PDOL

${EntryDate} @ 19:52:49
Idag bestämde jag och Jussi oss för att åka till pite och kolla vad dom hade för utbud av roliga saker. Vi shoppade litegrann, eller jag. Hör och häpna! Minns inte ens sist jag köpte ett plagg ? Julas har jag för mig att jag köpte en tröja...
Iallafall, när vi for dit och körde över den höga bron sa jag till Jussi att jag var livrädd att den skulle öppnas. Han svarade direkt: Va, den öppnas ju fan aldrig. Man ska ha otur om den gör det, det är ju typ ovanligt.
Ja och sen när vi körde hem, gissa en gång vad i helvete bro jävlen gör när vi är högst upp? DEN ÖPPNAR SIG?!? gå hem bron jävel, jag är så satans höjdrädd och ännu dessutom rädd för broar. Och folk börjar gå ur bilarna för att titta? Hallååååååååååå....... Jussi lämnade mig. Jag vägrade gå ur bilen, jag kissade typ ner mig. Dessutom, till råga på allt så tog det nästan 20 minuter innan den stängde igen.

 


By night

${EntryDate} @ 19:41:53
I natt lekte jag med Tobbe och Elin. Vi busade med kort och hämtade fika på Jussis jobb, ovanligt?
Sen var vi ute och fotade lite, och busade. Vid halv fyra begav jag mig hem efter att ha släppt av Elin, och Tobbe cyklade hem.


Ny stuffs

${EntryDate} @ 18:26:46
Tyson har ett begär som ni kanske redan visste. Han MÅSTE bita av sina koppel så fort man lämnar honom.
6 koppel har han avverkat fram tills nu och jag är leeeeess. Koppel är INTE billigt!
Dessutom har han avverkat en ny vinterjacka, 2 par mjukisbyxor, 3 tshirtar och en tröja. Dvs att han har slitit dom i stycke. Senast idag hade han mördat mina byxor när vi kom hem. Då fick jag nog. Så jag äkte iväg med honom till vetrinären och tog bort han.

Nej jag skojar. Jag tog med han till Arken Zoo och köpte en munkorg. Åkte sedan vidare till nordhs zoo och köpte ett fint svart kopper med reflex döskallar :)
SÅ nu jävlar ska inga mer koppel behöva inhandlas på ett bra tag, och inga kläder ska heller behöva kastas.
Observera nu att han BARA biter sönder kläder när Pollypuff är i löpen och mina kläder luktar henne. Tex när jag har varit hos dom eller hållt i henne.


Lycksele djurpark

${EntryDate} @ 18:20:43
Igår hämtade min storasyster, Jerry och deras lilla skrutt Emil upp mig vid halv elva och vi begav oss till Lycksele. Hela vägen dit satt emil och sa : rushkana! Och skrattade. Det var alltså det han mest längtade efter, lyckolandet.
Sen delade vi godis och diggade musik, (ja han diggar, med huvudet och hela kroppen).
Iallafall så kom vi fram och började med mat innan vi började kika på djuren. Vi kollade på björnar och älgar och alla smådjuren som man fick gå in i hagen till. Sen bestämde vi oss för att äntligen gå till lyckolandet som lilla emil hade längtat efter heeeeeeela dagen.

Vi tog vägen förbi fjällrävarna och en räv låg precis brevid staketet så Emil ville ju kika lite på den. Och helt från ingenstans ser vi hur Emil ( 2år) har stoppat in hela armen till räven och den hugger tag i emils lilla hand och typ gnager och sliter, Emil skriker, Marita får inte in sin hand så hon börjar dra i Emils. Då släpper räven, men innan Marita hinner få ur handen har den än en gång huggigt tag i den och börjat gnaga. Panik, jag fick inte fram ett jävla ljud för jag vart så rädd. Emil får ut handen och det sprutar typ blod.... Maritas vita linne är inte vitt sen.
Vi åker in på akuten och lilla stackars mosterhjärtat måste sy. Men han var så duktig! Det gick faktiskt ganska bra, han hade nog väldigt tur.

Men i övrigt var dagen riktigt rolig!

Emil i mina solglasögon

Familjen wennström

Jag och Emil

Rävjäveln som bet han

 


Tänkte uppdatera om mitt liv

${EntryDate} @ 18:00:43
Med bilder, och kanske lite text!

Jag har spelat vändtia i mängder med Tobbe och Compani

Jag har lekt med kissebäbisarna

Jag har lekt med Tobbe Nathalie,Elin, Sandra och Carro.

Har badat och solat så jag är brown (för att vara jag)

Och en miljon saker till! Synd att sommaren är slut nu...


2 år ♥

${EntryDate} @ 14:49:43
Jag älskar dig Juha-Matti Minkkinen.
Min Älskling och Bästa vän!

2008



2009


2010


I was made for lovin' you baby, you were made for lovin' me
And i can't get enough of you baby.

Katt bebis

${EntryDate} @ 20:11:35
Har varit i skehamn hos Jussis föräldrar idag och kikat på kattungarna, huuuuur gärna vill man inte ta hem dom?
Endast 3 dagar gamla!
Den ryms alltså i en handflata



Det kommer

${EntryDate} @ 14:15:04
En bild bomb, men först ska ni få ett smakprov!



WEOOO

${EntryDate} @ 15:38:33
Jaha, en liten uppdatering!
I lördags skulle Jussi tattuera sig, så vi åkte till bureå och där satt vi i 4,5 timme och fick nästan klart tattueringen. Vi käkade middag på stekhuset där och sen hämtade jag upp Elin, Tobbe och Nathalie. Vi körde runt lite grann och chillade. Åt mat och sen begav vi oss till älven med Sandra och Hanna. Där satt vi och spelade kort och lyssnade på musiken från öltälten. TAGGA STADSFESTEEEEEEEEEEEEEN!

Iaf, sen vid halv två tiden lämnade vi nathalie för att skjutsa hem Linda till haaaamn.

Vädret är stekande, vill inte ens ta med Tyson i bilen med tanke på hur varmt jag själv tycker att det är.
Och hur smarta var dom i boden som hade lämnat sin hund i bilen 4 timmar ?!??!?! Och dom var chockade när dom kom till bilen och hunden var död. VAD TÄNKER VISSA MED?

Ps, idag hoppade tyson ur bilen och snålade mat av gästerna på krysset. Först sa jag till Jussi: haha kolla hunden ser ut som Tyson!
Synd för mig och alla gäster att det var Tyson då.................................

Lååångt ifrån klar, många timmar kvar=)


Blir

${EntryDate} @ 14:05:59
Blir så himlade glad när folk faktiskt bryr sig om en och vill att man ska må bra! Det är sånt som gör allting lite bättre.

Kan förövrigt meddela att jag är en friterad räka. Som ni kanske minns från förra året brände jag mig rätt ordentligt. Kunde ju inte sitta, ligga eller röra mig utan att börja gråta. Då ska ni veta att igår när jag och Jussi var i boviken så somnade jag på rygg med ena sidan av ansiktet mot solen..................................... jag har så ont så ont.
Igår dunkade kinden och såg nästan svullen ut, kylbalsam hjälpte inte. Inget hjälpte!
Kroppen är dock inte riktigt lika bränd men fortfarande bränd. JAJA, man lär av sina misstag (inte jag tydligen).

Förra sommaren, det vita är där trosorna satt :) sexit


looooove !

${EntryDate} @ 17:39:37


RSS 2.0