INBROTT?

${EntryDate} @ 22:08:00
Nej inte alls. Vi städa bara ur lägenheten. Vartenda skåp och varenda garderob ska tömmas och städas ur. Skit ska kastas, papper ska sorteras in i pärmar, saker ska bäras ut till förrådet och sommarjackor + dylikt ska hängas upp i förrådet. Så just nu ligger det kartonger, saker, damm, papper, prylar och kläder precis ÖVERALLT! Vi ska göra om litegrann här hemma, många planer och mycket tid så det passar oss perfekt! Just nu sitter jussi och kollar på köksbord. Vi har nämligen tagigt en paus eftersom vi började klockan 6! Vårat projekt kan väl ta någon dag, men det kommer bli sjukligt fint sen. Nu hoppas jag bara vi målar om toan snart också, det kan verkligen behövas.

Nä nu ska jag väl fortsätta med det jag håller på med innan jag blir så trött att jag ger upp för ikväll.


Bild från igår när jag var med min älskade snoris! ♥

ÄNTLIGEN

${EntryDate} @ 11:47:11
Börjar det kännas som det faktiskt går framåt och de känns så bra!
Hoppas ju bara att jag kommer någonvart nu, skulle ju vara guld värt. Men det är 50/50 upp till mig att se till så det händer något.

Har haft möte nu klockan 10 och börjar vara gode less på dessa ständiga möten. Orkar inte!
Funderar på om vi ska göra om lite här inne i datarummet idag, och se till att vi får i oss någon frukost! Det kan verkligen behövas med tanke på mitt humör idag.. Lite sömn + upp och STRESSA som en tok för att hinna iväg sen är mitt usb som jag var tvungen ha med mig borta. Börjar nästan grina och hittar ett nytt usb, lägger in filen där och springer till bilen. VAD LIGGER DÅ DÄR? Jo mitt usb.. under bilen. Varför? Dont know..
Nä, får uppdatera denna dag senare!


MIDDAG PÅ MS NORWAY

${EntryDate} @ 22:34:49
Maten var svindyr... plus att det fanns 5 varmrätter att välja mellan? Det tyckte jag var ganska dåligt eftersom jag ville välja mellan lite fler saker.
Åt iallfall en oxfile med potatisgratäng och det var gott! Sen vart det efterätt och då var det glass och choklad sås som gällde. Mätt så jag nästan spydde, men kunde endå inte låta bli att smaka av tinas mat. Hon hade nämligen fläskfile.
Snart ska jag krypa ner i sängen och se tv, för i morgon ska jag upp tidigt på ett möte. Men här är iaf några bilder från idag.

Tårtan:


Mamma och Bror


Per


Jag och Jussi


Vågar dock inte lägga upp bild på min syster för då kan det bli otrevligt om hon ogillar den.

LILLA MAMMA

${EntryDate} @ 18:23:13
Idag fyller min lilla mamma 50år. Det firade vi först med att ge henne en prinsesstårta som Jussi bakade, fika och lite presenter. Och sen nu om en halvtimme ska vi mötas upp på resturangen M/S norway för att äta mat. Måste gå och klä på mig nu eftersom jussi redan är färdig! Varför är jag sist, brukar inte killarna vara det?!
Får väl skriva sedan när jag kommer hem då.
Grattis lilla mammsen!♥

BARA EN SLUMP?

${EntryDate} @ 01:30:01
Seriöst, det här är lite läskigt tycker jag. dont you think?
Många har säkert läst och sett detta förr, men endå!

Abraham  Lincoln blev invald i kongressen i 1846.  
John F. Kennedy blev invald i kongressen i 1946.

Abraham Lincoln blev vald till President år 1860.
John F. Kennedy blev vald till President år 1960.

Båda var väldigt engagerade i medborgarrättsfrågor.  
Båda deras hustrur miste barn medan de bodde i Vita Huset.


Båda Presidenterna blve skjutna och dog en fredag.
Båda Presidenterna blev skjutna i huvudet.

Nu blir det väldig märkligt.
Lincoln's sekreterare hette Kennedy,

Kennedy's sekretrare hette Lincoln.

Båda blev mördade av en person från sydstaterna.

Båda Presidenterna blev ersatta av en president från sydstaterna med namnet Johnson.
Andrew  Johnson, som ersatte Lincoln, var född år 1808.
Lyndon Johnson, som ersatte Kennedy, var född år 1908.


John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, var född 1839.
Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, var född 1939.


Lincoln blev mördad i en teater vid namn "Ford"

Kennedy blev mördad i en bil av märket Lincoln, tillverkad av "Ford"

Lincoln blev mördad i en teater ochhans mördare sprang till ett varuhus for att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.


Booth och Oswald blev mördade innan rättegången blev av.

1 vecka före Lincoln blev skjuten, var han i Monroe, i staten Maryland
1 vecka före Kennedy blev skjuten var han hos Marilyn Monroe.

Och nu!

1)  Vik en ny   $20 dollar sedel på mitten...


Vik i hop sedeln en gång till och var noga med att vika exakt som bilden nedan visar.



Vik den andre sidan exakt som nedan.




Vänd den nu om….







För det första: Pentagon i flammor…..
Därefter Twin Towers

Och kolla här:



Och om inte ännu värre :
9 + 11 = $ 20
9/11 = 9. September dagen då Twin Towers och Pentagon blev angripet

OBOY

${EntryDate} @ 16:23:25
Har legat och spelat cs och tittat på tv hela dagen. Jussi är och hjälper david att flytta och jag orkar inte röra mig idag, enbart till bion. Börjar bli lite hungrig nu också, så jag ska nog ringa och höra med min man om vad vi ska äta idag. Igår kväll var jag förbi hos pea och såg deras nya lägenhet och jag är avundsjuk. Shit så fin den är! Och dom inreder den ju så himla snyggt också. Sen var jag och jenny ute och körde en sväng innan jag och jussi la oss i soffan och kikade på tv.

Nu kanske jag ska fundera på att klä på mig, och hoppas att dom börjar bli lite klara där borta.
I morgon fyller min lilla mamma år och då blir det kalas!


EN LITEN UPDATE

${EntryDate} @ 13:24:35
Igår skulle jag som sagt inte dricka och fara på station, men eftersom jag inte hade NÅGOT att göra eftersom alla i hela världen skulle ut så hade jag inget val. Köpte en vinare, det fanns ingen korkskruvsöppnare sp att öppna den där jävla flaskan var ett äventyr. Slutade med att jag tryckte ner korken i flaskan och fyllde vinet till en annan.
Station var överbefolkat! Träffade jenny och maria och vi drog på olles istället.

Idag blir det nog bio. Och nu ska jag spela lite cs, jätteovanligt att jag avslutar mina inlägg med den repliken.


EN DEL...

${EntryDate} @ 23:05:36
Kan verkligen få mig att skratta ordentligt. Och då menar jag inte skratta med, utan skratta åt. För vissa människor är lite väl udda, dock inget jag behöver gå in mer på.

När det var tio minuter kvar till karratåget stängde kastade jag och jussi oss in i min racer bil och köpte en trocca och kexchoklad! Nu ska jag spela cs, (helt jätteovanligt) och sen se en film. Jussi tjatar om att jag ska komma och sätta mig i datarummet för att "umgås" med honom. Men jag sitter så bekvämt här i soffan!

osminkad och väldigt seriös tjej.


NYCKEL + LÅS = BRA

${EntryDate} @ 13:49:53
Har just kommit hem. Varit på komapre och fyllt i ett papper och fått ett usb minne att lägga över mitt CV på. För på tisdag ska det vara klart och lämnas in! Lite nervöst, men jussi ska hjälpa mig så det kommer nog gå bra. Nu är hyresvärden här och kollar låset på dörren. Vi har ju nämligen tappat bort alla nycklar, så vi måste väl mest troligt byta lås och hela köret och det är ju inte billigt precis... Får hoppas att det går lösa på bästa sätt. Vi måste ju kunna ta oss in efter klockan 9 och vi måste ju kunna använda vårat förråd och tvättstuga!

Det löser sig nog. Nu ska jag bara ta det lungt, kanske spela lite cs eller börja med CV:t.

I LOVE THE WAY YOU MOVE

${EntryDate} @ 22:03:54
Idag åt vi middag med Anna och Kempa på viking. Gott som fan, och jävligt trevligt må jag säga!
Efter det for jag hem och inväntade att caroline skulle äta så vi kunde hitta på något. Vi drog först till e4an och pysslade lite, sen såg vi när sandra och hennes kusin dansade. Sen gjorde vi ett litet hemligt uppdrag, men det är inget jag berättar föränn jag vet säkert!
Kom nyss in genom dörren, och nu blir det några rundor cs sen tv.


PLÅGA MIG MER OCKSÅ TACK?!

${EntryDate} @ 13:37:57
Nu ska jag berätta vad som hände idag.

Jag steg upp klockan 8 och gjorde mig färdig att åka upp till lasarettet och väl där satte jag mig med mamma och Tina i vänrummet på Öron, hals och näsa. När Tina skulle in gick jag upp till medicin mottagningen och satte mig i väntrummet. Gjorde klar min mapp och la den i låda, två minuter senare skulle jag in på blodprov. Idag var det en ny tjej, ganska ung och dessutom ensam. (dom brukar vara två)
Så jag berättade för henne att jag kunde svimma och börja må dåligt, och hon frågade snällt om jag ville bli tippad (bakåtlutad nästan med fötterna i vädret) men jag sa att det nog borde gå bra iallfall. Så hon spände runt min arm och jag kände hur jag började domna i den. Hon sa att jag skulle säga till om jag ville avbryta, men jag tänkte att jag ska fan klara av detta. Hon hann ta ungefär 1, 2 provrör innan jag började kallsvettas, och illamåendet var redan på plats. Tillslut sa jag att jag hon måste sluta för jag kommer svimma. Så hon började virra som en vild höna , sprang till ett annat rum, hämtade en till sköterska och dom tippade mig och då känner jag att Nu kommer jag spy.
Så jag bad om en hink och där låg jag och spydde. KUL? Nej. Jag fick vatten och dom frågade om vi kunde fortsätta, och jag har ju aldrig nått val så det var bara att bita ihop. Som tur var vart allting bättre och jag fick som alltid en juice efteråt. Skakade hur länge som helst innan jag gick därifrån.

Såhär blir det alltså när jag ska behöva ta 14 blodrör var 5 månad. Och nu ska vi ju inte tro att det är för sprutor eller nålsticken det är jag blir såhär. För så är det absolut inte, med tanke på att jag har piercat mig själv med kanyler. Jag vet inte själv varför, eftersom jag alltid tittar åt andra hållet när dom sticker mig.
Does anybody knows?




YOU ROCK MY WORLD

${EntryDate} @ 22:31:33
Idag just efter att vi hade ätit ringde elin och frågade ifall jag ville följa hon och elina till e4an och se idol. Lite lame tänkte jag, men det är  så jävla chill! Varför är man inte där när man har tråkigt? Seriöst, du kan ju göra vad fan som helst där! Dansa dansmatta, sjunga singstar, spelar guitar hero, se tv, PYSSLA♥
Jag byggde en fin pärlplatta till jussi hehe, och elina gjorde ett armband till mig som var nice. Elin gjorde en kopia av elina med hjälp av en ballong, tushpennor och garn.

 

I morgon ska jag på lassa... klockan 8 kommer mamma och hämtar mig. Ska åka med henne och tina dit eftersom jag inte ska köra bil efter jag har tagigt blodprov eftersom jag brukar svimma. Sitter och lyssnar på musik nu och funderar på några rundor cs innan jag ska krypa ner i sängen och kolla på tv.

 

 


RAIN IS ALL OVER ME

${EntryDate} @ 16:48:54
Det spö regnar ute och jag ligger i soffan och myser till that 70's show som går på tvn. Har varit förbi mamma och hämtat några glödlampor och nu ska jag ta en varm dusch innan vi ska åka iväg och köpa någon god middag. Jussi ska vara kock idag så jag hoppas på nått mumsigt kött!



VAD HÄNDE MED KLOCKAN?

${EntryDate} @ 02:04:02
Till anna, Du måste köpa en tv först.... SEN SKA VI SPELA !
eller så tar jag med en tv och kommer...

Anyway, klockan var visst två. Senast jag tittade stod den på 00.01, men tiden går fort när man spelar xbox.
Vi var dessutom ut med tyson en sväng så han fick busa och göra behoven, hehe nyttigt vetande för alla.
Nu håller jussi på duka fram kvällsfika sen ska vi lägga oss i sängen och kolla på film.
Nä nu tjurar jussi för att jag aldrig kommer, dax att bege sig!

Annapanna och jag i fredags.


MONOPOLY

${EntryDate} @ 20:17:37
Jag har kommit fram till att skapa en ny kategori. Spel tips för xbox360!
Nu orkar jag dock inte leta igen dom gamla inläggen om våra spel, så jag börjar här ifrån.


Idag har jag fått Monopoly av Jussi. Ett spel jag har tjatat om i evighter! Eftersom jag älskar monopol som sällskaps spel men oftast inte har någon att spela med kände jag att detta kunde vara något för mig.

Några plus saker är:
+ Det finns en mängd olika brädor att välja mellan, utstyrsel osv.
+ Det finns mini spel om man inte vill spela själva monopol
+ Det tar inte lång tid, så länge man spelar mot xboxet
+ Bra grafik
+ Man kan spela upp till 4 spelare, så länge man har kontroller till allihopa.
+ Det finns två "editions". The richest edition, och Classic edition.


Några minus är dock:

- Manualen är tråkig och svartvit
- Det står bara på engelska
- Hela spelet är på engelska


Nu tycker ju jag det är dåligt med engelska eftersom jag har lite svårt för det.
Men jag ger spelet 4 av 5.






KÄRLEKS FRUKOST

${EntryDate} @ 14:43:46
I morse när vi vaknade, kände jag för en riktig kärleks frukost. Så vi åkte på ica och köpte mjölk,oboy,ost,skinka,smör och champion stuvning och åt en mys frukost. Rostade mackor och bara kände hur gott det var, och jag brukar aldrig äta frukost. Undrar ibland varför?!
Nu ska vi iväg på lite ärenden och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Det är ju första elitserie matchen ikväll så mest troligt ska vi se den.

Dessutom har jag ju sagt i 700 år att jag ska rensa mina garderober så jag får väl ta tag i det snarast.. Men jag är lite to lat för sånt!


Girl I be rollin through the city

${EntryDate} @ 23:30:51
Jag hamnade i älgkötts koma idag. Fyfaaaan vad gott, tack för att jag har blivit blessed att ha en jägar familj som ger mig älg varje år. Jag kan inte förstå folk som tackar nej...

Ikväll har jag bara tage det lungt, sett Ensam mamma söker och bara legat och drägla på mina kuddar. Sitter nu och lyssnar på Tinas spotify playlist och den rockar fan fett. Har hittat världens bästa låtar i den, ♥

 

♥♥♥


BAKIS

${EntryDate} @ 15:13:42

Igår var tanken att jag skulle chill dricka lite vin och bara ta det lungt. Det gick väl inte sådär jättebra, så en bag in the box, 1 glas mousse vin, 1 smirnoff och 2 redbull vodka senare har jag jätteroligt med Anna inne på kalles.
Vi förfestade i hennes lägenhet, byggde två sängbord och bara snackade massa skit. Sen tog vi taxin till kalles, och mer än det kan jag tyvärr inte berätta förutom att vi rockade!
Fick skjuts på moas packethållare till dallas där jag mötte upp jussi så vi kunde följas hem.

Idag mår jag väl som jag förtjänar i  guess, dvs hyffsat bra! Lite yr och sådär, annars ganska lungt.
Är bjuden på middag hos mamma ikväll, ÄLGKÖTT OCH POTATIS! Jag dräglar vid tanken på maten... jag älskar älgkött och potatis. Det är helt sjukt gott!
Nä nu ska jag vila en stund, sen förmodligen hämta jussi som är med sin familj och spelar discgolf. Kunde tyvärr inte följa med eftersom jag var orolig att jag skulle börja må dåligt.


ARE YOU ONE OF THEM?

${EntryDate} @ 23:17:56
Nu ska jag klaga på alla falska människor & alla fega jävlar som inte står för vad dom tycker. Detta är INTE riktat till någon speciell, men om just du känner för att ta åt dig så kanske du borde rannsaka dig själv.
Jag är gode less på folk som snackar en massa skit om någon, och sedan smörar ihjäl sig för denna person när dom ses. Komenterar bloggar till höger och vänster hos folk dom egentligen inte tycker om det minsta. Varför ska man dessutom vara snäll med folk som snackar skit bakom ryggen på en? Nä, man blir behandlad på samma sätt som man behandlar andra.
Och ps, frågorna på facebook går läsa och se vem som har svarat vad på.

FREDAGSMYS

${EntryDate} @ 15:31:24
Idag har jag varit på stan med min kära vän carolajn, hon var vild och skulle absolut handla nått innan vi for hem! Vi tog även en fika på waynes, dyrt och inte helt värt men...Det var iallafall värt att vara med caroline! Nu ligger jag i soffan och funderar på spela cs eftersom facebook inte ens funkar, fattar inget. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, har väl inte framgått något speciellt.

Älskar mina uggs föressten, även fast dom är lite för stora. Hittade en del saker på stan som jag så gärna vill ha, men jag får helt enkelt vänta tills pengarna trillar in. Dessutom fyller mamma 50 om typ två veckor så jag måste köpa present till henne också. Får väl prata ihop mig med mina kära syskon Hans och Tina om detta.




OLYCKA

${EntryDate} @ 19:35:54
Idag min kära läsare hände en liten olycka när jag var ute och gick med tyson. På något underligt sätt lyckade jag väl fastna i kopplet, sen märkte jag att det blödde från handen. Kikade lite och såg sedan detta:

Men det finns inget att göra annat än att tejpa över det och hoppas att tejpen sitter kvar. Eftersom nageln sitter fast i huden kan jag inte riva bort det heller... Det gör ganska ont kan jag ju tala om för er som aldrig varit i liknande sits. Och bilder finns för dom som vill se hur det ser ut om man viker upp hela skiten!

Har iallafall precis åkt inlines med linkan och nu ska jag göra några övningar på pilatesbollen innan idol.
ps. Min to do list gick INTE bra.

HAVE I EVER TOLD YOU...

${EntryDate} @ 07:43:43
Allvarligt. Jag vill strypa någon omgående... Ibland får jag sånna där tok il, där jag verkligen mååååste ha vissa saker, och måste fixa det ena och de andra. Men det händer inget? Som jag nämnde när jag beställde skorna, det var ett jävla under och enbart tack vare Jussi. Beslutsångest är något jag verkligen lider av! Sen lider jag av extrema tvångstankar som utvecklas till tvångshandlingar. Tex så måste jag stänga dörren på ett speciellt sätt, när jag ska ställa in nått i kylskåpet, ex mjölken måste det kännas rätt, annars flyttar jag den tills de känns bra.
Jag skulle kunna rabbla upp ett 50 tal saker, men nog om den saken.

Nu har jag blottat mig själv en aning, men jag hoppas det inte skadar allt för mycket.
Anyway, back to buisness. Idag står detta på "Att göra listan"

♦Fylla i ett papper så jag får rese ersättning
♦Hitta pappershelvettet som jag ska fylla i
♦Åka till moröbacke och lämna papperet
♦Fixa mina jävla naglar
♦Vara hundvakt
♦Träna
♦Gå ut med Tyson
osv...

Wish me luck!

Jag och Maya påväg hem från finland -08

URSÄKTA RÖRAN, JAG BYGGER OM

${EntryDate} @ 19:58:28
Nej nu vill jag inte, och jag råkade trycka på spara stilmall istället för förhandsgranska.........
Får fixa det senare

FIT FOR FIGHT

${EntryDate} @ 18:41:36
Ja, idag har jag väl inte hunnit med allt för mycket. Hämtat tina i kåge, lämnat en matlåda på jussis jobb och hämtat pilatesbollen + pilates bandet (stretchaktigt band). Så nu är jag redo att bli fit for fight!
Har precis äkat så jag är proppmätt, får se vad som händer ikväll. Ska kanske knopa ihop en ny design, men vi får väl se hur det går med den saken...

I morse gjorde Hans frukost åt mig, mamma och therese när jag kom dit. Varma mackor och oboy, det var snällt.
Nä dags för vettigare saker.



TRÖTTA ÖGON

${EntryDate} @ 18:58:03
Jag är trött nu, men det kan vända fort. Det blir så ibland, att jag är hur trött som helst ända tills jag ska lägga mig, då blir jag helt plötsligt pigg. Mycket märkligt....
Fick mina skor idag! Svarta mysiga varma uggs, som bara väntar på att bli använda.

tror jag ska åka lite inlines nu med tyson, vi kan behöva det. Sen ska jag dessutom hämta mammas pilates boll som jag ska få låna, för nu är det dags att träna. Känner hur dålig kondis jag är i, plus att man mår bra av att träna och det kan jag verkligen behöva!

Bilden är tagen i 1:an på gymnasiet när vi bodde på en bondgård en natt.

Det var mysigt!

Så ps hela MP3, jag saknar er jättemycket!


NU ÄR JAG LITE ARG KÄNNER JAG

${EntryDate} @ 08:10:22
Jag brukar egntligen inte ha svårt att sova eller somna. Dom två senaste nätterna har jag haft det och jag vet verkligen inte varför. Varje natt slår jag av ljudet på min telefon ifall någon skulle ringa mig, vilket aldrig händer på en vardag. I natt hade jag jättesvårt att somna, låg och försökte i kanske 3 timmar innan jag äntligen , äntligen lyckades somna. OCH VAD FAN HÄNDER? Jo, 20 min ungefär efter att jag har somnat ringer min telefon jävel. Jag trycker upptaget och tänker fortsätta sova men det ringer igen och igen. Så jag svarar, och puckot ringer mig i fyllan och ber om skjuts!!!!!!!!! Hur tänkte han där?
1. Supa på en måndag, vad fan hände?
2. Vara på ett ställe där han inte ens hittar hem själv, varför far man dit då?!
3. Ringa mig mitt i natten för att tigga i hundra år när jag redan från första gången sa nej

Seriöst, jag la på efter 10 min och tänkte Ahh äntligen sova. NEJ jag kunde inte somna på 3,5 jävla timme! Så runt halv 4 i morse, lyckades jag äntligen somna. Så då kan ni ju räkna ut att min sömn varade i 3 timmar....
dvs. Igår 2 timmar, i natt 3 timmar och det blir = 5 timmar på 2 dygn = INTE okej när man heter Linda!
Så alla älskade vänner därute, räkna inte med att jag räddar er när hjärnan inte riktigt fungerat som den ska. Möjligtvis om det är en kris på riktigt, då gör jag det nog.


FYFAN VAD JAG ÄR DUKTIG

${EntryDate} @ 18:18:58
O herregud... Har vänt upp och ner på hela lägenheten idag. Dammsugat,skurat, dammtorkat, torkat av alla dörrar och garderober + lister, plockat undan saker & tvättat. Sen kom mamma hit och städade toan + dushen! Världens snällaste mami!
Sen städade jag mig själv också, dvs tog en dusch innan jag hämtade jussi på jobbet. Sen handlade vi tacos och åt till middag. Jävlar vad gott det är !
Nu är jag helt slut i kroppen, ska enbart fara och köpa snus sen krypa ner i sängen och se på tv.

 

 

 

Nu ÄR det fint!

Så äntligen är ni välkommna hem till oss igen


STORSTÄDNING + FÖRKYLNING

${EntryDate} @ 12:18:17
Seriöst, idag är mitt humör INTE att leka med. Jag har sovit ungefär 2 timmar i natt... + det så släpper aldrig min förkylning! Jag har varit förkyld i lite mer än 3 veckor nu, ibland är det nästan helt borta och nästa dag är jag helt täppt i näsan och nyser osv. Jävla skit säger jag bara, låt mig bli frisk så jag orkar göra något vettigt.
Idag ska jag trotsa all trötthet som sköljer över mig, min jävla förkylning och allt annat som har motgång i sig och storstäda lägenheten. Vilket innebär: Plocka undan alla saker, dammsuga, skura, dammsuga en gång till, dammtorka, panta bort alla förbannade burkar från alla fester, försöka ta mig in i förrådet och renbädda sängen. Jag kännde inte peppen, men what to do. Hatar när det är stökigt!
Sen, någongång efter middagen ska jag krypa ner i sängen och sova! Jag längtar...

Vi hörs om jag överlever detta!

Hälsningar från en skelögd förkyld kvinna!



PUSS OCH KRAM

${EntryDate} @ 02:54:08
Som jag tidigare sa, ikväll var det mys vid tvn. Enda anledningen att jag tog på mig kläderna idag var att jag for på ica i tio min. Och dom tog jag på mig när jag for, och av direkt jag kom hem!
Ligger och kollar på något pogram om afrika, och jag vill så gärna hjälpa till! Men hur? Jag vill skänka dom böcker, en svart tavla, kritor och papper NU. Nä nu ska jag fortsätta!


HÄR FINNS JAG IKVÄLL

${EntryDate} @ 19:45:15

Med lite gott tilltugg och världens bästa pojkvän.

För ikväll ska vi se tv och bara ta det riktigt lungt.


NU FÅR DET VARA NOG

${EntryDate} @ 16:07:26
Jag måste sluta skriva godmorgon när klockan är 4 på eftermiddagen! Nu är det fan på tiden att Linda vänder tillbaka dygnet.
Igår var vi som sagt hos hanna på hejdå kalas. Jag hämtade upp caroline vid halv åtta, sen for vi förbi Hans nya lägenhet och kollade på hans nya fototapet. Im dying... jag SKA ha den! Iallfall när vi kom till hanna var det fullt med folk och alla hade redan fikat. Så vi slog oss ner, sen spelades det spel, skrattades och pratades i massor.
Vid 12 drog jag och Moa hem till oss där Micke Krille David och Jussi satt och såg film. Så vi såg filmen klart med dom och satt sedan och bara snackade.

Nu ska jag iallfall äta en bulle och dricka lite oboy sen hoppas jag på en jävla god middag!


GODNATT DÅ

${EntryDate} @ 05:22:35
Nu har jag precis skjutsat hem moa! Vi har haft jättetrevligt och suttit här hemma och pratat + varit ute på lite nattliga äventyr!
Ligger i sängen nu med lilljussi och ska se film innan det blir snutta kudde. Vi var hos hanna ikväll och sa hejdå eftersom hon flyttar till london på tisdag, men mer om det i morgon!
Nu måste jag krypa ner och gosa, för jag är så otroligt trött.

GOD MORGON ELLER GODMIDDAG

${EntryDate} @ 17:44:24
I natt, eller ja i morse när vi låg i sängen bad jag jussi om lite råd angående ett par skor ifall jag skulle beställa dom eller inte. Eftersom han sa ja så klickade jag hem dom 5 i 6 i morse innan vi la oss för att sova. Nu ska jag bara vänta några dagar sen är mina babes här! Jag är ju inte den typen som klickar hem saker från internet, inte heller köper om jag inte verkligen måste och de är inte säkert jag köper det endå. Snål kallas det! Eller prioritering... Menar, jag festar hellre en helg än köper en ny tröja. Alla har ju inte föräldrar som betalar , eller ett jobb för den delen!
Har precis sminkat mig och gjort mig klar, ska snart skjutsa syster till kåge, sen äta innan jag beger mig ut på äventyr med Elin.
Nä, nu ska jag dra mig innan hon väntar ihjäl sig!


STJÄRNOR

${EntryDate} @ 02:38:59
Sitter ännu en natt och väntar på att lilla jussi ska sluta jobba. BARA för att han ber mig vara vaken, och att jag är det är ju enbart ett bevis på att jag är världens snällaste flickvän. Skriver lite med caroline på msn och funderar på ifall jag ska spela cs snart.
Lär väl bli ensam snart eftersom vanligt folk ligger och sover på natten.

Det hände faktiskt en lite rolig sak idag!
Jag satt och var hungrig, sen tänkte jag på att Hans (min broder) hade skjutit en älg i veckan. Och det betyder älgkött! Så jag tänkte på hur jävla gott det skulle vara med älgkött, potatis och sky när jag helt plötsligt märker att det rinner saliv från min ena mungipa..... Är det här normalt?! Det har hänt några gånger när jag har tänkt på något jättegott.

Aja, får väl avsluta mitt inlägg med att berätta att jag fick brev av lassarettet idag, 15 blodprov skall tas v.39. Känner inte peppen på svimma men jag har väl inget val. Måste dessutom förnedras med vikt och längd också! Ja, men så går det när man har en kronisk sjukdom...







LOVERBOY

${EntryDate} @ 16:52:25

Godmorgon, ja. Jag steg alldeles nyss upp! Men jag trivs, hellre två i sängen än ensam..
Igår såg vi klart sista pirates of carribean filmen och jag dog av glädje. Jag älskar johhny depp... förlåt jussi.
Så nu blir det väl hyra några fler filmer och returna dom vi har. Bye bye Johhny men v ses snart igen!
Nu sitter vi iaf vid varsin dator, Jussi spelar gitarr medans jag bara driver omkring på internet som en firre.



DET ÄR FAN STORM

${EntryDate} @ 02:34:39
Seriöst det är fan storm ute! Jag hatar att vara ensam eller utomhus när det blåser mycket, men om jag får ligga i sängen eller umgås med någon då trivs jag. Samma sak gäller regn och åska! Jag och Jussi gick ut på promenad med tyson innan han skulle på jobbet och jag höll seriöst på blåsa iväg!

anyway, har suttit i någon timme och gjort om malins blogg. Ska dessutom göra en till, men kan dock inte göra det än eftersom han inte är vid datorn och jag behöver fråga några små saker.

Det var ganska länge sen jag bloggade på natten, vilket jag gjorde jämt förut! Det är som på natten alla tankar och funderingar som är dolda på dagen kommer fram. Speciellt när man är ensam! En gång i tiden skrev jag sjukligt mycket om vad jag tyckte, tänkte och kände men inte längre. Jag vet inte riktigt varför, men de känns så långt borta nu. Kanske kan det bero på att jag mår så mycket bättre nu än då, förhoppningsvis.

Jag brukar verkligen inte tycka om att vara ensam, men ibland är det ganska skönt faktiskt. Men bara en stund, några timmar sådär och inget mer. För det känns som att ju längre man är ensam, desto värre blir tankar och funderingar. Nä nu ska jag ge mig!


IM SO IN LOVE WITH YOU

${EntryDate} @ 20:57:17
Jussi ringde mig vid 4 i natt och sa att han skulle komma hem. Väl hemma får jag veta att han har gjort illa sig i ryggen när han lyft en mjölsäck och det gjorde ont att överhuvudtaget andas. Så han fick lite massage sen la vi oss och såg på pirates of carribean 2. Idag vaknade vi halv fem(!!!) och ringde direkt en kiropraktor efter råd av min moder. Den första var påväg på fotbolls match och hade stängt, den andra var påväg hem men stannade för jussis skull. Så han knäckte och tryckte och sa sedan:
- risigare rygg har jag nog aldrig sett.
Jussi är för stel i rygg och nacke och har nu fått i uppdrag att gå ut och gå raskt på kvällarna och röra sig mycket.

Så vi har precis kommit hem igen efter en promenad i höstmörkret. Nu ska vi kanske spela lite batman innan jag ska skjutsa iväg honom på jobbet ännu en kväll. Mitt huvud gör ont efter allt sovade, nackspärren från i måndags är kvar än och i dont know what to do! Men de löser sig nog.


HÖSTEN ÄR FAKTISKT HÄR

${EntryDate} @ 19:25:21
Seriöst nu är det inte roligt längre. Det är kallt på kvällen, morgonen och dagen och snart kommer vintern krypande också! Snart drar jag fram vinterjackan och alla halsdukar och även mina tjock sockar, för mina fötter är som isbitar jämt och ständigt. Men jag gillar det på något sätt, för hösten är så mysig. Jag vill ligga i soffan under en filt, med tända ljus här och var och bara titta på tv! Varm oboy är inte heller helt fel en kall höstkväll tillsammans med room service.
Nä nog om hösten. Ikväll ska jag ligga i sängen med popcorn och bara mysa tills jag ska skjutsa iväg jussi på jobbet, sen måste jag klippa klorna på lilltyson också. Det är lite av en kamp, han tycker att det är lite obehagligt men de brukar funka när jag har nån liten godisbit brevid mig.


VÄRLDENS SÖTASTE ÄLSKLING

${EntryDate} @ 23:59:36

Du är mosters finaste lill plutt

 

 

Och detta är mina lovley sisters ♥

Och jaa, jag vet att dom ser likadana ut och jag är inte lik någonstans!

 

 

 

Ps, PETRAHOE hälsar till mina läsare. ds.


SEXY DANCE

${EntryDate} @ 13:57:20

 

Artists : Linda, Jussi, Källman, Carrie och Elin


MORGONMYS

${EntryDate} @ 12:18:36
Hela morgonen har vi legat i sängen och myst, kramat ihjäl varandra och bara haft det bra. Sen sovde jag en timme längre medans jussi steg upp. Idag kommer släkten hem till mamma och ska ha kalas för tina, så jag ska börja göra mig klar om en liten stund innan jag ska dra mig dit och fika.
Igår såg vi iallfall första filmen av Pirates of Carribean, men vi råkade endå somna...
Nä om man skulle spela lite cs för att komma igång!


I TAKET LYSER STJÄRNORNA

${EntryDate} @ 12:18:08
Jag hade hört så jävla mycket om den här filmen, och när jag äntligen tog mig tid att hyra den så blev jag lite besviken. Visst filmen var jättebra, men allt gick så fort och ibland fattade man inte riktigt allting. Men den var sjukt gripande, och jag råkade fälla några tårar. Den är helt klart värd att se!


Handling:
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: ”Om du dör mamma, då tar jag livet av mig”.




Längd:
86 min

Manus: Linn Gottfridsson

Genere : Drama

Skådespelare : Josefin Mattsson, Mika bernsdotter, Annika Hallin & Samuel Haus.

LÖRDAGKVÄLL

${EntryDate} @ 19:11:45
En helt lovley kväll var det igår. Sebbe fyllde 20 så vi var där och firade han innan det vart taxin till krogen, där vi hade jätteroligt. Idag har jussi mått sämst i världen och vi har varit på stan en sväng och köpt en present till seb som fyllde 2 idag innan vi for dit på kalas. Efter det åkte vi förbi jussis mamma innan vi begav oss hem igen. Jag ligger i sängen och kikar på sing a long och har precis ätit en supergod skinsallad och sett ett avsnitt av lipstick jungle! Ikväll ska vi bara ta det lungt och mysa, jussi har ju äntligen fått hem sitt nya xbox så han har köpt ett nytt spel idag så han sitter och spelar. Ska kanske fara och hyra någon film också, vi får se. Nä nu ska jag kika runt lite,


STÄDHJÄLP TACK!

${EntryDate} @ 11:35:01
Jussi har blivit galen, han har skruvat sönder databordet, det ligger delar överallt. Alla kartonger från datorer, möss och annan skit ligger överallt på golven. Jag blir galen, jussi blir galen och ingen av oss orkar egentligen. Men nu tog jussi äntligen tag i saker och ting och börjar plocka undan iallafall. Jag hatar verkligen när det är stökigt, jag blir på dåligt humör för det blir alltid jag som får städa bort efter alla. Känner mig ju som en jävla kärring, ett jävla hembiträde eller nått i stil med det. Dock gillar jag att städa, men bara när jag själv är på humör.

Idag ska jag följa tina till tattueraren eftersom hon ska göra sin första tattuering och hon tar sig inte dit om inte jag skjutsar henne. Dessutom vill hon nog ha med mig eftersom hon är lite blyg. Igår när hon fyllde år fick hon shotglas och ett par örhängen av mig och jussi, sen visade jag hur shotglasen skulle användas (det var is shotglas). Var där en stund, innan jag och jussi for på hemmakväll och hyrde en film. Nu ska jag kanske hjälpa mannen i huset innan det blir mer kaos här!


GRATTIS LILLASYSTER

${EntryDate} @ 14:03:24
På din 18 års dag, jamenar du har väl inte ens längtat lite?
Du kommer endå alltid vara liten i mina ögon♥

 


SUNNYDAY

${EntryDate} @ 17:13:03
Idag har fan solen lyst helt galet hela dagen! Kanske är det sista varma dagen innan vinterns kalla vindar kommer?
Imorse for vi iaf till hamn och hälsade på jussis famely, åt frukost och chillade. Sen har vi varit runt hela skellefteå för att hitta ett xbox elite, men icket. Så nu har vi beställt ett ist och det kommer väl i övermorgon. Så nu blir det att köpa några nya spel också, äntligen! Ikväll ska vi bara ta det lungt och mysa tror jag, jag är trött och ska upp tidigt i morgon.
Justja, min lillasyster fyller 18 i morgon och jag har inte köpt något! Panik jävel... javet att du läser Tina, men det kan INTE hjälpas just nu. Så i morgon blir det väl att vi åker och firar henne.
Nä om man skulle laga sig någon god mat nu kanske, jag är vrål hungrig. Det är något fel på mig... jag är jämt hungrig nu förtiden! Jag brukar bara äta en måltid om dagen, men nu vill jag ha mat jämt?



RSS 2.0