Men ÅH

${EntryDate} @ 13:44:44
Varför har jag så mycket att göra ?!
Måste ringa AF, måste på brinken och lämna papper (som skulle vara inne för längesen), måste städa och köpa en ny dammsugare eftersom VÅRAN INTE ville leva längre, och jag lovar att har man hund som löser 942948 hårstrån om dagen måste det dammsugas varannan dag! Sen ska jag ju dessutom hinna ta hand om hunden, skjutsa Tina till höger och vänster eftersom hon har jobb överallt (GET A DRIVER LICENSE!!!!!!!)
Åhhhh för er som trodde att arbetslösa levde ett slappt liv, BITE ME! Inte sant någonstans.... dessutom ska jag hinna laga mat, diska, tvätta och allt annat tråkigt.
MEN vet ni vad, jag är endå tacksam! Bättre att ha något att göra än inget alls,

Anyway, nu ska jag hoppa in i dushen och be blanda mig med duschtvålar, schampoon och balsam. Sen göra mig klar att åka iväg till brinken, sen skjutsa Jussi till jobbet och efter det bege mig till Malllans nya lägga!!!


Jaha...

${EntryDate} @ 11:50:41
Jag hade tänkt ladda upp lite bilder på mina lovers men då funkar det inte? Jaha då struntar jag väl i det då....
Och varför skiner solen samtidigt som det spöregnar, är inte det ganska underligt?
Dessutom borde jag stiga upp och klä mig, ta en dusch och sånt. Varför ligger jag alltid kvar i typ 3 timmar, jag vet att jag endå bara blir tröttare av det.

Ja juste, nu har vi inget hus längre. Nu är det sålt och urflyttat, ursh vad hemskt och inte kunna säga :
Jag ska till huset!
Känns konstigt och veta att jag inte bara kan dra dit och lägga mig på gräsmattan, ha vattenkrig, skotta taket och hoppa ner i snödrivorna under. Att inte ha ett "eget" rum som ser likadant ut som när man flyttade hemifrån och som man alltid kan fara till och bara vara. Att sängen inte längre finns kvar, den som har ett hål och som är precis nött på det sätt som jag vill ha det. Att alla gamla saker inte längre trängs i garderoben och att man inte bara kan fara dit och hitta dom igen och minnas tillbaka.
Att inte kunna säga Jag är där på 5 min, ska bara cykla över bron!
Inte heller kan jag sitta framför den öppna spisen och mysa på julafton, ingen gräsmatta att klippa i stövlar och böjd rygg. Ingenstans att bara släppa ut hundarna när man är för trött för att gå kvällspromenaden, ingen extra frys i källaren där man kan hitta kakor som dom har gömt undan. Ingen gillestuga som man kan sitta och frysa i och inga stora fester där släkten samlas på altanen för att äta och ha trevligt.
Men värst av allt, Vi har inget hus.





uppdate!

${EntryDate} @ 11:23:54
Jag suger på uppdatera, har tänkt jättemycket att nu ska jag göra det men jag har aldrig tid typ?

Så därför ska jag lägga upp bilder för jag vet egentligen inte vad jag ska skriva såhär i början av min lilla update.

 


RSS 2.0