mys

${EntryDate} @ 12:48:55
Igår kväll åkte jag och Tina upp på solbacken en sväng för att köpa något gott. Släppte sedan av henne hos mamma och åkte hem. Jag och Jussi kröp ner i soffan med after eight och julmust, kollade på en film och jag hade så sjukligt ont i skallen.

Dessutom har jag kommit på en budget att köpa juklappar för. Eftersom jag har sjukt dålig ekonomi den här månaden får jag det just och pass att gå ihop.
Jag älskar ju verkligen att köpa saker till andra, det är ju så jävla roligt! Men, som både mamma och Jussi har sagt: Spara dina pengar Linda!

Inte det lättaste men jag får försöka! Nu ska jag kika runt lite på internet och se om jag hittar några potentiella julklappar !


med en sprängande..

${EntryDate} @ 23:40:39
huvudvärk lägger jag undan datorn och kryper ner under täcket!

julklappar

${EntryDate} @ 15:30:36
Idag steg vi upp och gick på stan. Jag tänkte köpa lite julklappar, och kanske få ut nått som Jussi önskade sig. Det slutade med att jag enbart köpte en julklapp. Hur fan ska man kunna hitta något till folk som inte vet vad dom önskar sig ?! Men jag hoppas dom blir glada iallafall.

I natt var vi ute på äventyr och gjorde hemliga saker runt 3 tiden. Mer än så säger jag inte på bloggen!
Annars ligger jag i sängen, funderar på någon god middag och om jag ska plocka upp efter flickorna och pojken som var här och levde jävel igår !
Hahah , men det var roligt hur som helst. Ikväll blir det antingen att mojsa med Jussi, eller busa med flickorna 2.


sweet babyboy

${EntryDate} @ 12:47:25
Nyvaken, och har i tankarna vad ska hända idag då? Ska iallfall börja med en skön dush, och sedan kanske man tar och fräshar till naglar och dylikt. Menar, det händer ju inte allt för mycket när man är arbetslös!
Mot dushen och sedan vidare mot krämer,nagellack och allt vad det innebär!

Naw, bjuder på en bild från 2002.


fytusiken vad bra jag är

${EntryDate} @ 23:45:42
Nu har jag städat i 4 timmar, från golv till tak och varenda liten vrå! Lägenheten luktar gott, är fräsh och är helt sjukt mysig!
Jag och Jussi har precis varit på macken och köpt glass, så nu ligger vi i soffan och myser med glass och southpark.
Jussi var jätteduktig(?) och diskade dom 2 tallrikarna och besticken som fanns och rengjorde spisen. Det tyckte han var bra gjort, medans jag städade köket (alla bänkar, skåp osv) tvrummet, sovrummet, datarummet, hallen och toan.

Nu ska jag mysa vidare!


myspys!

${EntryDate} @ 12:43:16
Nu börjar det bli dags för Linda att vända tillbaka dygnet. Igår kväll kom Jussi på idén att vi skulle börja jogga, så idag ska vi ta på oss tränings kläderna och fara ut på en tur. Känns ganska bra nu, men jag undrar hur det kommer kännas när det väl händer... Idag är ju en dag då man önskar att man hade kuk istället.
Nä nu ska jag försöka stiga upp, kanske äta något så jag kommer igång och sedan blir det väl ut och jogga då!


bla bla bla

${EntryDate} @ 22:20:41
Egentligen har jag ingenting att säga, inget roligt att skriva. Men still i do it!
Jussi var iväg till Lasse ikväll och såg på hockeyn medans jag roade mig med Elin, Lisa, Tobbe och Carro.
Men före det bjöd Jussi mig på middag på Viking.
Ser att blogg.se ska vara nere i natt, så jag får väl skriva ett tidigt inlägg ikväll bara därför...

I morgon blir det förmodligen en sväng på solbacken för att inhandla diverse saker inför julstädningen som KOMMER bli av på lördag. (Nej jussi, du har inget val ♥) Jag orkar faktiskt inte städa hela lägenheten från golv till tak helt ensam!

allvarligt

${EntryDate} @ 14:39:29
Inatt kom vi oss inte i säng föränn vid halv två, och jag kunde inte somna. Men steg endå upp halv sju och konstigt nog var jag pigg? Hur som helst, tandläkaren misshandlade min mun, så det var blod runt och i käften. Sen berättade hon att nästa gång kommer det att kosta för mig eftersom då har jag fyllt 20. Hujeda mig så jävla dyrt med tandis... Så nu blir det borsta tänderna nogrannt everyday!

När jag kom hem halv nio kröp jag ner brevid Jussi och somnade. Vaknade för ungefär en kvart sen, BRA LINDA!
Den största frågan är ju varför inte Jussi har väckt mig?!

Nä, nu ska jag nog klä på mig och piggna till innan det blir middag hos mammsen. Har bett om fiskgratäng, mums!


jag fattar inte..

${EntryDate} @ 18:46:56
Varför jag ALLTID får den tidigaste tiden tandläkaren har VARJE gång jag ska dit?! Seriöst, kan jag aldrig få en tid efter klockan 11 åtminstone? Hur ska jag orka dra mig ur sängen kl halv sju i morgon för att bli plågad (bokstavligen) hos dom? Nae jag hatar tandläkare... och jag har inte en enda chans att ändra tiden heller eftersom jag fick veta det idag.

Hur ska jag lyckas somna ikväll, när jag sov till halv 1 idag?

Nä nu ska jag slå på tvn och sura, kanske åka på ica och köpa mig nått gott också. Det förtjänar jag!


jag fattar inte..

${EntryDate} @ 18:46:43
Varför jag ALLTID får den tidigaste tiden tandläkaren har VARJE gång jag ska dit?! Seriöst, kan jag aldrig få en tid efter klockan 11 åtminstone? Hur ska jag orka dra mig ur sängen kl halv sju i morgon för att bli plågad (bokstavligen) hos dom? Nae jag hatar tandläkare... och jag har inte en enda chans att ändra tiden heller eftersom jag fick veta det idag.

Hur ska jag lyckas somna ikväll, när jag sov till halv 1 idag?

Nä nu ska jag slå på tvn och sura, kanske åka på ica och köpa mig nått gott också. Det förtjänar jag!


robinson here we go!

${EntryDate} @ 21:41:33
Jag hatar egentligen Robinson, men eftersom mammas kompis Hans är med så måste jag ju kika! Dessutom kanske han inom en snar framtid blir min arbetsgivare ;)?
Tänk om dessa deltagare som kallar honom tjock visste att han är brandman? Då kanske dom hade ångra sig!
Jag kommer defenitivt sluta kolla ifall Hans åker ut, men jag tror och hoppas att han klarar sig långt! Han är ju trots allt med i MENSA så smart är han iallafall!

Vem hejar ni på?


hehehe

${EntryDate} @ 14:54:14

vandring

${EntryDate} @ 13:30:02
Åh så skönt att börja dagen med en timmes promenad i höst solen! Jag, Jussi och Tyson gick ut och gick, Jussi svängde in på 4sound och köpte lite nya plektrum, och sedan tog vi strandpromenaden upp till nordanå lekparken där jag fick iden att Tyson skulle åka rutchelkanan! Då kom en man med en välutrustad systemkamera och ville fota oss när vi skulle få Tyson att åka ner, och Mannen fotade några helt grymma bilder ! Synd bara att ingen av oss vågade be honom skicka bilderna, och ingen av oss vet vem denne mystiske man är....
Sedan begav han sig åt ett håll och vi åt det andra.

Har just lagt mig på sängen och ska ta det lungt, höra vad som händer ikväll och dricka upp min youghurt.

Have a beautiful day!



romerska bågar

${EntryDate} @ 16:03:29
Ligger i sängen med datorn i knäet och halv kikar på tvn. Vaknade så sent som halv tolv idag och fick lite bråttom eftersom jag skulle göra några ärenden. Men de gick då snabbt och bra, dessutom hjälpte jag mamma att fixa spotify och visade hur man använde det.

Funderar vad vi ska mätta våra magar med idag, kanske skinksås och taglatell? Men då får Jussi vara kocken, jag orkar verkligen inte, och egentligen gör väl inte han heller det men.. WHAT TO DO?
Skulle inte sitta helt fel med lite KVINNLIGT sällskap ikväll....

it's hard to be a Rock'n Roller!


filip och fredrik in skelltown

${EntryDate} @ 18:30:55
Idag fick jag veta att Filip&Fredrik från 100höjdare/vem kan slå Filip och Fredrik osv osv var i skelltown. Snörde på mig kläder och hämtade upp Caroline och vi drog till stan där en viss Kllman och träffades på. Sen begav vi oss till Bokia för att kika på dessa sköna dudes.

 

Sedan åt vi lite mat på dallas innan vi tog en tur på stadens gator. Efter lite vandring inne på Bikbok pallrade jag mig hem och spelade lite. Nu ska jag skjutsa Jussi till Lasse och sedan invänta Elin och gänget.

 

Dom tre musketörerna.

Kllman, Caroline och Leo on the city


cupcakes & voodo dockor

${EntryDate} @ 18:04:23
Jaha, igår var jag duktig och bakade. Bakade cupcakes, men orkade inte engagera mig i att det skulle bli snyggt utan såg det som en test omgång. Som blev faktiskt goda, lite smaklösa bara! Men som sagt är jag ingen höjdare i köksmiljö.

Idag har jag umgåtts med Jenny, men eftersom jag mest troligt har drage på mig en öroninflammation och feber så orkade jag inte göra speciellt mycket. Ikväll skulle jag ha umgåtts med Anna, men det får nog bli en annan dag,
1. för hon har fått ett konsigt paket som hon INTE har beställt, från nått företag med voodo dockor.....
2. för jag inte känner mig speciellt kry idag.

Nu ska jag ta det lungt och invänta att Anna hämtar sitt paket och öppnar det, ska nämligen kika genom camen eftersom vad som helst kan hända HAHA


påtal om..

${EntryDate} @ 19:02:39
Igår är inget jag tänker nämna. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, det kan nog Elina och Tobbe konstatera!
Men kul var det, och ännu roligare är det att tänka på allting!

Idag har vi bara tagigt det lungt, gått en prommis och handlat. Lagade mat idag, så poäng till mig!
Ikväll ska jag nog umgås med Elin, Elina och Tobbe. Får väl se när dom har spelat klart laserdoom.
Just nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik, funderar på ta några rundor cs.


Här bjussar jag på en bild jag gjorde i photoshop. Bara att göra kulan tog typ 1,5 tmme...


fredag den 13

${EntryDate} @ 16:02:08
Undra ifall jag får äta upp detta ikväll, men 13 är mitt lyckonummer.

Vaknade halv tio i morse, hämtade Elin och vi hade frukostmöte hahah! Nae, men vi fikade, pratade och skrattade. Försökte desperat fixa så tvn funkade för Elin absolut skulle se det. Hon älskar nämligen att vi har så jävla mycket kanaler...
Sen kom Elina hit också, men hon har bara vara här 30 minuter innan jag skulle iväg på mitt möte halv 3. Det gick bra som vanligt, alltid lika roligt!

Nu sitter jag i soffan och hungrar som en varg medans lilla Jussi spelar COD. Ska väl snart göra mat och sedan mina vänner, beger Jag, Elina och Tobbe oss till Finnfors(?) på spökstig!! Kommer kissa ner mig...........

Have fun tonight ;)

Jag och Ellebelle!


mätt i magen

${EntryDate} @ 18:00:44
guuud vad mätt jag är! Har precis ätit en maffig måltid tillsammans med min man. Sitter på stolen nu och mår gott, medans Jussi njuter av sin nya gitarr tidning. Ikväll hoppas jag på att åka pulka eller liknande nerför någon häftig backe! Har inte gjort alltför mycket idag, diskat, spelat och bara tagigt det lungt.

Nu ska jag fortsätta spela en stund, tills jag vet hur det blir ikväll.

rösta folks!

${EntryDate} @ 00:32:46
Nu är lusse klippen ute på norran, and ofc stöttar jag min kära vän Caroline! Lyssna, Njut och Rösta mina vänner.
Klicka på länken för att lyssna:


Caroline sjunger för lucia


snowflakes are falling down on me

${EntryDate} @ 17:50:28
Det är snöstorm ute. Små små snöflingor virvlar omkring och landar tyst på marken...Dom landar överallt.
Ligger i soffan med mysbeslysning och kikar på tvn. Måste egentligen gå till tvättstugan, men det är så varmt och gosigt här! Har haft tvättdag hela dagen och än är det inte slut. Vi ska även hinna ut med lillTyson på en prommis i snön, han älskar den verkligen. Blir helt galen och springer omkring och busar!


to day

${EntryDate} @ 22:07:46
Dagen:
- Promenad i solen till stan med Jussi och Tyson
- Sett film med Juppi
- Varit med Elin, Elina och Lisa

Intressting ? Not really. Ska spela lite cs nu iallfall innan jag bestämmer mig för att köpa cola eller inte!
I morgon ska jag spendera hela dagen i tvättstugan med smutstvätten, inte det roligaste iallfall......Men det är sånt man måste göra.



ensam mamma söker final

${EntryDate} @ 20:56:34
Helena valde Oskar, och Ullrika valde Lasse men Madde valde INGEN? Jag ville så gärna att hon skulle välja Anders!


Nu till några frågor.

1. Hur många visste att man kunde välja att INTE välja någon?
2. Vem tycker ni att dom skulle ha valt?
3. Vem av mammorna var eran favvo ?


Själv tyckte jag att Helena skulle ta Oskar,Madde skulle ta Andres och Ullrika skulle ta Lasse!


keep up the good work

${EntryDate} @ 19:49:36
Har varit tok stressigt idag. Började med att vi vaknade vid halv två(?!) och såg då missade samtal av snoris. Steg upp, och blev snabbt påmind av Johanna att vi skulle umgås idag. Kom dessutom på att det är farsdag, vilket betyder present till pappa och till Per. Hämtade tina, åkte till pappa och fikade, åkte hem till mamma och gav Per sin present, till stan och hämta snoris sen hem till oss och umgås.

Dessutom var det idag jag skulle städa hela lägenheten hade jag bestämt, så nu har jag städat som en tok. Har förvandlat sovrummet till världens mysigaste oas! Nya sängkläder, tända ljus och rökelser.
Så nu ligger jag invirad i min morgonrock som jag fick av Jussi och väntar på att Ensam mamma ska börja!


lan

${EntryDate} @ 02:04:10

Jag och Carroli busar på lan


8 bitars!

${EntryDate} @ 20:52:45
Jaha, som alla i skellhell skriver så har vi massor av snö helt plötsligt. Eller snö? Slask på vägar, snö på gräsmattorna skulle jag vilja säga!
Spenderade 4 timmar hos anna framför hennes 8bitars nintendo, och jag tror Anna kissade ner sig när jag gång på gång på gång på gång på gång, (ja ni fattar) Skrek, slog, kastade, bölade och fick utbrott för att det gicka så jävla dåligt. Av tio banor hade jag klarat 1 och Anna resten. Blev så jävla sur.......
Nu jobbar lilla Annapanna och jag ska fara på lan igen hos Carroli. Vettefan hur vi ska rymmas i hennes lilla jävla rum, 6 pers när vi knappt rymmdes fyra med varsin dator igår. Aja vi lär väl märka!
Ne, hej och hå här blir det CS för hela slanten!



this muste be a dream

${EntryDate} @ 17:33:56
Sitter och spelar massa spel på msn mot kllman, han är ju sämst....
Jussi ska laga världens goaste mat idag! Jag for och handlade, och tänkte lyxa till det. Så maten idag blir fläskfile och potatis gratäng! Sjukt gott, och tur jag har en kock här hemma, eftersom matlagning inte är min starka sida. Sen kommer elin hit efter vi har ätit, så vi kan umgås.  Nu ska jag ta mig en runda cs innan maten, men magen kurrar så jävla mkt...


leka med färg

${EntryDate} @ 20:51:26
Jaha, dagen har bestått av att leka med photoshop, handla hundmat, skjutsa mikael till lassa och hämta honom och vara förbi mamma. WIE vad kul!
Nae seriöst, vart tog cs vägen? Jag har typ tappat mina skills...

Nae jag har nog inget mer att säga, kan slänga upp en till bild som jag har lekt med lite i photoshop!
Eller lekt ? Jag har skapat den från grunden!


photoshop

${EntryDate} @ 12:53:16
Lekte lite i photoshop,

Orginalet:




Resultatet:


haha 100 roligaste klippen på 3 min

${EntryDate} @ 16:57:21


skööönt

${EntryDate} @ 16:52:09
Igår hade jag som sagt en jävla huvudvärk, la mig i sängen och kikade på tv med jussi. Sen somnade jag? Sov i 12 timmar, dvs tills 10 i morse! Men hade fortfarande huvudvärk, dock har den försvunnit nu.

Har just ätit, lagade mat idag också. Börjar fan bli grym! Blev tacogratäng, inte alls någon dålig middag såhär mitt i veckan må jag säga.
Ikväll händer vad? Ingen aning.. Nu ska jag dock spela cs eftersom det inte hanns med igår.

Jussi & Tyson


skall'n

${EntryDate} @ 17:46:48
Ja, mitt huvud gör ont. Vaknade halv sju även idag och är så trött att om jag lägger mig ner somnar jag innan jag når kudden! Men what to do? Jag kan inte lägga mig än, klockan är ju bara halv sex. Tror de blir att laga middag nu, och sedan krypa ner i sängen och kolla på någon film. Orkar inte laga nån jättehäftig mat idag så det får nog bli köttfärs och makaroner. Nä nu kurrar magen, hungrig som ett djur!


dags för en update!

${EntryDate} @ 19:37:35
Jag vet, har varit otroligt dålig på att uppdatera mig sedan i lördags. Men har varken haft tid eller ork för bloggen, förutom idag då.
Idag har jag förövrigt varit skitduktig! Har städat, handlat och lagat mat som var klar när Jussi kom hem från jobbet. Det blev tacos, lättlagat och gott som tusiken. Snart ska vi krypa ner i sängen, eftersom vi steg upp kvart över sex i morse.....
Blir nog en film och lite mys, men först en skön dush!


Gjorde en ny design åt syster nu ikväll också. Resultat:

(klicka för större)

RSS 2.0