SMAKPROV

${EntryDate} @ 21:31:01
Har fotat lillasyster idag. Och några andra foton, men eftersom hon kräver att hon måste godkänna dom, så lägger jag upp denna tillsvidare ;)


JAG GÅR OCH FISKAR...INTE

${EntryDate} @ 00:07:28
Okej, vi skulle faktiskt fiska! Men tre random pojkar (män?) hade intage våran spot, så vi körde förbi hundra ggr och väntade på att dom skulle ge sig av, men förgäves! Sista gången vi brummade förbi vinkade dom.. pinsamt läge. Så vi letade och letade i 3 timmar. Vi gav upp, körde omkring lite i stan och bara chillade. Nu ska jag och jussi köpa oss en korv och en dricka innan vi beger oss i säng. Justja, vi hittade en katt också, som INTE var det minsta rädd för tyson...





LALAL SOL OCH BÅTIS

${EntryDate} @ 15:47:53
Åh steg upp klockan 1 och solen sken som den knappt har gjort denna sommar. Med glädje slängde jag och jussi på oss kläderna för att möta upp jenny på båtcafet i stackis. Dom åt varsin räkmacka och jag åt en araksboll. På tal om araksbollar, i vintras när jussi jobbade på kafferepet kom han hem med kartonger fyllda av araksbollar till mig varje morgon. Borde egentligen ha förätit mig, men icket! Sen var vi förbi hamn och hälsade på jussis föräldrar som har skaffat en söt liten kattunge. Snutteee! Tyson ville äta den dock...Ikväll blir det att först se bio, sen fiska! Åh som jag ha längtat!
Nu är det sommar.







VAD....JAG FATTAR INTE?

${EntryDate} @ 02:29:52
Seriöst, när jag första gången såg den där jävla apoliva eller vad fan det nu heter reklamen var runt 2, 3 en natt. Jag höll på svimma av rädsla, och började genast undra vad hon ville mig. Var hon en reklam för en skräck film eller var hon något ont som bara ville skrämma unga flickor som ligger och ser tv mitt i natten istället för att sova? Hon ser död ut! Och jag vet inte vad hon vill mig, men jag vill inte se den reklamen. Kunde dom inte ha gjort något fint för en bra produkt istället för att skrämma vettet ur folket ?
Nej, tacka vet jag marabou reklamerna! Eller libresse, färgglada och mysiga. Kanske även olws reklam, Fredagsmys! De gillar vi.



Jag gick verkligen inte och la mig som jag sa när jag loggade ut mig själv från msn. Eller jag kom halvvägs. Låg i sängen kanske 3 minuter innan jussi drog upp mig igen och sa att vi skulle fan klara ut spelet innan vi somnade. Jaha, bara att gå in i spelrummet, krypa ner under täcket i soffan och spela. Jag gav upp och sa att jussi kunde få spela istället, tyckte han förtjänade det. Han har endå bara spelat sen 12 idag. Ett avbrott dock, middagen.
Nä nu ska jag hjälpa till så man får krypa ner och mysa i sängen.

SÅDÄRJA

${EntryDate} @ 22:42:48
Jussi spelar xbox, och jag har äntligen tage bort den gräsliga designen. Orkar inte ha massa kringelkrångel just nu, möjligen senare. Själv sitter jag och äter lite godis, läser bloggar och bara tar det lungt. Idag har väl inte hänt speciellt mycket, har spelat xbox, köpt snus och toa papper. Nu ska jag hjälpa jussi att spela ut mitt eget spel, puss så länge


MJAOW

${EntryDate} @ 23:39:47
Jag känner att det blir väldigt lite uppdateringar och sådär nu, men jag har som inte så mycket att säga. Är fortfarande lite snorig och hostig, men det har blivit bättre. Idag åkte jag en liten tur med inlinesen och tyson, men kände hur mycket kraft det tog bara den lilla svängen, så får nog vila lite mer innan vi börjar träna igen. Ikväll har jag chillat med Caroline, Linus och Nils. Fan längesen man ens såg skymten av Nils! Var förbi hemköp och köpte kalorier sen spelade vi kort hos linus.









nu blir det xbox med jussi, puss♥

SOLEN SKINER ÄNTLIGEN!

${EntryDate} @ 11:33:08
igår kväll umgicks jag med caroline, det var long time ago. Vi bakade kladdkaka, eller ja hon gjorde. HAHAH den var god, men utseende mässigt... nej ingen komentar.
När jag kom hem runt 1, ville jussi spela xbox. Jaja tänkte jag , blir endå inte så länge ikväll. Halv 4 la vi oss i sängen!
Och för typ 5 min sen rycker jussi i mig och säger LINDA, klockan är halv två vi måste stiga upp! Jag tittar förtvivlat på min mobil och inser att klockan just passerat 20 över 11... Hans klocka gick tydligen fel.
Nä idag blir det ut i solen.



Carolines Excellenta Kladdkaka!

MAT ÄR GOTT?

${EntryDate} @ 14:31:47
Idag blir det middag på Oleary's, sen fest hos sebbe. Vi är 11 pers som ska äta ute tillsammans, hallelujah. Nu ska jag dusha och göra mig klar, har precis ätit frukost och klippt jussi. Ha en trevlig kväll på er, och stackars er som är på pdol, hoppas ni är sjöblöta !

SKA JAG?

${EntryDate} @ 14:59:24
Ska jag orka med det här ? Jag vet inte.. Kanske.
Idag har vi iallafall varit duktiga, Först steg vi upp när väckaren ringde halv tolv, for på AF, Ica, Polisen och hem. Nu ska vi snart fara och köpa en ny stekpanna och sen grädda plättar till middag. MUMS!
Ikväll skulle jag vara med caroline, men läste på hennes blogg att hon jobbar ikväll, trist. Så nu blir det väl myskväll med film och snask, sen i morgon ska vi äta ute med massa trevligt folk.
Nu ska jag iaf he mig in i cs världen igen efter en stunds xbox spelande.


MYSPYS OCH HÅRFÄRG

${EntryDate} @ 00:29:45
Jaha, ikväll har jag iallfall färgat tinas hår. Vart skitsnyggt! Sen medans färgen var i hämtade vi snoris och for tillbaka hem till mig och jussi. Sen sa tina att hon rensat sin garderob och jag och snoris högg direkt! Tina for hem och vi åkte till karratåget för att köpa snus och snask sen direkt till tina för att rota oss igenom sopsäcken med kläder. Hittade ungefär en kasse med kläder jag tog med hem. Sen har jag dessutom fått ett par skor av snoris! ;*
Satt dessutom och pratade med mamma jättelänge.
NEJ NU GLÖMDE JAG !! Min kameraladdare och skor som är kvar hos johanna.. suck. Får hämta i morgon kanske?
Nu ska jag spela cs, nörd. PUSS♥


MEN JAHA

${EntryDate} @ 16:11:06
Spelade cs nyss, jag blir så förbannad! Men hur som helst har jag kommit fram till att jag är för beskväm av mig. När jag jobbar känner jag : jag kan lika gärna sitta hemma, jag sitter typ och försöker komma på ursäkter till att få fara hem? Men vad gör jag när jag väl är hemma då? Inget. Men jag måste ta tag i mig själv nu till hösten, såhär får det inte vara. Hyra ska betalas, internet ska betalas, mat ska betalas, bensin ska betalas and so on. Dags att ta sig i kragen nu när hösten kommer!
Nu ska jag och jussi köpa en korv och njuta. Har tjatat om den där jävla korven sen i natt, dock vet jag inte ens om vi har råd med två st men jag hoppas?

GOTT SKRATT OCH SOLSKEN GENOM FÖNSTRET

${EntryDate} @ 18:19:50
Jag är en sånhär person som hatar att läsa kända människors bloggar, och människor som blivit kända genom att just blogga. Men när jag såg startsidan för blogg kunde jag inte låta bli att trycka mig in på Marie Serneholts blogg.
Hon var nämligen en av mina idoler när jag var i tio års åldern,hon och hela A-teens. Och jag höll på skratta ihjäl mig när jag såg bilderna på hennes gamla scen kläder! Kläderna ser ut att säga : Hej, jag är en amerikansk tonårs tjej på 90 talet! Tänker lite på hur Britney spears såg ut då också, samma stuk ungefär! Men det är så härligt att hon bjuder på sig själv sådär nu i 2000 talets hårda värld. Like it, bring it Marre!

JÄVLA FÖRKYLNING

${EntryDate} @ 12:21:25
Nu är jag less! Efter 3 dagars förkylning orkar jag inte mer. Har legat med datorn i knäet, xboxet framför näsan och en galen jussi som spelar i sinne sedan i måndags. Nu har snoret iaf lugnat ner sig, men hostan är  wild and crazy! Så idag och ikväll kurerar jag och jussi oss igen framför några nya xbox spel, lite mat och godis och bara tar det lungt i hopp om att friskna till.

Micke & Tyson

NEJ NU...

${EntryDate} @ 21:09:10
Jag sabbade min blogg, men jag oooorkar inte fixa till den nu. Ni får leva med den ett tag, så får jag fixa det sen.

NOSTALGIIII

${EntryDate} @ 01:08:20
Sitter och smsar med emma eftersom jag suttit och läst massa gammla grejer som jag höll på med förr. Lol, sprit, Cs, mer sprit, fylla, vänner, massa jävla olydigheter, ännu mer cs, min ostkroks soffa i emmas garage som hon och en annan person(nämner inga namn) förstörde genom samlag och nu är det bestämt att vi tar oss tillbaka i tiden och kör en nostalgi kväll i garaget med allt vad det innebär! Jävlar så ball det kommer bli.

HAHAH jag var söt.

365 DAGAR

${EntryDate} @ 13:39:45
Idag har jag och Jussi varit tillsammans i ett år. Eller ja, lite mer men vi har satt den 20 Juli som vårat "datum".
För ett år sedan satt jag Jussi och Krille här utanför och var bakis. Sen på kvällen var jag och Jussi hemma själva och bara myste med en film.
Ett år är inte så mycket, men det betyder så otroligt mycket mer. Allting vi har gjort och allt vi delar, helt underbart.
Första gången jag träffade Jussi i hela mitt liv var jag 15 år. Alldeles för liten för någon som var 20, men vi började prata med varandra och höll faktiskt ganska hårt i kontakten. Efter 1,5 år dalade det lite, och vi hördes mest på helgerna och sågs även då & då när vi festade. Sen gick det  7-8 månader och vi hade knappt pratat alls, och helt plötsligt står vi mitt emot varandra efter 3 år. Jag kännde precis som jag hade gjort första gången, och efter det var det Linda&Jussi.

Jag älskar dig Jussi Minkkinen.♥




MIN VINNARE ÄR VERONICA MAGGIO!

${EntryDate} @ 21:44:20
Och min förlorare är mina fötter.


Alla som känner mig, vet att min största fobi är fötter men jag kunde inte låta bli den här gången. Jag var tvungen! Syns inte så bra på bilden, eller jo lite men dom är förstörda av blåsor!

Veronica var min höjdpunkt! Har aldrig varit så lycklig i mitt liv, fastän folk klev på mig. Tillslut lyfte jussi upp mig och höll uppe mig över alla andra så jag skulle slippa bli trampad på, mitt hjärta! Jussi drog mig igenom dessa 6000 personer till längst fram bara för att han visste hur mycket jag ville se henne, och att jag ville stå längst fram. Sen var han min bodyguard hela kvällen.


Efter vi hade sett verran så gick vi till kempa och dom andra nere vid älven och började hälla som tokar för att komma ikapp, och tyvärr minns jag ingenting efter det. Men jag tror iallafall att vi hade skit kul, eller nej föressten, vi HADE skit kul!
Helt klart en av dom bästa helgerna på hela året. Ikväll har vi varit på bio och sett harry potter, ingen höjdare och väldigt lite action. Förväntade mig dubbelt så mycket av filmen.
Nä nu blir det film och ta det lungt.♥

TODAY

${EntryDate} @ 13:21:58
Vi vaknade halv elva av att det regnade som fan, besviket steg vi upp och började göra oss färdiga. Sen kom krille hit och dom spelar xbox och gitarr medans jag bara sitter och chillar, är trött och vill dricka nu nu nu!
Vi som hade tänkt chilla ute, men nu får vi se hur det blir. Hör nu att det regnar än en gång! Det regnar, är strålande sol, regnar, strålande sol och frågan är hur länge det ska hålla på?!
Igår kväll var jag en stund med emma medans grabbarna grus spelade discgolf, och sen for emma hem till dennis och jag hem till oss för att se tv med pajksen.
Nu ska jag försöka ta med mig krille och hämta min dricka, sen hämta micke så vi kan äta också. Mums med mat, jag är galet hungrig!




JUSTJA

${EntryDate} @ 15:42:52
igår hyrde vi 3 filmer på hemmakväll. Tänkte skriva några ord om dom!

Först såg vi en film som hette Way of War

Den filmen var helt jävla värdelös, den hade ingen mening och man hängde aldrig riktigt med! Hoppades fram och tillbaka från dåtid och nutid. Nej, den rekomenderar jag verkligen inte, och anledningen att vi valde den är att skådespelaren Cuba Gooding JR var huvudperson.

Andra filmen var Vi hade iallafall tur med vädret igen

Den var hyffsat bra och hyffsat rolig, men inget klår ettan! Den kan jag rekomendera att se för er som inte sett den.

Sista filmen hette Die Welle

Helt otrolig film! Så fruktansvärt bra, och på plussidan ligger :
Den är verklighets baserad, den är gripande & den är bra gjord.
Vet dock inte om jag vill lägga att filmen är på tyska på minussidan, för det gjorde ju endå saken ännu mer trovärdig eftersom det har utspelat sig i tyskland. Den är klart att rekomendera för alla!

GODMORNING

${EntryDate} @ 09:57:28
My sunshine! Jag älskar att ligga kvar i sängen och dra mig, mysa lite och inte känna stress. Det är lugnande!
Idag blir det att städa här hemma, de ser förjävligt ut. Efter det beger vi oss mot trästocks, och jag är lite små taggad.
Ska nog stiga upp nu och påbörja städningen.. Och jussi likaså.


OM JAG BARA KUNDE....

${EntryDate} @ 17:00:11
Yes please! Idag har jag käkat glass med syster, och varit på vift lite varstans. Och jag måste bara få avbryta mig själv och skriva: Jag tror nog inte någon kan hata en människa så som jag hatar dig. Det är pure hate, inte nått ogilla skit utan rent jävla hat. Kommer fan aldrig förlåta dig.
Sådärja! Ikväll blir det förmodligen Jussi och micke som jag ska hitta på nått spännande med eftersom elin är hos sin farmor och farfar. Ligger i soffan och ska se lite tv nu, ganska skönt faktiskt, synd bara att jussi flippar med elgitarren så jag kommer ju fan inte kunna höra tvn!
Men det gör väl inte så mycket, han är ju glad för att han har lärt sig massa nya låtar som han så gärna vill spela för mig♥


YES!

${EntryDate} @ 23:59:18
Idag har jag äntligen köpt min första dator. En laptop snygg som tusan! Är fett nöjd och än så länge fungerar allting som det ska. Mesta delen av dagen har jag spenderat med elin, och även jussi och micke. Myspys! Har nyss varit och skjutsat hem dom, och ligger nu i sängen och ska kolla om det går något bra på tvn. Jussi myser väl ner sig här brevid mig när som helst!
Kanske borde leta igen tv dosan nu...



Jag och lilltyson idag när vi chillade i seglarskolan.

OM VI SÄGER SÅHÄR

${EntryDate} @ 23:11:09


Mina glasögon är på plats nu.

UNDERBART

${EntryDate} @ 16:46:02
Igår var en helt underbar dag och kvällen var super! Har nog inte haft så roligt på väldigt länge, och det har jag mina älskade vänner att tacka för. Vi började med mat och prat, efter det spelade vi massor av spel och jag + pea är otroligt dåliga förlorare. Sen hade vi sanning och konsekvens som back in the days fast mer vulgära frågor haha! Vi avrundade natten med att hämta hem våra män från david, och dom var trötta som småungar medans vi fnittrade i framsätet!
Idag har vi bara tagigt det lungt, legat framför tvn och nu lagar jussi mat. Jag är som otroligt sugen på att fiska, men vem vill fiska med mig?
Nån dag framöver blir det så att jag och jussi tar med oss tyson, ett tält och våra fiskespön och åker långt bort och bara rår om varandra. Destination okänd än så länge, men snart så!


OCH VINNAREN ÄR...

${EntryDate} @ 16:20:54
Den underbara Veronica maggio!
Ja, hon är vinnaren, alltid. Men det var inte det jag skulle skriva om nu! Idag väckte jussi mig klockan halv elva och bokstavligen slet mig ur sängen och till garderoben. Vi skulle nämligen på stan, och sedan till discgolf banan eftersom det spelas SM där idag. Har fan just städat toan, och det måste vara det vidrigaste som finns? Tur att det finns handskar! Snart kommer mina små pluttar hit, snoris och pea! (kommer aldrig sluta kalla johanna för snoris!)  För ikväll peppar vi en myskväll med massor av tjejgrejer, massor av god mat, och ännu mer tjejprat! Nu ska jag nog förbi mamma en sväng och hämta lite kläder som jag har fått av Frida!


KOMSI

${EntryDate} @ 12:41:01
Mitt huvud häner inte riktigt med idag, det laggar typ! Nu regnar det igen också.. fastän solen sken i morse när jag skjutsade jussi till jobbet. Iallafall så ikväll blir det att fara på mackans fest med folket vilket jag faktiskt förväntar mig bli trevligt! Hade tänkt ta en dush nu och göra mig klar så folk slipper vänta. Sen ska jag väl lista ut vad jag och jussi ska äta till middag också, men det blir ju inte speciellt svårt.

ARE YOU DONE?

${EntryDate} @ 18:01:03
Åh har precis ätit, är så mätt att jag spricker snart. Är dessutom helt slut i kroppen, men jag vet inte riktigt varför? Jag har ju inte gjort speciellt mycket idag, förutom umgåtts med moa! Skulle egentligen ha vandrat en stund med pea och hundarna nu efter maten men jag orkade inte gå hela broarna idag så de blev inget tyvärr..
Tror rent av att jag ska lägga mig i sängen och sova. Kanske kika lite på tvn också!

Och förövrigt!  Grattis till körkortet Linda!
(inte till mig själv, utan jussis syster)

Godnatt ♥

BAJS VÄDER

${EntryDate} @ 08:27:36
Jag orkar inte med det här just nu! Jävla pissväder, jag har faktiskt fått semester nu så solen ska fan lysa dessa 4 veckor!
MEN inte gör den det. Nej, den gömmer sig. Vad är den rädd för? Är galet trött idag, vet inte riktigt varför heller eftersom jag somnade rätt tidigt igår kväll... Och när väckaren ringde klockan 6 och jag fick panik och skulle slå av den höll jussi fast mig för han vet att jag alltid stänger av larmet och somnar om. Sen ville han att vi skulle äta frukost tillsammans, men jag ville sova. Skjutsade honom hursomhelst och skulle egentligen stanna och hjälpa honom på jobbet, men så vart det inte.

Nu går jag och lägger mig i sängen och ser på en film. Det känner jag att jag behöver!

I STAY, PROMISE

${EntryDate} @ 14:50:26
Hihi, jag orkade inte bara sitta med huvudvärken här hemma, så jag spenderade en stund med älsklingsjussi på hans jobb och kikade på när han svetsade. Sen tog jag med mig johanna på lite mat och nu sitter jag här igen. Fast ska dusha och byta sängkläder nu tror jag. Sen hämta hem min man så vi kan äta en romantisk middag med tända ljus ♥

Jag har kommit fram till 3 bra saker med mitt liv.


Att jag har världens absolut bästa pojkvän/sambo
Att vänner & Familj alltid ställer upp
Att jag har Tyson som följer mig vart jag än går om det så bara är från köket till sovrummet även fast jag ibland vill ge bort honom pga det!

JORDGUBB/LIME

${EntryDate} @ 07:39:56
Jag orkar inte med huvudvärk! Idag ville jag städa klart  här hemma, men nu vet jag inte om min plan kommer kunna gå i verket! Men jag får göra ett tappert försök efter några alvedon och massor av youghurt. Igår kväll myste vi bara hemma, såg lite tv och somnade vilket var faktiskt ganska skönt med tanke på gårdagens bravader och fläng hit och dit. Möjligen en orsak till huvudvärken idag?


A LITTLE LIE

${EntryDate} @ 13:53:04
Okej, förlåt att jag inte skrev! Men jag glömde bort det och det var inte meningen!
Först av allt vill jag tacka dom helt underbara människorna som finns i mitt liv och som jag har fått dela min helg med! Tack vare er vart min helg något att minnas. Stadsfesten var helt lovley, och nästa år kommer vi igen , och då är det ännu roligare!
-

Jag har suttit och tänkt litegrann. Och först vill jag bara säga Tack för att jag får vara så mycket i centrum i ditt liv, och för att du verkligen bryr dig så otroligt mycket om vad jag gör och hur jag ser ut istället för att ta vara på dig själv och ditt liv. För mitt är fucking helt underbart! Men falska människor går verkligen total bort hos mig! Så din chans är gone, sorry.
När jag tänker efter vad jag tyckte när dom berättade att du var falsk, så förstår jag att dom tyckte jag var aningen puckad som inte lyssnade. Men nu förstår jag precis vad som menades! Jag tänker inte skriva ditt namn, för både du jag och alla andra som känner dig vet redan och resten behöver inte förstå vem du är.

-
Nä nu ska jag iallfall ta tag i städningen!






'

You rise, you fall, you’re down then you rise again
What don’t kill you make you more strong




THIS IS

${EntryDate} @ 17:53:47
an short update!
Vi ska äta nu, sen ska jag göra en ordentlig update om dom senaste dagarna efter vi har gottat oss i tacogratängen!

INGEN VANLIG DAG

${EntryDate} @ 12:54:59
IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR PEAS FÖDELSEDAG HURRA!
IKVÄLL SKA ROCKA FETT, ANDRA DAGEN IDAG OCH IKVÄLL BLIR VI ÄNNU FULLARE!




OKEJ NU VET JAG!

${EntryDate} @ 14:59:48
Här sitter jag och klagar, men som jag sa! 1, 2 eller 3 dagar är faktiskt okej om det är fint väder, vilket det faktiskt har varit!
Igår var jag på jobbet till 11, sen kikade jag förbi stadsfesten en stund. När jussi kom hem drog vi direkt tillbaka till stadsfesten och jag köpte honom en keps. Den var grymt snygg! Sen käkade vi ute och myste bara vi två. Vid halv åtta for jag tillbaka till stan för att vara en stund med moa och elin, och sen ville jussi ha hem mig för en myskväll med film och allt vad det innebär!

Idag jobbade jag till 10, för färgen tog slut och vi inte orkade mer för idag, så jag for hem och sov en stund. Sen var jag även på stan en stund med lite people, och nu sitter jag här och chillar. Funderar på att gå till ica och köpa läsk och en glass bara för att de är så oroligt gott!


RSS 2.0