jag ha!
Nu blir det snart food sen får vi se vad kvällen bjuder på. Har en jäääävla huvudvärk dock, får dricka vatten!

 


Im perfect for you

${EntryDate} @ 20:11:48
Hej, jag vet. Jag har inte haft blogglusten och haft massor av annat att göra!
I onsdags for jag och mamma hem till hennes nya lägenhet och målade. Sen vid 4 hämtade jag Jussi och mammsen bjöd oss på pizza innan vi åkte tillbaka till lägenheten med Jussi som förstärkning. Där var vi hela kvällen och målade.

Igår
cyklade jag och Jussi till a-torp för Jussi skulle hem till Micke och jag till mamma och forsätta måla. Jag och mamma målade på innan vi åkte till huset för kotletter i ugn med sås och potatis. Sen kikade vi lite på talang och åt godis innan jag åkte hem och spelade tv spel tills Jussi kom hem vid 10.

Och idag har vi gjort massor av ärenden. Först for vi upp till lassarettet och satt i "anhöriga rummet" i 2 timmar utanför IVA. Vi väntade på Linda som var och kollade på en operation. Innan vi kom dit gick Jussi i en stor blodpöl som var i gräset just utanför akuten...................
Sen åkte vi in till stan vid 5 och jag tvärsprang på systemet och sen pallrade vi oss hem. Sen dess har jag städat och vi har ätit middag. Nu ska jag dock fortsätta städa sen lägga mig och kika på tv.

TJINGGGG!




Reflex

${EntryDate} @ 19:11:17
Helo, Jussi står och lagar mat och jag väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Idag har varit en jäääävligt lång dag. Fyfan, tacka vet jag barnkanalen ♥.
For iallafall hem till mamma vid 4 och busade med Tina och testade lite saker, sen var jag på coop med mamma och fick lite mat ♥.
Hämtade Jussi vid halv sju och ikväll ska vi bara mysa. För i morgon ska jag åka till mammas nya lägenhet och måla hela dagen. Sen torsdag är min älskling ledig och då ska vi nog hitta på något busigt. Om det är bra väder så ska vi säkerligen vara ute.

Ska dessutom på bedömningsmöte nästa veckan (mest troligt) och är lite nervööööööööös. Men det ska nog gå bra.
IHHII nej nu ska jag äta lite, tjing!


Cykelpremiär!

${EntryDate} @ 20:48:29
Helo, hela dagen har jag busat med olika småsaker. Tillexempel har jag kramats med Jussi, umgåtts med Elin och spelat viva pinata TIP. Sen tog jag och Jussi oss en cykeltur för att premiärcykla min cykel. Efter ungefär 10 meter fick vi stanna eftersom min kedja hade hoppat. Tog ungefär tio minuter innan vi åter var på väg mot karamelltåget. Sen gick det hyffsat bra ända hem!
Nu ska vi krypa ner under täcket och se Wallander- Blodsband.


Cykel

${EntryDate} @ 19:18:37
Helo, har varit i skelleftehamn hela dagen. Vi packade med oss cykeln och lite fler saker och begav oss iväg. I skelleftehamn chillade vi i solen och målade om min cykel. Eller Jussi fick måla det mesta, hjälpte bara till att skruva isär den och att måla döskallarna. Har nog den lätt snyggaste cykeln! Det blev även grillat till middag och glass till efterätt. Vi har precis kommit hem och ikväll får vi se vad som händer.


Snyggt!

${EntryDate} @ 19:52:51
Satt och kikade lite på hundsaker och hittade några häftiga "t-shirts". När jag visade Jussi den här sa han : DEN DÄR SKA TYSON HA!

För er som inte vet heter ett av Metallicas album Master of Puppets och Jussi är crazy i metallica.

 

Sen hittade jag några andra charmiga också!

Min personliga favorit är den första, I do it doggystyle!


Busvovveee

${EntryDate} @ 17:01:10
Helo alla små bus där ute. Har precis busat med Tyson som blir helt vild....
Idag har jag först följt mamma, anniqa och åke på folkparken och kikat ännu mer, tvättat och sen hämtade jag min man. Vi tog oss en glass i det härliga solen och sen åkte vi upp på folkparken där jag fick med mig lite saker hem. En cool tvålhaj till exempel! Älskar att det är så varmt och skönt ute. Ikväll blir det kanske att måla min cykel och kanske se new moon som jag har väntat på att vi ska se i typ ett halvår........
HHIIH nu ska jag busa vidare, tjingeling

Klurigt, min kamera har lekt med sig själv medans jag inte var hemma! Busigt

Sun

${EntryDate} @ 17:09:22
Sitter mätt och belåten med lilla Jussi och kikar lite på youtube. Idag har jag cyklat och varit ute på promenad i det fina vädret. Var även med mamma upp till folkparken och kikade på vad som fanns där. Köpte dock inget och vi stannade inte länge alls. Mamma köpte en jättesnygg matta till sin nya lägenhet som var svart och vit. Nå ryaaktigt!
Ikväll kanske Elin skulle kika förbi efter hon slutade skolan. Annars ska jag se mitt älskade halv 8 hos mig som varje må-tors. Ja jag är gammal........
TJING

ps, Anna jag vill komma och spela på din nya tv, och jag har pengar (tro't eller ej!!!) på min mobil nu så jag kan svara om du smsar!.

YES

${EntryDate} @ 20:53:45
Min nya laptop!

Håår

${EntryDate} @ 18:49:00

Älskar att jag är kritvit!


Happpyyy!

${EntryDate} @ 16:33:22
Idag är jag glaaad, Jussi älskling har blivit anställd igen. Dock inte som pulverlackerare, men det gör inget!
Det ska firas med goood mat och lite kärlek!
Annars idag cyklade jag med Tyson hem till mamma kl 7 i morse och vid 10 cyklade vi hem igen innan det vart lite städning och umgås med Emma.
Nee, nu börjar magen kurra! TJING


=)

${EntryDate} @ 21:52:54
1. Jag vet vem du är som komenterade, och svaret är : Nope, men vi har en liten speciell grej mellan oss och som jag inte tänker gå in på! And we fucking love it! Och man behöver inte vara anonym för att ställa en helt vanlig fråga!

Helo

${EntryDate} @ 20:53:50
Helo små bus! Sitter i soffan med min man och ska snart skicka in honom i dushen. Sen ska vi krypa ner under täcket och se tv och bara mysa. Har även lite små planer jag ska genomföra i veckan heheh.
Har dessutom fått mig en cykel av min snälla bror! Dock var det : Punktering fram, ett handtag var borta, sadeln var trasig, cykeln var skitig, framhjulet var helt vint och kedjan har tappat en länk. Men det gör inget! Har redan tvättat den, köpt en slang och fixat punkteringen. Dessutom har jag oljat in hela kedjan och Per har försökt så gått det går att fixa ekrarna på den. Men den går cykla med! Ingen broms och lite rangligt bara. Att det dessutom har stått ute i typ två år upp och ner är ju inte heller så illa.
Men det ska jag fixa!

Nä dags att slänga Jussi i dushen! TJING

PS, har färgat håret HEHEHE

Waterfall

${EntryDate} @ 16:06:26
Tog en promenad med älskling och bäbis i morse och fotade lite,



Tungt

${EntryDate} @ 13:10:37
Idag är en tung och otroligt jobbig dag. Men jag ska komma mig igenom den, jag är stark och klarar det här.

Skelltown by night

${EntryDate} @ 22:32:09
Fotade stan för någon kväll sedan, och här är resultatet:


Kitchen

${EntryDate} @ 21:08:09
Här ligger jag och myser i sängen, ovanpå täcket med TV påslagen och utan ljud samtidigt som jag läser bloggar och gottar mig med min trocadero. Jussi sitter i musikrummet och spelar massor av gitarr och frågar lite då och då om det låter bra. Självklart! Han är faktiskt en duktig gitarrspelande man. Mitt i allting påminner Pea mig om att jag fortfarande inte har visat hur köket blev. Förlåt, jag har totallt glömt bort det. Så jag tog tag i det alldelens nyss och fotade så att ni ska få se hur det blev!

 


Första maj!

${EntryDate} @ 15:13:13
Majblommor? Jag vill köpa majblommor, när börjar dom säljas?
Jaja, jag är faktiskt inte bakis idag även fast det vart lite mkt av det goda igår. Gick hem ganska tidigt från krogen för det var så tråkigt tyckte jag. Jag gillar inte olles, det är så jävla tråkigt.
Iallfall har vi tage en promenad upp till sebbe och hämtat bilen och sedan köpt lite läsk och nu chillar vi. Jussi med xboxet och jag med datorn.
Funderar på att bjuda min älskling på pizza idag bara för att han är så underbar!♥



RSS 2.0