VARFÖR

${EntryDate} @ 21:35:38
Får alla som bloggar bloggtorka just under sommaren?! En del kan typ skita i att skriva en månad, och då blir jag lite ledsen... det är okej när det går typ 1, 2 eller 3 dagar men en månad?! Kära nån.. lite av eran tid kan ni väl ägna åt att skriva några rader? Jag nämner inga namn, but you know who you are! ;)
Den lilla stund jag ägnar framför datorn vill jag läsa vad mina kära vänner gör om dagarna!

YEAH

${EntryDate} @ 17:44:58
Jag är sjuk?! Hatar att var förkyld, känns som jag har en uppstoppad tampong i ena näshålet. Skulle jobba idag, vaknar med en sprängande huvudvärk och tät + ont i halsen. Tänkte att de löser sig, så jag åkte iväg. Efter 1,5 timme pallade jag inte mer, så jag åkte hem igen och la mig i sängen för att vila. Sov till 5 över 1 då mamma väckte mig och vi skulle till stan för att köpa present till hans som fyller 23 i morgon. Jag kom iallafall hem med ett vitt tubtop linne! Och det är fan bra för att vara jag, så det så! För jag kan gå en hel dag utan att köpa nånting överhuvudtaget. Nu står jussi och lagar köttfärsås och spaghetti, och jag längtar efter maten. Det luktar mums i hela lägenheten!
 
Blir att ta det lungt ikväll, vila så jag blir frisk till stadsfesten!

BAD HELA DAGEN

${EntryDate} @ 18:40:23
I morse vid nio ringde vi och väckte micke, krille och david för att fara till sjöbotten och bada! Sen åkte jag och jussi hem till mamma och hämtade handukar, sen på ica och köpte fika sen plockade vi upp lillmicke som var jätte tjurig.
Sen bar det av till sjöbotten. Där låg vi och pressade, badade, kastade frisbee och lite annat smått och gott! Har blivit jättebrun nu. ELLER NEJ okej, jag är brun för att vara jag! Jussi är självklart brunare, men jag brukar aldrig bli speciellt brun på sommaren. Bortsett från resterande i min familj.. Tina är svart, hans är svart, mamma och pappa är svarta och jag är den enda med fräknar och den enda som inte blir brun utan bränner ihjäl mig. Brevbärar barn kallas det!

Efter badet for vi och käkade, chillade en stund på stan och nu är vi äntligen hemma. Blir nog tidigt ikväll eftersom jag är helt jävla slut i kroppen! Jobb i morgon såklart...


35+

${EntryDate} @ 17:24:12
Solen är STEKANDE. Jag och jussi gick på stan i morse en stund innan vi ringde david och drog till boviken. Helt olidligt, visst det är skönt så länge man har nära till vatten eller skugga. Men att sitta i en bil som inte har nån kall luft och rutorna inte går att veva ner, då är det inte alls lika roligt!!
När vi satt och åt höll jag på svimma för jag vart så varm och utmattad trots att jag druckigt vatten.

Ikväll blir det bio. Vi ska se transformers 2! Känner peppen, eftersom de var så länge sen vi var på bio.
Nu ska jag vila en stund så jag orkar. Och idag är jag tacksam att bo i en källare!
Pussss

JUST NU

${EntryDate} @ 18:22:05
Har jag endast en sak att säga. SOLA INTE från halv tio till halv tre vid havet om du inte solat så mycket tidigare i sommar. Jag har blivit en räka. Ja bokstavligen! Om världen inte hade varit så sjuk hade jag visat min baksida naken för er, bara för att ni skulle förstå att jag inte ens överdrev litegrann. FYFAN pain säger jag bara. Blir knappast nå strand för mig i morgon, och kommer ju knappast få sova i natt. Och nej, ni får inte klaga och tycka att jag får skylla mig, för jag använde solskyddsfaktor! De hjälpte ju tydligen inte särskilt mycket. Annars har min dag varit helt okej. Vart inte moas stuga utan for med mamma tina och jenny. Kom just hem från kaplan där jag och jussi har varit och kastat lite frisbee och busat med tyson.
Dum som jag var hade jag mina korta shorts.... så jag var tvungen gå hem för att inte dö därborta!


ÅH SOMMAR ♥

${EntryDate} @ 16:06:01
Dagen började med att jobba. Började halv åtta, och såg hur solen stekte så jag drog på mig bikinin under målarkläderna. Idag målade vi ett hus på sjungande. Vid 11 var vi helt klara och fick sluta för dagen, så vi la oss och solade en stund och blev jagade av en wild and crazy geting! Sen hämtade jag moa, och vi for på synsam. Jag fick glasögon eftersom jag uppenbarligen har brytningsfel osvosv. Så jag är nu officiellt en glasögonorm! Valde ut ett par snygga bågar och skjutsade rebeca till solbacken, och nu har jag äntligen fått mina jävla efterlängtade kakor som hon hade bakat åt mig! YES, så jag tryckte 7, och moa 3.
Sen käkade vi glass och hämtade tyson för vi skulle bada. Så dagen har varit soft och skön, och jag är ledig fram tills på måndag!
I morgon ska jag och moa fara till boviken och sola i hennes stuga. Åhh så lovley!
Nu ska jag se vad vi kan äta idag, hoppas att det finns något mumsigt.


WIE SOMMARN ÄR HÄR

${EntryDate} @ 14:50:49
Har pressat sol idag, dushat mig sjöblöt med kläder i regnet, badat fötterna, suttit på bryggan och lapat mer sol & ätit sallad. Underbar dag än så länge! Hoppas bara solen kommer fram när jussi kommer hem så vi kan fara och ta vårat efterlängtade fika. Fick vara ledig idag eftersom det har åskat och regnat så mycket, och då kan man ju inte måla.
Kom just innanför dörren, och funderar på ha en "spa" kväll med jussi :]
Känndes mysigt, och välbehövligt.


I DIDENT THINK FRIENDSHIP WOULD BE LIKE THIS

${EntryDate} @ 22:49:10
I tought friendship would be great and filled whit laughts.
And i belived that friends would be there, hold me in their arms when i needed a shoulder to cry on.
But i never belived that i would cry over how they treated me.



FIRST DAY

${EntryDate} @ 22:27:35
Idag var första dagen på jobbet, och jag har tur som har Emma & Hanna! Jag trivdes helt utmärkt och jag tror, eller vet att det kommer bli ännu roligare. Vi målade staketet bakom ica kvatum idag, och vi har brääänt oss massor! Jag har en väldigt sexi bränna.. eh nej. Ska ta kort och visa i morgon, men tror vi hade planer på måla i bikini överdel om de var såhär varmt.  Och då kanske min bränna försvinner?
Hade vikt upp tröjan och satt fast den i bhn, försök på bild men vette tusan om ni fattar HAHA iallfall.
Sen när jag hade slutat for jag och emma och tyson för att bada. Så fort jag skulle ut i vattnet kom molnen, sen regnet. Och när det ääntligen slutat regna började emma jobba. Jippe...
Nu ska jag sova för att orka med morgon dagens arbete också.

ÄNTLIGEN SOMMAR

${EntryDate} @ 22:26:37
Gud så skönt att solen har lyst hela dagen, även  fast vinden har gjort värmen svagare. Var ute och gick mitt på dagen, och åkte inlines vid 8. Känns skönt när man får röra på sig och känna sommardofterna! Jag känner mig lycklig när solen lyser, så skin solen och låt mig vara glad. Ska alldelens snart lägga mig i sängen och försöka sova så jag orkar jobba i morgon. Har hört att solen ska vara framme även då och att det ska vara varmare. På ett sätt är det otroligt skönt eftersom jag ska jobba ute, men det kan bli plågsamt också! Tror jag jobbar till 12, sen ska jag och emma bada. Första doppet kanske kommer i morgon då? Tyson ska dessutom få följa med, min lilla badvovve!




TRAVA PÅ

${EntryDate} @ 13:20:55
Igår kväll var jag chafför åt massa människor. Körde fan hit och dit innan jag slutligen kunde landa på travet och bege mig med emma och dennis till husbilen. Där satt vi och hade trevligt, kollade på hästarna och skrattade gott. Lite synd bara att jag var nykter, men jag mår ju bra idag iallafall! Ringde till johanna vid halv tolv och undrade om vi skulle äta och sen fara hem till oss och se film med grabbarna grus. Sagt och gjort. Snoris är lite sjuk , så krya på dig !
I morgon börjar allvaret. Börjar nämligen jobba... hallelujah! Kommer ju inte kunna somna tidigt ikväll heller eftersom vi steg upp vid 11.

(klicka för större bild)



YOU SPIN ME

${EntryDate} @ 12:59:29
Igår var vi som sagt i hamn och det var riktigt kul. Linda körde min bil, och det var helt sjukt roligt! Vi höll på krocka efter 3 meter? Haha, men det var bra gjort iaf! Den är ju inte världens lättaste bil att köra precis ;)
Maten var supergod och alla var happy. På kvällen när vi kommit hem la vi oss i soffan och kollade på en film, vi somnade nästan direkt. Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar, travet eller inte? Orkar då verkligen inte betala 100kr för att gå in där... varför är det så jävla dyrt?!
Men, nu ska jag spela lite igen innan jag ska käka.

GLAD MIDSOMMAR!

${EntryDate} @ 11:53:20
Har iaf äntligen fixat datorn! Hallelujah säger jag bara... Kom hem i natt och den funkade. Jussi krille och david satt och spelade gh när jag kom hem, och dom stannade till halv tre tror jag ? Så vi la oss ganska sent, kvart i 4 kollade jag iallafall på klockan sista gången.
Igår kväll chillade jag med emma och dennis, vi hälsade på hos mamma och hade trevligt. Vid 11 kom jag och emma på att vi skulle ta en natt prommis. Så vi började vandra runt skellefteå, och det var hur mysigt som helst!




När vi gick in genom torget hittade vi en förvirrad igelkott, och en börs med bankkort, leg och massa andra kort som låg sönder trasat på marken. Vi ringde personen och dom vart väldigt tacksamma!





Vi gick omkring och pratade i nästan 2 timmar innan vi gick hem igen. Otroligt skönt!

Snart bär det av till hamn, och vi blir där ikväll. Grill och säkert massa mer gott! Nu ska jag dusha och göra mig klar, ha en bra midsommar.

STILL NO COMPUTER

${EntryDate} @ 13:36:40

Vi började dagen med att stiga upp och gå en lång lång skogspromenad med tyson. Jag & Jusi bestämde oss för att låta tyson simma i älven, så vi gick till ett ställe där han kunde få simma ifred. Satt där i kanske 1 timme och busade litegrann innan vi gick hem igen. Sen for vi på stan och bokade en synundersökning till mig och kollade på en ny gitarr till jussi. Nu sitter vi hemma hos mamma och chillar. Ska snart på stan igen och kolla på lite fler gitarrer. Ikväll hr jag ingen aning om vad som händer, iaf inte sitta vid datorn... för jussi har då fan inte fixat den än!
Nu ska jag vara lite social med folket.


Midsommar -06, jag sneakar till mig vinet.

SORRY FÖR DÅLIG UPDATE

${EntryDate} @ 19:26:28
Men våran "underbara" dator har pajjat. Eller nej, jussi pajjade den! Så jag är dator lös... det är inte lätt när det är svårt!
Midsommar blir iallafall antingen i hamn eller i jörn. Denna högtid bestämmer jussi! Nu sitter jag iaf hos pea med hon och snorhanna, vi glor på tv och bara chillar. Får se vad för spännande de blir ikväll, men en spännande sak vet jag ska hända. Med tiden får ni se ;)
Nu ska jag sluta nörda och softa vidare! Puss

NÄMEN JISSES

${EntryDate} @ 15:12:44
Nu orkar jag inte mer... Jag har städat, städat, plockat, pillat, köpt en byrå som var för STOR och klumpig, städat mer, skjutsat runt, målat och nu har jag äntligen tagigt en break! Min rygg kommer fan inte palla snart... Hur som helst hoppas jag jussi kommer hem fort idag och lagar mat. Han är ju så jävla bra i matlagning och jag suger!
Nä nu ska jag nog fortsätta måla lite.

RAIN RAIN RAIN

${EntryDate} @ 16:56:36
Sorry att jag inte har uppdaterat mig spec mkt, men såg dock att jag har ett nytt besök rekord! Fortsätt så!
Har precis lagat mat och jussi har städat och skurat så nu har vi jättemysigt här hemma igen. Ikväll blir det att se film och bara mysa eftersom vädret är pissdåligt.  I fredags festade vi i boliden, det var faktiskt trevligt! Dock jävlarns mycket knort! Har bett överallt... Brände dessutom sönder armen i elden, men det är smällar man får ta!
Nu ska vi käka, sen mysa! Ha en trevlig kväll, ♥

SUMMER

${EntryDate} @ 13:25:38
Jag ser att solen lyser, dock blåser det lite också. Vet inte om de är varmt för jag har inte hunnit vara ut. Ska snart gå och dusha, göra mig klar för fest ikväll! Det finns fortfarande problem , men jag hoppas att det löser sig iallafall!

HERE IS THE LOVE

${EntryDate} @ 23:22:38






SHOPPING SPREE & STUDENT

${EntryDate} @ 19:59:38
Idag har jag varit på Tinas avslutning, efter det var jag på torget och såg alla vänner sjunga och leva jävel! Följde sedan emma hem till henne och fikade student tårta och hade trevligt. Sedan åkte jag hem och väntade på jussi så vi kunde äta. Johanna kom och plockade upp mig halv sju, och vi hämtade pea. For sedan på elgiganten och där handlades det!
Johanna köpte en ny helt jävla otrolig kompakt kamera (digitalkamera) och Pea köpte en Sony a300 system kamera! Nu sitter dom och pillar med dessa jävla kameror och jag är så förbannat svartis.......... När ska jag köpa en systemkamera?!
Ska färga peas hår snart också, vilket jag också VERKLIGEN skulle behöva! Någon som vill skänka en slant? :)

BARA TANKAR

${EntryDate} @ 23:58:29
Ikväll har jag varit på ett väldigt varierande humör. Upp och ner hela tiden, så jag köpte snus och lite godis för att må lite bättre. Sen har vi legat i sängen och sett tv, och en film. Vädret är ju fint också... Men som vi ofta glömmer innehåller sveriges sommrar väldigt mycket regn. Vi kommer oftast bara ihåg dom soliga dagarna!

 I morgon tar mina älskade vänner studenten efter 12 år i skolan. Jag är så avundsjuk... så ledsen att jag inte kommer stå där och skrika. Men alla går vi olika vägar här i livet. Jag visste ju iofs att jag inte skulle ta studenten redan i höstas när jag gjorde valet att hoppa av skolan. Men då var alla dessa tankar om student och vuxen liv så långt bort. Ibland undrar jag om jag växte upp lite för fort. Kastade mig in utan att tänka efter. Men å andra sidan, när jag stod i valet mellan skola och inte skola hade jag mina skäl till att inte välja skolan. Jag vill avsluta mitt inlägg med att gratulera alla min älskade vänner som i morgon kliver in i vuxen världen, bort från skola och läxor. Jag är stolt att ni tagigt er hela vägen! ♥


JAG UNDRAR

${EntryDate} @ 13:58:40
Jag glömde ju att berätta om min helt UNDERBARA kväll igår..................!!!!!!
Den var inte så underbar. Började med att pea var tvungen rycka in just när vi skulle fara och äta. Så där stod vi och väntade på henne i 20 min. Sen ska vi fara till max för att köpa mat åt oss och Jussi som sitter hemma och väntar. Allt är frid och fröjd, vi står längst fram i rödljuset i korsningen brevid norran med ungefär 20 bilar bakom oss. Helt plötsligt märker jag att stereon är av, sen går det inte gasa eller nått. BILEN HADE DÖTT! Folk tutade och tutade, pea sprang ur bilen och skrek på 3 killar som stod vid övergångs stället. Dom hjälpte till att putta bilen till norran och sedan putta igång oss. Livrädda att bilen ska dö ännu en gång kör vi hemmåt och ska byta bil. När vi bytt bil och kört till max, hämtat mat och just kört ut från max ser vi polisen stå vid vägen, alla får panik och ska snöra på sig bältet. Då välter johanna ut alla 4 drickor över sig själv och bilen. Förbannade parkerar vi på vägkanten och slänger ut mattan som är full med milkshake, cola och juice. Åker hem och då inser johanna att hon inte fått sina jävla chilicheese. Pea fylller sitt glas med cola, och spiller sedan ut hela glaset över bordet.
Kunde något mer gå snett? Jag tror fan inte det!


FOTOGRAF

${EntryDate} @ 23:08:08
Idag har jag varit chaufför?!?!? & fotograf till balen. Nyss ringde croner och frågade ifall jag ville köra buiken en stund, men eftersom jag lämnat av pea och johanna för att fara hem och sova så tackade jag nej, det får bli en annan kväll! Nu ska jag vänta tills johanna skickar bilderna, och sen lägga mig i min varma sköna säng och krypa tätt intill jussi. I morgon hoppas jag på mer strålande sol, och förhoppningsvis lite sällskap av någon söt människa ;)
Puss & sovgott kära läsare! ♥



Kortet är taget för exakt 1 år sedan, samma dag.
And i do miss it!

VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET?

${EntryDate} @ 12:37:28
Ja, det kan man då fan undra. Själv ska jag inte gå på bal, bara titta på. FAN också.. men nästa år kanske jag tar mig dit och är en prinsessa.
Har iallfall gjort emma klar för sminket och håret, sen är hon bal redo! Nu ska jag skjutsa henne till stan så hon kan bli färdig. Måste dessutom ut med Bajsoooooooon.
 

STRONG

${EntryDate} @ 20:27:53
Fick ju ett nagellack av emmas farmor, som tyckte synd om mig eftersom mina naglar går böja åt alla kanter och håll. Dom är sjukligt mjuka! Så jag fick Nivea Strong and Pastell, har provat lägga ett lager nu för att se om det blir bättre. Är det någon som har testat detta nagellack förut? Tell me isf hur det funkade!

HAHA och jag har målat väldigt fint utanför! :)

DUNKA PÅ

${EntryDate} @ 16:15:29
Idag vaknade jag klockan 11, och vart arg eftersom jag inte alls ska sova så länge! Steg upp och smsade emma, som sa att hon skulle komma och hämta upp mig. Så jag ställde mig i dushen och helt plötsligt öppnar någon dörren och säger : KOM NU DET ÄR BRÅTTOM. Jaha, ut ur dushen.
Sen har jag umgåtts med emma hela dagen och kört hennes bil. Har varit chafför! Har även hälsat på hennes farmor och fått fika och nagellack. Nu ska jag plocka ihop lite här hemma innan jussi kommer hem.


RÖSTRÄTT

${EntryDate} @ 19:37:43
Sådär nu har man gjort sitt och lagt sin röst.
Dagen har bestått av spelande, och piercat jenny. Ganska duktig var hon, och det gick fort och effektivt!
Sen var vi och handlade, jag och jussi för att äta spaghetti och köttfärssås. Köpte dessutom mums mums, och fyfan vad gott det är! Helt sjukt.
Nu ska jag fixa stem så jag kan spela cs nån jävla gång. Håller på bli tokig!

Puss


NATIONALDAG OCH CRUSING

${EntryDate} @ 01:16:11
Ikväll har jag varit med emma dennis och pabbe, åkt merca och crusat runt i skellefteå. Var på fest hos krille, men nykter och vara där? Njae, så vi var på nordanå osv istället. Kom nyss hem, och har haft så otroligt roligt, har verkligen saknat dom allihopa!
I morgon blir det att ta hål i jennys läpp. Vet inte riktigt vars hon ville ha den än, men det löser sig i morgon.
Nu ska jag och min pajk lägga oss i sängen, se en film och bara mysa med varandra. Sovgott på er!


VARS TOG SOMMAREN VÄGEN EGENTLIGEN?

${EntryDate} @ 10:58:48
Nu är jag less på kallt, mulet grått väder!
Ge mig grön och skön sommarvärme. Igår kväll spelades det discgolf och hade trevligt. Cruisade runt stan en sväng senare, köpte glass och massor av cola.
Vi somnade kanske 3 i natt, och har precis vaknat. Blir att fara på stan idag och hitta en bikini, och kanske nått annat fint!
Jussi ska följa som smakråd, men vet inte hur mycket jag kommer lyssna men ! Hahah
Ne, nu måste jag äta lite frukost och dusha. Ha en bra nationaldag allihopa!

GRÅTT OCH TRIST

${EntryDate} @ 09:55:20
Åh varför ska det vara grått och trist ute för? Och vars tog sommarvärmen vägen?
Igår kväll var jag ute med maya och nicco, vi satt och pratade och hade mysigt. La mig sen i sängen med jussi och såg tv.
Även idag är jag hundvakt åt lilla pollypuffen, tills tina slutar skolan.
Känner verkligen inte för blogga just nu, så får väl återkomma senare.


BLÅS INTE BORT

${EntryDate} @ 18:38:50
Dagen vart väl inte som planerat! Emma ringde halv tio och kom över. Vi chillade, hämtade molly,käkade på krysset och åkte hem igen. När vi hade suttit och gjort ingenting en stund började emma fråga om vi inte skulle fara till piteå, men de kändes lite långt, så emma kom på iden att vi skulle åka till jörn! Sagt och gjort, vi packade in oss och molly i bilen och var i jörn 25 min senare. Var där och hälsade på min moster i kanske 40 minuter innan vi var tvugna bege oss hem igen eftersom tina skulle ha skjuts. Nu sitter jag här och spelar, mätt efter maten. Ska kanske ta mig en piggelin och se tv om inte maya hör av sig snarast!

Ha en lovley day♥


POLLYPUFF

${EntryDate} @ 09:10:18
Idag vart det tidig morgon igen, måste vända tillbaka dygnet. Så jag vaknade med jussi kvart i sex i morse, men har legat kvar i sängen tills nu. Hatar att stiga upp, för då börjar man alltid frysa...
Idag ska jag vara hundvakt åt polly tills tina slutar för då ska hon vara där tills i morgon eftersom mamma och per är i sundsvall. Jussi och jag höll på skratta ihjäl oss igår åt våra helt cepe kuddar. Det är som bara två klumpar i varsin sida av kudden, om man nu kan kalla de kudde! Så vi beställde 4 nya med mamma från ikea!
Nu ska jag åka och hämta bilen och puff!

Bjuder på denna extremt gamla risiga bild på mig och jenny!

WHAT WOULD WE DO?

${EntryDate} @ 15:46:19
All i wanna do is tell you i loove you.

Har lyckats städa sovrummet, hallen, toan och spelrummet. Har kvar köket, byta sängkläder, skura och bära ut soporna.
Vi måste dessutom handla när jussi kommer hem. Är fruktansvärt sugen på mos och fiskpinnar idag.. mm!
Sitter och chillar och spelar massa spel, har tagigt en paus. Har dessutom varit hem till mamma och hämtat mina 100 framkallade bilder! Lycka ;) Fick dock med typ 25 extra kort på helt random människor från en kryssning :S
Ska skicka tillbaka dessa snarast!

SÅ ikväll om jag hinner blir det scraapbooking för min del iallfall.

GRATTIS

${EntryDate} @ 11:35:12
Till min kusin Viktor som fyller 19 idag!

Nu ska jag städa och efter det dusha. Sen måste jag hem till mamma och hämta lite saker, tex min sackosäck. Efter det ringa om praktik och ringa annalena.
Känner fortfarande inte för att städa men jag måste verkligen göra det. Idag tror jag dessutom om jag har tur att mina bilder har kommit! Sen måste jag kolla ifall jag har fått pengar, och räkna hur mycket jag kommer hinna spara innan vi åker till stockholm.

BRING ME SUMMER NIGHTS

${EntryDate} @ 23:35:29
Ska jag sitta här varje sen kväll som jag är vaken och skriva djupa inlägg om hur mycket jag saknar sommarnätter? Det vet jag inte, kanske. Vi får väl se.
Just nu tänker jag inte på sena sommarnätter, nej faktiskt inte. Vädret just nu tillåter inte det, även om jag önskar det. Jag tror jag lägger mig i sängen istället, det skulle vara mysigt just nu. En varm famn som kramar om mig och får mig att känna mig lycklig. Det är vad jag vill just nu.


VAR BARA...

${EntryDate} @ 16:08:43
Tvungen att lägga in den här i min shopping korg på h&m. Lovley, var dock tvungen att beställa en lite större size för att min var slut...


DET BÖRJAR BLI DAGS NU

${EntryDate} @ 12:23:37
Det börjar det verkligen. Måste plocka ihop alla kläder, se efter vad som är skitigt och inte. Renbädda, bära ut soporna, dammsuga, städa toan och dammtorka. Men min ork är inte kvar längre. När ska jag orka städa!

Idag är vi iallafall bortbjudna på middag, tacos! Så städa när jussi kommer hem är inget alternativ eftersom vi måste åka direkt. Tyson ligger och snarka hur högt som helst, och jag blir tokig när någon snarkar.
Och vars tog sommarvärmen vägen? Help me please...


SOMMARNÄTTER

${EntryDate} @ 21:35:09
Helst av allt skulle jag just i detta nu bara vilja gå ut i sommarnatten med min bästa vän, sätta mig i gräset, skratta åt alla minnen och suga på en cigarett. Just i detta nu skulle jag vilja trava fram genom stan, tänka tillbaka på förra sommaren och skapa nya minnen.
Men just i detta nu så sitter jag i min stol, framför datorn och bara önskar. Varför? Jag vet faktiskt inte. Jag vet inte ens vars min bästa vän befinner sig, inte ens om hon tänker på mig. Jag vet inte heller ifall hon skulle vilja följa mig ut, sitta i gräset skratta åt våra minnen eller trava fram genom sommarnatten och skapa nya minnen.
Men jag vet en sak, och det är att allting inte är som det var för 1 år sedan. För det var då, och det här är nu.


BRING IT

${EntryDate} @ 10:35:40
Godmorgon. Steg just upp, fan jag lyckas aldrig stiga upp när jag har bestämt mig! Jag har ungefär 10 alarm och minns inte att jag slår av dom... Igår var jag och jussi ute och stekte hemma hos mamma hela dagen. Jussi är vääääääldigt väldigt brun, jag är lite brun, eller lagom kanske? Justja, jag och jussi pratade om semester igår! Vi kanske åker ner till stockholm i sommar tillsammans med krille och johanna. wiiie! Måste börja spara moneey känner jag...
Hur som helst så blir det städning idag, sen kanske snorhanna ville umgås.
Jaja, nu blir det iaf frukost!


RSS 2.0