MEN JAA

${EntryDate} @ 20:32:16
Okej, jag är bajs dålig på att uppdatera såhär i vårtider. Men det ska bli bättre nu!
Igår såg vi iallafall hockey och YES vad braaaaaaa, nu blir det HV71.
Sen idag var jag först på lunch med Frida som var gullig och bjöd mig. Det blev helstekt fläskfile och stekt potatis på Vegas! Sen var vi en sväng på H&M också, men fann inget...

Sen åkte jag hem och drog fram ridkläderna och begav mig sen till stallet och mötte upp syster. Väl där sadlade och tränsade jag bjässen och vi begav oss upp på ridbanan! Och det gick faktiskt riktigt bra! HAHAH förutom när vi skulle trava där i den ojämna snön och jag inte är van en sån stor trav. Första travstegen studsade jag upp och ner som en boll i några sekunder, men sen gick det bättre. Solen sken och det var riktigt varmt där upp på hästryggen. Måste dock erkänna att jag saknar att rida.

Sen vaknade lilla Emil och var arg som ett bi. Han var så trött så han inte visste riktigt vad han ville, stackarn!
Nu ska jag iallfall krypa ner med Jussi plutt i sängen och se på tv!

Jag och Bjässeponken Matrix

 


Wiie

${EntryDate} @ 20:14:11
Heloo friends!
Dagen har bestått av att lära mig lite nya låtar på pianot och gitarren. Har kommit en bit påvägen inom Hotel california, men övning ger färdighet! Sen har jag påbörjat The end med linking park också.
Oasis- wonderwall övas på gitarren, men det är ett mindre prioriterat projket! Nu är även Jussi ponken hemma och har tage över min gitarr... så jag ska väl antigen plinka lite på pianot eller renbädda sägen och krypa ner för en film.
Dessutom är det något knasigt med min dator som jag måste lösa också... vet inte riktigt vad den vill mig.
Men jag är ju en handywoman så jag klarar allt själv, visst Jussi ♥


snöööööööö

${EntryDate} @ 11:29:28
Godmorgon, idag blir det att skotta snö ser jag. Seriöst, det är snart april och man kan fan tro att det är början av december! Nu vill jag att snön börjar smälta...
Igår kväll la vi oss tidigt och såg Inglourious Basterds, men fyfan vilken jävla film. Inte lite brutal? Men den var dock bra ändå. Efter den fick Bondoock saints 2 gå igång, men den blev inte långvarig alls.
Ikväll blir det iallfall hockey för fulla muggar! Det står 3-2 i matcher nu, så det är en viktig kväll för oss! Vi har ju fan matchboll så att säga!

Nä dags att klä sig och he sig ut för att skotta!


Malå

${EntryDate} @ 19:20:47
Helooo, vi har precis kommit hem efter en heldag i Malå. Vi har kikat på skotercross vm, löööööve it!
Men låt oss säga såhär: Av över 10000 personer kunde man räkna på en hand hur många som INTE hade täckbyxor /skoterställ/skoteroverall /liknande. Det var jag, Jussi och EN till som hade Jeans. Jag hade dessutom på mig mina uggs, och gissssssa hur bra det gick att gå upp för backen i dom ? heheh, nej tacka vet jag skrubben vi hittade efter 1 finalracet! Där stannade jag och frida när race 2 var medans pojkarna var ute och kikade.
Det var alltså ett litet rum med en motorvärmar fläkt i. Men skööönt som fan att slippa stå ute i snöovädret iallafall!

När vi landade i skellefteå blev det middag på 3kronor, och det kan jag lova att har man bara ätit en minihamburgare på hela dagen så är man hungrig. Vi hann nämligen inte äta frukost innan Frida hämtade upp oss kl 8 i morse.

Men det var en jävla rolig dag även fast jag var blöt om små fossingarna!

Jag Jussi och David i skrubben.


EFTERLYSNING!!!!!!

${EntryDate} @ 22:48:05
HALLÅÅÅÅ är det NÅGON i hela världen (som läser min blogg) och äger dessa par skor och känner att dom vill sälja dom till mig?
JAG KÖPER DOM! HÖR AV ER FFS! SNÄLLA, någon där ute har dom ju....


Helo

${EntryDate} @ 20:16:44
Idag har jag lekt med Anna heeeeela dagen. Sen var jag en snabbis på middag hos mamma innan jag åkte tillbaka till Annispannis. Fast först plockade jag upp Malin på buss stationen eftersom jag endå åkte den vägen..
I morgon jobbar Jussi och jag ska leka med Jenny vid 3!
Sen blir det att se hockeyn och på lördag åker vi iväg till Malå med David och Frida!
Ska nämligen se skoter vm hihih. Känns ju faktiskt riktigt roligt!

Nu ska jag försöka få igång mitt icke så medhjälpliga photoshop så Fridas blogg får sig en design!
TjING


TWIINS FFS

${EntryDate} @ 19:44:05
Seriöst, näsan, ögonen ögonbrynen, formen på ansiktet, JAG VET ATT DOM ÄR SYSKON! eller nått liknande... kommer till och med från samma ställe i finland? Nästan iaf


HEHEHE

${EntryDate} @ 18:15:22
Alla har vi väl varit små right? Ibland kan man ju fundera hur fan man tänkte egentligen vad gäller kläder frisyr och liknande. Själv verkar jag inte ha tänkt överhuvudtaget!
Bilderna som jag pratade om var på mig och Caroline och ni hittar dom på hennes blogg!

Seriöst, tur man vet bättre nu. Jag vet inte vad som hände, för det är INTE okej att gå runt i en tröja som är i strl xxl när man själv knappt passar i en XS. Ja kära någon, vi får hoppas att man inte såg ut sådär varje dag för då skämms jag. Men jag har för mig att jag färgade mitt hår rött efter dom där korten, samt noppade ögonbrynen lite mer och började sminka mig och ha kläder i min egen storlek.
Som ni förstår när ni sett bilderna så är jag blond egentligen. Ja jag vet..... de kan man inte tro. Heheh eller kan man det? Neej...

SERIÖST? Hur kunde man ens låta mig gå klädd sådär? Jag skämms! Och snälla någon, en krokodil/drak mössa posandes på en stol med ett hjärta?!


Juice

${EntryDate} @ 15:02:43
Ja, det stod ett juicepaket brevid mig och jag kom inte på något bättre. Iallafall har jag varit hos Anna sen typ 10 i morse och sen vid 11 kom Malin också. Vi spelade lite mario och GISSSSAAAAA vem som beatade Malin?
JO JAG! HAHAH finally.
Har hunnit hämta hem Jussi också, slutade tidigt idag hehe. Annars ikväll blir det hockey såklart, hemma match om jag inte virrar alltför mycket. Men det blir dock att se den här hemma i våran sköna soffa med lite kladdkaka till!
Nu ska jag kika om lite saker innan de börjar bli dags att fundera på middagen.

Tjingeling




Idag..

${EntryDate} @ 17:56:30
Var dagen som var fylld med nervositet. Jag var ju nämligen på magnetröntgen!
Först och främst när Jussi väckte mig i morse vart han lite ledsen när han kom på att jag inte fick äta frukost med honom. Sen somnade jag om till halv åtta hungrig som ett djur och fick fortfarande inte äta. Kvart i ett hämtade mamma mig och vi åkte till lasarettet. Där fick jag först en slang tejpad på armen där dom skulle ge lugnande och sedan gick vi ner till röntgen. I 45 minuter satt jag och drack äckligt kontrast innan det var dags att åka in i den där jävla saken... Först fick jag lugnande av en sköterska och sedan blev jag lagd på mage med nån konstig grej fast spänd över ryggen. Sen låg jag där med Metallica i lurarna och blev röntgad. Fyfan säger jag bara! Har man klaustrofobi som jag så kan man nog inte vara i den där utan lugnande.
Några gånger kom sköterskan in och sprutade in mer kontrast genom min slang på armen. Jag har ingen aning om hur lång tid det tog eftersom jag somnade första 10 minuterna. Men skulle gissa på att det tog ungefär 35-40 minuter innan jag var klar.

Sen fick jag äntligen åka hem! Somnade direkt när jag la mig i sängen och vaknade av att Jussi stod på alla 4 över mig. Sen bjöd mamma och per oss på mat från frasses så vi har precis ätit och jag sitter i soffan och bara tar det lungt.

Har ju inte ätit på nästan 22 timmar så jag har jätteont i skallen...


Hockeyy

${EntryDate} @ 20:33:49
Sitter och ser matchen nu, men fyfan. Vadå straff? Blir galen!
Står iaf 1-1 just nu,
David och Frida skulle komma ikväll men dom fick besök så det blev inget. Har dock bakat en jäääävla god kladdkaka. Synd bara att det vart nått fel med grädden? Fattar inget.

Nu ska jag fortsätta se hockeyn, men skriver lite senare. I morgon är det dags..

Solväder

${EntryDate} @ 16:47:59
Idag har jag gått med min storasyster och skrutten till stallet. Enkel väg tar det 45-50 min, så då kan man ganska lätt räkna ut att vi gick nästan två timmar i denna jävla vind. Det var lätt på ditvägen eftersom det var medvind, men sen påvägen hem. Ne fyfan, fick vika upp luvan och knyta åt ordentligt!
I stallet mockade vi, sopade och gav hästarna lunch. Sen åkte jag hem och vilade en stund innan jag hämtade Jussi på jobbet. Nu blir det snart mat och sedan hockey! Borta match ikv.


Hockey hela dagen!

${EntryDate} @ 18:55:07
Idag var det helt sjukt mycket vår väder ute, så vi snörde på oss skrillorna och spelade hockey. 4 timmar spelade vi ute i solskenet och det var så jävla skönt! Nu har vi precis ätit och tänt lite ljus. Ikväll blir det film och bara ta det lungt, min rygg är helt död. Måste fixa till den känner jag...
I morgon är det jobb för Jussi så om Anna vill leka så är det helt okej! Hehe


Helooo!

${EntryDate} @ 10:30:45
Solen skiner idag! Det blir mest troligt att spela hockey... måste höra med nicke och ptter också som mest troligt är bakis. Har nyss ätit en super god frukost bestående av limpa och saftsoppa! Hur gott är inte saftsoppa?
Igår efter hockeyn såg vi filmen Monster som är baserad på en verklig händelse. USAs första kvinnliga seriemördare, INTE stabil kvinna? Fast filmen var endå sjukt bra, se den!
Vi måste dessutom hämta alla mina lådor hos mamma någon gång till veckan, har hämtat tre st nu som jag har gått igenom haha och Carrie, jag har hittat så sjukt fula kort på oss! Hur tänkte vi i 13-16 års ålder? HAHAHA
Kanske scannar in några fina urval och lägger upp här...

Nä nu ska jag klä mig!


hockey

${EntryDate} @ 19:19:15
Sitter i soffan med Jussi och Micke och ser hockeyn. Än står det 0-0!
Annars har vi varit förbi hamn en sväng och sedan till mamma och blivit bjudna på älgstek och potatis. Sjukt gott, har ni aldrig ätit det så är de fan dags!
Sen ikväll får vi se vad som händer, kanske en film? Mycket kan hända...
Nu börjar det om så jag ska väl lägga undan datorn!


Morron

${EntryDate} @ 09:36:16
Morning!
Det snöar helt galet ute idag, och vi som hade tänkt spela hockey... de blir ju inget. Kanske blir en sväng på stan idag då istället? Ikväll vet jag iallafall att de blir hockey för fulla muggar! Andra matchen idag och de blir på hemmaisen.
Just nu ligger vi kvar i sängen fastän vi vaknade kl 8. Jussi spelar xbox medans jag myser med en liten tyson!


glasögon

${EntryDate} @ 21:17:35
heloo, har precis kommit hem efter en kväll i skelleftehamn. Vi har varit där och ätit middag och hämtat lite papper!
Det vart inget stan idag, för jussi dushade och somnade...
Nu ligger vi i sängen för när vi hade varit förbi hemma hos mamma nyss så höll jag på svimma när jag körde... började se dubbelt och allt vart jättekonstigt. Det blir så ibland och de är jättejobbigt när jag kör eftersom jag släpper ratten och håller mig för huvudet. Tur att Jussi var med så han kunde styra!

Snart ska vi nog se en film, för mitt huvud är inte okej idag. Har tage på mig glasögonen i hopp om att det ska bli lite bättre iallafall.

Bra jobbat Saik

${EntryDate} @ 21:15:08
Aik vann med 3-2. Bra spelat och i slutet vart det lite spännande. Mer spänning kanske det blir på lördag när dom har hemma match!
Nu ska jag krypa ner under täcket med min lilla älskling och kanske se lite tv. I morgon slutar min älskling äntligen i vettig tid så då blir det att kika förbi på stan. Kanske hitta något att önska sig ?

Förövrigt undrar jag : Finns det någon av mina läsare där ute som har viva piniata trouble in paradise till xbox 360 och vill sälja mig det? Betalar ju frakten osv.


Tjohooo

${EntryDate} @ 20:57:13

Vad har du på dig idag? Mjukisbyxor, linne och en hood

Har du kramat någon det senaste dygnet? ja Jussi klänger på mig lite då och då

Har du pussat någon det senaste dygnet? Yesbox

Vad har du för frisyr? Idag är det bara rakt och utsläppt

Har du husdjur? Självklart!♥

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? ja fy ja....

vad har du ätit senast? Kindermaxi!

När vaknade du i morse? 06.10 av att Jussi snusade mig i nacken

När skrattade du senast? Nyss när jussi frågade om jag var lite arg på honom

När var du på fest senast? Det var länge sedan! Nyårs typ

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Jag gör bara sånt jag vill göra!

När fick du ditt senaste sms? Idag av Micke

När är du född? 1990

När tog du studenten? Kommer aldrig ta studenten, för jag hoppade av skolan 2008

Vem kramade du senast? Tyson

Vem pratade du med i telefon senast? Jussis mamma

Vem skulle du vilja se ut som? Ingen annan än mig själv!

Vem fick du present av senast? Jussi

Vem gjorde dig arg senast? Ingen aning, att jussi gick in med sina skitiga jobbar skor och smutsade ner hela golvet kanske ?

Vem bor du tillsammans med? Jussi och Tyson

Vem spelade du tv-spel med senast? Mig själv, hihi och Tyson

Vad väljer du, glass eller godis? Glass

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Åhh... båda?

Vad väljer du, katt eller hund? Hund, är lite rädd för katter. Dom är bara söta när dom är små

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Haha inget av det! ursh...

Vad väljer du, sova eller sex? Jag älskar att sova, men jag älskar sex också... BÅDA!

Vad väljer du, sola eller bada? Bada!

Kan du laga mat? Hahaha neej, inte nå vidare..

Kan du göra volter? Mjaa, jag kunde förr iaf

Kan du köra bil? Jag är rally förare, Jag kan ta en finsk kurva!

Kan du ditt eget mobilnummer? Ibland?

Kan du säga hur många du har på msn? pinsamt nog så har jag ungefär 300 st...

Kan du säga vad klockan är? 20.56

 


Matlagarn

${EntryDate} @ 20:03:05
Heluu, sitter i soffan med min man och kikar på hockey samtidigt som jag lagar mat till honom. Han har ju nämligen jobbat till kl 7 ikv, visste att han inte kunde motstå att vara med mig och kika på hockeyn!
Kokar makaroner och steker fiskpinnar åt honom, fy vilken underbar flickvän jag är. Just nu står det 2-1 till saik, hejjaaaa!

Idag har jag mest städat och spelat xbox. Sen har jag varit hos mamma lite också, blivit bjuden på plättar som per hade tillagat. Nu ska jag servera Jussi hans middag och fortsätta kika på hockeyn, tjingeling!


dålig update!

${EntryDate} @ 20:43:51
Ja herregud, igår när jag faktiskt skulle uppdatera funkade inte ens blogg.
Iallfall, igår var jag i jörn hela dagen hos min moster och scrapbookade, kikade på alla hennes grejer, busade med kissarna och åt mat. Tog bussen hem vid 6 och spelade lite wall-e. Sen vid 8 hämtade jag hem Jussi från jobbet och vi såg på efterlyst.

Idag har jag varit hos mamma och fixat lite, fotat hundarna och ätit middag. Sen har jag dessutom spelat wall-e och vi kom nyss hem från Jussis jobb. Han är skitigare än skitigast! Ungkröveln...
Ska spela lite till wall-e nu och sen blir det efterlyst.


Kan inte ens..

${EntryDate} @ 16:09:13
...steka korv och göra potatis mos. Helt värdelös i köket....
Men det är tur jag har en duktig man här hemma som kan laga mat och fixa den när jag har saboterat!
Idag var vi en sväng upp på solbacken och kikade lite sen ner till stan och kikade lite till. Hittade vad jag sökte, men hade inte råd just idag. Tusan också.. Nu hoppas jag maten är klar innan jag har hunnit svimma av hunger!

Sunshine

${EntryDate} @ 09:33:25
Morgon friends, ligger i sängen och har just vaknat. Jussi tar sig en dusch och jag ska väl snart göra detsamma och efter det blir det frukost.
Igår var vi och spelade hockey och min rygg har en jäääävla träningsvärk! Sen på kvällen åt vi middag med Micke och kikade på SAIK-Brynäs. Vilken jävla match alltså hahah, kvittering efter kvittering men efter förlängning vann ju tillslut Brynäs. Så nu återstår att se vilka lag som väljer vilka!

Idag blir det en sväng på stan för att kika om lite saker och efter det kanske HOCKEY. Känner att jag typ inte ens skriver om något annat... men det är ju så jävla kul :]


Bluesky

${EntryDate} @ 10:44:37
Åh igår spelade vi hockey i 2,5h! Först började vi med att spela match mot några killar i 15 års åldern och deras tränare, sen när deras träning var slut spelade vi andra match mot varandra. Jääävlar så kul hockey ärrr!
Idag har jag dock träningsvärk i ryggen, och igår somnade jag vid 11 för jag var så trött. Somnade i soffan och vaknade av att Jussi satt med ansiktet mot mitt och sa : linda, linda linda lägg dig i sängen tröttis!
Så satt han och micke och såg tv medans jag somnade om i sängen.
Vaknade halv nio av att Tyson tjöt och ville ut, så jag klädde på mig och han fick göra det han skulle. Sen kröp jag ner breve Jussi igen och spelade lite tv spel.

Idag får vi se vad som händer, något ute iallafall! Sen ikväll är det hockey som gäller SAIK- Brynäs!

Middag

${EntryDate} @ 16:56:53
Idag tog vi en uppfriskande promenad in till stan efter att vi hade städat en stund. Upptäckte även idag att DOM ÄR TILLBAKA! Once again... så ni som inte gillar myror bör inte vitsas här för tillfället. Kom tillbaka när sommaren är här!
Fyfan har spridit myrr på alla möjliga ingångshål, får hoppas bara att Tyson inte får i sig något av det.
Nu ska Jag Jussi och Micke snart äta middag och efter det blir det hockey med lite folk.


Mysigt

${EntryDate} @ 08:04:41
Godmorgon. Vaknade halv åtta och var pigg och hungrig, dock ligger vi kvar i sängen än.. Konstigt att vi aldrig kan sova länge, är trött redan klockan nio varje kväll. Men de är faktiskt skönt att ta vara på dagarna!
Nu blir det frukost och sen ut i solskenet!


Dörrknackare

${EntryDate} @ 22:21:13
För 3 dagar sedan knackade det på våran dörr när vi just var påväg ut och gå. När jag öppnade stod två killar i jacka,skjorta ryggsäck och namnbricka där. Vad tusan tänkte jag varpå en konversation startar,

Killen- Hej, skulle du vilja prata direkt till gud?
Jag- öhh... va?
Han- Ja! Vill du prata direkt med gud?
Jag- alltså jag är ju kristen (tänkte undvika fortsatt konversation ifall dom skulle vara jehovas)
han- MEN VAD BRA! tillhör du en församling då?
jag- eh... neeej de tror jag inte
han: heeeh....(vet inte vad han ska säga)
jag- hehe....
han- Har du hört historien?
jag- va, vilken?
han- Om pojken som gick till en kyrka och bad till gud att få prata direkt till honom och gud svarade honom!
Jag- hehe jaha.. nej den har jag inte hört
han- Okej, men den kyrkan har vi iallfall byggt nu och undrar om du vill höra mer!
Jag- alltså... vi är påväg ut just nu
Han- Men vi kanske kan komma tillbaka om några dagar då?
Jag- hehe jaa de kan ni ju göra ( trodde helt ärligt att dom skulle skita i det)
Han- Bra då säger vi så
Jag- hehe okeej, och stänger dörren.

Dagen efter knackar det på dörren, jag kikar i fönstret om deras bil står här och nog fan gör den det! Dom knackar, väntar i 5 minuter och knackar sedan igen fast hårdare. Jag vågar fan inte öppna, låssas som vi inte är hemma MEN HAN FAR INTE? I tio min står dom utanför dörren innan jag ser att dom går till bilen.
Bra, då fattar dom att vi inte är intresserade tänker jag. Men icket! Idag var dom tillbaka IGEN!! Denna gång gjorde dom samma sak, fast väntade inte lika länge innan dom gav upp.
Seriöst, jag har inte mage att säga något elakt eller bara säga nej vi är inte intresserade. Men dom borde väl fatta att man inte vill när man inte öppnar?

Någon annan som har mött dessa människor och vet vad dom vill...?

Prommis

${EntryDate} @ 22:00:55
Helu, kom just in från en uppfriskande men lite kylig promenad med mina två män. Älskar att gå på kvällen, det är så skönt att gå innan man ska lägga sig eftersom man blir slut i kroppen. Ikväll har vi sett hockey med frida och david, aik förlorade.... 2-4.
Idag har vi annars bara gjort massa ärenden. Handlat mat, följt mikael osv. Ska alldelens snart krypa ner i sängen med Jussi. Kanske blir det en film eller något annat mysigt!


Sool idag äntligen!

${EntryDate} @ 09:11:42
Uppe tidigt som vanligt. Ska snart fika lite innan det blir att köra karln till ett möte!
Sen blir det förmodligen hockey om vädret håller i sig.
Justja, jag har ju dessutom fått veta datum och tid för magnetröntgen, och det är ungefär 2 veckor bort. Så de är dags att förbereda sig mentalt känner jag! 
Annars ikväll ska vi som sagt skjutsa micke till dom som han ska köpa benskydd av, fick ju tag i dom tillslut.

tjingeling


Skador

${EntryDate} @ 21:16:00
Emma och Jag pratade en dag om att jag alltid har blåmärken som är gigantiska. Hon sa : Du får fan alltid blåmärken, för minsta lilla! Men när jag gör mig typ jätteilla får jag knappt ett märke efter det, så jävla orättvist!

Men jag får dock bara stora när det faktiskt har hänt något ordentligt. Annars får jag småingar.
Tänkte visa 2 "skador".
Och kom ihåg, jag har aldrig sagt att jag INTE får skylla mig själv!

Här har Jussi bitit mig i benet av någon anledning


Var arg och slog in handen i väggen, har en stor knöl precis i "böjet"

Och skulle jag visa retsterande skador skulle de finnas 20 bilder till. Har miljoner till mindre blåmärken lite varstans, sår på fingrarna sen jag halkade och skrapade mig på vass is, brännmärken från en hockeyklubba och en liten boll på smalbenet från Jussis hockeyklubba.

 


hockeiii

${EntryDate} @ 19:32:52
Vi gick inte så långt, för vi kom på att vi hellre ville spela hockey. När vi kom till planen var vi ensamma och det är så jävla skönt! Sen joinade petter och nicke också. Nicke hade full mundering målvaktsutrustning så vi sköt slagskott på han och fintade in några mål! Jag ägde...
Nu ligger jussi och spelar cod medans jag ska ringa på en annons på blocket åt micke. Han ska köpa lite målvakts saker hehe.

Ikväll ska jag se massa tv och bara vila. Är lite slut i kroppen, men först en promenad och sen lite kvällsfika. (Emma, jag har slutat dricka oboy... duktig linda.)


good morgon

${EntryDate} @ 09:09:59
Helu, ligger fortfarande in the bed! Jussi har gått up för att göra frukost till mig samtidigt som han står och sjunger påhittade låtar om mig. Sen skrattar han högt.... Idag snöar det IGEN? Snälla någon sluta snöa!
Efter frukosten blir det promenad och sen får vi se vad som händer. Är trött och har ont i ryggen som vanligt.. kan den bara bli normal?

Nu är frullen klar iallafall, tjingeling!


Förkväll

${EntryDate} @ 18:21:43
Hellooo, snart är det dags för mig och Jussi att gå ut på promenad och efter det blir det magträning.
Idag har jag och Elin varit på utflykt till vitberget med varmchoklad och mackor. Tyson fick också följa med! Dock var det ju mulet mest hela dagen och det blåste rätt mycket också. Efter det for Elin på gymmet och jag till Anna för att spela tv spel med henne och Malin. Jävla Malin och Anna, fyfan. Jag förlorar alltid, ALLTID!
Trodde endå jag skulle vara bättre än malin eftersom hon inte hade spelat på hundra år, uppenbarligen inte.
Nu ska jag kila, tjingeling!


HAHA

${EntryDate} @ 00:10:48
Jussi gjorde en lista, likadan som jag gjort tidigare om honom:


Vad heter hon: Linda Malm    

Vad har hon för favorit färg: Röd

Vad har hon för ögonfärg: brun

Hårfärg: brun

Klädstil: vanliga kläder

Har hon piercat sig: Ja

Dricker hon: Vatten ja    

Röker hon: Nej

Snusar hon: Alldeles för mycket

Vad har hon för mobil:
Sony ericsson w570 (fail, w595!)

Vad vill hon bli när han blir stor:
Nåt med häst (fel här också, jag vet inte vad jag vill bli)

Vad har hon för färg i sitt rum: lila (sovrummet)

Har hon några syskon: ja (han vågade inte skriva hur många för han glömmer alltid någon)

Vad är hennes favorit mat: plankstek (till viss del rätt,)

Vad tror du att hon skulle göra om hon vann 1 miljon: ge mig en ny gitarr, ny bil och annat gotte (sant, dock glömde han nämna en häst)

Vad brukar hon göra på helgerna: vara med sin eeelskling

Vad har hon för musiksmak: Ganska dålig (synd, samma som han själv! kanske lite annat också)

När och hur blev ni tillsammans:
sommar träffades och kramades (true, det var stadsfesten)

Hur upptäckte du henne: länge sedan (uppenbarligen tidigare än vad jag trodde)

Vad var det första hon sa till dig:
hej

Vad brukar ni oftast skicka sms om: att linda är arg över nåt

Är hon beroende av någon/något: slita läppar

Vad kallar du henne: lillmun

Vad kallar hon dig: mastermachine from hell (HA inte sant, han önskar bara det!)

Om du skulle beskriva henne med 3 ord, vad skulle de vara: bäst störst och vackrast♥

Hockey

${EntryDate} @ 22:25:00
Ikväll har Frida och David varit här och sett en helt galet spännande hockeymatch. Aik kvitterade en hundradel före matchens slut! Efter förlängning blev det till slut 2-2. Bättre än förlust iaf!
Annars ligger jag och Jussi i sängen just nu, han spelar xbox medans jag kikar runt lite på saker. I morgon blir det promenad och förhoppningsvis är det inte mulet eller snö...


städning

${EntryDate} @ 16:14:17
Idag har jag städat och varit skitduktig. Hela lägenheten är dammsugad och skurad + att sängen är renbäddad. Har hunnit handla mat åt oss och Tyson också, sen har Elin varit här en stund. Vi kokade varm choklad och satte oss utanför huset HAHA fyfaaaaaan vad det blåser! Vi blåste typ bort.
Ska lägga upp någon fin bild sen, men just nu håller min batteri på datorn att ta slut så jag ska väl avrunda! Tjingeling så länge

Frukost

${EntryDate} @ 09:29:48
Igår vart det inge uppdate eftersom jag och Jussi spelade Spiderwick hela dagen, sen for vi med Micke och David för att spela hockey och sen stressade vi vidare till Percy Jacksson the lightning thief. HAHA deeen var väl bra tycker jag, lite fjantig men endå ganska rolig!
Nu har vi just vaknat och ska äta frukost innan vi ska ut på promenad i vårvädret. Nu droppar det från taken och jag bara längtar tills de börjar tina fram vägar.


TJOHOO underbara väder!

${EntryDate} @ 15:07:17
Efter en mysig stund gick vi ut och skottade fram mina lillaröda. Och Jussi skottade även fram två parkeringsplatser ända ner till asfalten, han är stark och seg min man! Sen, tro det eller ej men LILLA RÖDA LEVER! HAHA vilken jävla rock'n roll bil det är alltså! Efter vi var klara här ute for jag hem till mamma och per för att skotta av deras garage tak. Helvete vad mycket snö, fyfaan. Tog två timmar och snön var väl ungefär en halvmeter hög och då skottade jag inte ens ända ner till taket eftersom det kan få skador då...

Nä älska vädret! Har dessutom fått 1miljon fräknar av att vara ute några timmar in the sun.


morgonstund har guld i mun

${EntryDate} @ 08:29:21
Jag vill börja med att säga att jag inte har valt att vakna kl 8 en lördag morgon. Men någon smög in i sovrummet och försökte försiktigt öppna ett spelfodral, men failade. Jussi står still, kikar om jag vaknar och jag fattar noll? Han tänker alltså lägga sig och spela left 4 dead medans jag försöker sova?! Hur han tänkte att det skulle gå till vet jag inte....Tillslut gav jag upp. Så nu spelar han och jag sitter här. Idag ska jag skotta fram lilla röda och vi ska ta oss en tur om de går heheh, sen ska jag nog ta en promenad!


SNABBIS

${EntryDate} @ 20:47:40
Ojoj, mitt internet har varit ur funktion i 7 timmar... NICE? Har iaf hunnit gå en långprommis med Emma på dagen, sen åkte vi till skelleftehamn och lämnade jeppes dator + busade med snorungarna! Nu har jag och Jussi precis kommit hem och jag ska än en gång ut, nämligen till emma och vi ska sätta in hennes bilstereo i min bil nu. SEN ÄR DET ROCKN & ROLL!
Har varit utan stereo för länge nu, men måste dock fixa min egna snarast. Nä nu ska jag skynda mig innan emma blir galen! Tjingeling

new shoes!

${EntryDate} @ 11:54:35
Helooo, vilket looooooooooovley väder! Det är typ varmt ute, säkert plus i solen.
Idag är ju Jussi ledig, så vi tänkte ta sovmorgon, men hur gick det ? Jo vaknade sex , halv åtta och slutligen halv tio. Då steg vi upp, gjorde oss klara och for på stan. Jag köpte mig ett par nya skor för presentkortet jag fått av Hans i julklapp. Ett par adidas shooes, hur sköna som helst. Snart måste vi ut igen för att köpa snus och då tänkte jag höra med Emma om stereonnn!
Nä PUSS och håll er ute alla fina människor där ute i världen!

Jaa jag har minifötter, men tog faktiskt 36,5 den här gången :D


GO AIK

${EntryDate} @ 21:37:26
Seriöst. Fighter, oshysst spel och idioter i djurgårdens lag. Vilken jävla match! Fan djurgården kan gå hem,
Antingen spelar man fair eller inte alls. PUCKOOOOON!
Aja, aik vann iaf till slut med 4-3 men borde fan ha vunnit med mer. Djurgården fick sig mål som inte var rättvisa...
NÄ men tack för 3 poäng!

Nu har vi samma poäng som DIF, men dom har större i målskillnader.
NU KÄMPAR NI VIDARE, vi hejjar på er SKELLEFTE AIK


Heja heja heja aiiik

${EntryDate} @ 19:20:35
Ligger än en gång i soffan framför projektorn med Jussi och ser saik-dif för tillfället. Aik leder med 1-0!
Busar lite med romerska bågar fastän jag varken har råd eller är sugen... den här påsen kommer räcka länge som alltid känner jag. Är ju inte så mycket för godis och choklad.
Tyson ligger på golvet och drömmer förmodligen att han springer eller nått eftersom han rycker till så jävla mycket.

Nu ska jag väl fortsätta kika på matchen, hockey är ju faktiskt riktigt roligt att se!


Mina tvångstankar begränsar mig

${EntryDate} @ 17:06:45
Heloo foaks! Sitter i soffan och väntar på att spaghettivattnet ska börja koka. Jussi hade nämligen satt på fel platta, vilket vi insåg ungefär 10 minuter efter....
Idag har jag umgåtts med Jeennnyyy, hon jobbar i gruvan för tillfället. Diamant borring! Hon kanske (om jag vågar) ska introducera mig ett studiebesök där så jag får se om det kan vara något jobb för mig. Men att vara under jord känns lite obehagligt..
Det verkar iaf vara ett soft jobb även om det kan vara tungt.
Annars ikväll är det hockey och kanske att jag ska leka med Elin. Jussi är då ledig i morgon så WOPIDOOO jag slipper stiga upp kl 6!



Mössan

${EntryDate} @ 20:33:53
Tänkte bara visa en liten bild på hur mössan jag virkade blev tillslut. Nu ser den jättestor ut, men det beror på att Jussi har ett stort huvud ;)

Den sitter iaf jättefint=)


Magnetröntgen

${EntryDate} @ 19:24:56
Ja idag var ju jag som sagt hos min nya läkare. Och vi kom fram till att jag ska få prova en ny medicin eftersom mina värden har blivit sämre. Sämsta nu hittils tror jag till och med han sa... Förra gången, i sommras så var dom faktiskt riktigt bra, men som sagt nu är det inte så bra längre tydligen. Ska äta 3 kapslar varje morgon och om en månad ska jag magnetröntgas. Herregud vad nervös jag är för den där jävla röntgen! Jag har ju sån jävla klaustrofobi, men han sa att jag skulle få lugnande innan jag skulle åka in i den där grejen så jag hoppas de går bra. Så länge jag slipper slangarna ner i halsen och upp i röven. Kommer aldrig någonsin dricka 4 liter laxermedel en gång till!

Annars idag har jag varit på baldershowen och sett mina friends. Jeevlar säger jag bara! Vissa var ju bättre än andra, men dom flesta var riktigt bra. Kul att se på och hade gärna sett en timme till med hamsterflickan ;)
Nu ska jag ta mig en dush och krypa ner under täcket. Fuskbyggarna väntar på tvn klockan 9 och mitt huvud gör ont.
Tjingis

Ja juste, Om någon har gjort en magnetröntgen förr så får ni gärna

berätta hur de känndes osv!


busigt

${EntryDate} @ 18:36:39
innan jag drar mig ut i snön med Tyson kommer en dagensss

Dagens vill ha: En hääääst!
Dagens klädsel: Hood och mjukisbralls
Dagens frisyr:
Håret står åt alla håll
Dagens händelse:
Borstade Tyson, HELVETE vad hår...
Dagens låt:
Ingen alls
Dagens planer:
Busa med das hunt i snön, se film
Dagens saknad:
Moneey
Dagens dummaste: Att det snöar så mycket!
Dagens drog:
Snus
Dagens favorit: Jussi
Dagens köp:
Inget än så länge, men snart en snusdosa
Dagens godis:
Ahlgrens bilar
Dagens humör:
Neutralt, men lutar åt glad
Dagens ord: MEEEEEN

Snööstorm!

${EntryDate} @ 17:12:24
Ute viner snön åt alla håll, men här inne i vårat palats är det varmt och mysigt. Har nyss fått i mig middag och ska snart fara till mamma och fixa min vindrute torkare som har pajjat.
I morgon ska jag smyga mig in på baldershowen med min syster eftersom jag inte hade någon att fara med i måndags. Sen ska jag dessutom till doktorn i morgon, har fått en ny läkare nu eftersom min förra har gått i pension. Undra hur denna man är, snäll? tråkig? vimsig?

Idag har jag dessutom suttit och kikat på hästar. GE MIG PENGAR? Snart köper jag mig fan en vare sig jag har råd eller inte, får väl fan ta ett lån av någon?

Back in the days då man hade en egen horse!

Helloo

${EntryDate} @ 21:40:11
Har krypit ner under täcket och sett familjen annorlunda. Vi fick oss några skratt där! Massproduktion av ungar, jissees säger jag bara. Snart ska jag väl lägga undan datorn, Jussi har redan hunnit somna. Är jättetrött idag också, fast konstigt när man stiger upp kl 6 varje morgon?
Nä, nu ska jag läsa lite innan datorn ska läggas undan.


en bild bara

${EntryDate} @ 18:37:54
och ja munnen ser retarded ut hahaahah


shutter island!

${EntryDate} @ 17:24:44
Vilken jääävla bra film! Trodde den skulle vara värsta hemsk, spöken och shit men icket! Sen är de väl lite "donnie darko" över det hela, fast endå inte? Iallfall så ångrar jag verkligen inte att jag såg den. SE DEN :@!

Nu ligger jag och kikar på förkväll samtidigt som min mage kurrar. Idag har jag hunnit färga Emmas hår och sedan lekt lite med Caroline. Nä  nu vill jussi  att jag ska dra ut ett hundhår från hans fot så då får jag väl göra de!
TJING

RSS 2.0