INVISIBLE MAN!

${EntryDate} @ 23:50:58
Måste erkänna att ifall jag hade gått förbi hade jag missat honom...







Han blir alltså målad som bakgrunden. Ganska häftigt va?

BABY IS HOME AND EVERYTHING IS FINE

${EntryDate} @ 17:30:52
I natt halv tre anlände min man hem till mig igen. Helt galet att man kan sakna någon så mycket...
Caroline och Kllman höll mig sällskap tills jussi kom in genom dörren eftersom jag är galet mörkrädd! Jag och carrie såg I taket lyser stjärnorna, den var sämre än väntat men endå helt okej!

Idag steg vi upp och åt mys frukost, sen for vi ut på jakt efter sängbord.
Vi kom hem med 2 nya sängbord, 2 nya sängbordslampor, 2 nya kuddar, en ny hallmatta, hårfärg och ketchup. Sen började vi bygga ihop varsitt sängbord och det tror man ju ska vara enkelt men NEJ fallet är inte sådant. Fan, jag byggde om bordhelvettet 3, 4 gånger innan det vart rätt. Men nu står dom där fina och underbara.
Men nästa lilla incident var att min lampa började brinna... eller nej. Den började först lukta konstigt, sen började det ryka och lukta bränt så vi fick panik och bytte till en mindre wattig lampa. Men det räknas väl som en minibrand?
Nu hoppas jag på middag och sen bara chill kväll för jag orkar ingenting. Justja! När jussi kom hem igår hade han en kasse full med typ chokladpuddingar med olika smaker och nånsorts youghurt pudding. Dom smakade... konstigt men endå gott! Anyway, vi hörs!



Det är helt okej att vilja sova i våran säng.





Sugen på pudding? Detta är iaf dom få som är kvar...


MIN BABY..

${EntryDate} @ 11:04:49
Seriöst, det är inte okej att sakna någon som bara varit borta några timmar. Men tanken på att vi inte träffas föränn om 4 dagar gör mig ledsen. Jag tror inte vi har varit i från varandra mer än 1 dag sedan vi blev tillsammans, och det var natten mot julafton då vi båda sov hos våra föräldrar, men kunde inte hålla oss och på kvällen hämtade jag honom i hamn och vi hade våran egna julafton hemma. Hur ska det gå egentligen, jag kommer sakna ihjäl mig..

YEEES!

${EntryDate} @ 19:34:51
ÄNTLIGEN HAR MIN ÄLSKADE EXTERNA HÅRDISK MED BILDER OCH MUSIK BÖRJAT FUNKA!

Som jag har längtat. Men idag gjorde babe något åt det och köpte dom grejerna man behövde. Så ikväll eller i morgon(om jag hinner?!) så ska det gås igenom varenda bild! Men ikväll blir det först av allt Män som hatar kvinnor. Behöver jag säga mer än att varenda Blu-ray och DVD var uthyrd? Jag längtar! Dont dissapoint me now!

I morgon ser det ut som så att runt 4 på morgonen(?) Åker jussi till finland, sen stiger jag väl upp nångång vid 9 och sedan far jag och caroline på gina tricot. Sen middag och mys med film och fett.

ajaaa seee you later bitches!


SHOP AND SMILE

${EntryDate} @ 16:52:10
Idag väckte emma mig vid 11, sen kom hon hit med hembakat bröd och åt frukost med mig. Sjukt gott bröd må jag säga...
inga jävla fröbröd här inte!
Anyway, sen gjorde vi några ärenden och shoppade lite. Jag köpte ett nytt underlägg och en spaghettislev, helt okej må jag säga! Har hittat några underlägg jag ska köpa också, men det fick bli en annan dag. Nu har jussi babe kommit hem och vi lagar mat. Ikväll blir det att se film och bara rå om varandra för nästa gång vi ses är på måndag... Han ska nämligen till finland på bregravning, så det är ju inte allt för roligt. Så i helgen har jag inneboende! Fredag blir det caroline, och lördag till söndag Elin och Elina.

Fredag
= Film och chill
Lördag = Mysmiddag och fest!
Söndag =Bakisdag...
Måndag= Älskling!

Men det blir nog great!
Slänger upp en bild på vårat nya underlägg också :


HOW DO ME SUPPOSE?

${EntryDate} @ 19:09:49
Idag har jag varit med malin och emma på dagen, emma plockade uppp mig och sedan malin. Var förbi balder och fick ett plåster, malin fick sitt papper och sen for vi hem till malin och åt lunch. Sen hade vi relax med killning i håret och det var så jävla skönt! Sen for jag hem och såg på tv innan jag handlade middag till mig och babe. Tacogratäng som alltid ungefär...
Efter maten pussade jag jussi hejdå och for till mamma en stund och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Är fortfarande sjuk, men det går iaf åt rätt håll. Nä nu ska jag fortsätta glo på tv och mysa.

JUST LIKE BACK IN THE DAYS

${EntryDate} @ 20:42:00
Alla bilder är klickbara.

år 2000 (lika med att jag var tio år)


2005


2006


2007


   

2008





No one wants forever.



SÅDÄRJA!

${EntryDate} @ 18:30:20
En ny förstärkare, en ny laptop och en ny datamus rikare! Plus jeansen älskling köpte till mig , eller snarare jeans leggingsarna! Han fick välja vilka eftersom han betalde dom. Tack älskling ♥
Nu ska jag spela cs, och jag är så jävla mätt att jag spricker!

SUNSHINE PÅ HÖSTEN

${EntryDate} @ 13:07:43
Okej, jussi började jobba halv sju i morse. Bra tänkte jag, då sover jag ut en stund, men just när jag hade somnat så drömmer jag sjukliga mardrömmar (som vanligt). Sen ringer telefonen, jag har glömt mitt möte! Jävla skit, skulle vara där halv nio och det var då hon ringde. Hon frågade hur snabbt jag kunde komma, så jag var där på tio min. Det gick jättebra, och jag hoppas verkligen det ger något nu. Har satt upp lite mål och sådär som jag ska utföra minst 1 gång i veckan. Tror det kommer gå hyffsat bra iaf!
Nu har jag precis kommit hem, har varit hos mamma och provat Hans nya kamera, och den var fan grym... Sen fikade jag och åkte hem, så nu ligger jag i soffan och undrar om det är värt att slå på tvn, brukar endå inte gå nått bra den här tiden.
Jussi slutar vid 4 och då jävlar ska det shoppas allt från ny förstärkare & jeans till mig och mat såklart! Sen ska vi väl förhoppningsvis laga världens goaste middag och mysa.


PINSAMMA HUND JÄVEL

${EntryDate} @ 16:36:57
Okej, idag har varit ett enda äventyr. Jag är fortfarande sjuk, men i morse ville jussi att vi skulle ta tyson på långpromenad och gå till kempa på a-torp för att hämta räkningen. Så efter frukosten började vi gå, när vi är på gångvägen utanför kempa kommer en bil och kör. Ett äldre par som undrar hur dom ska ta sig till ålderdomshemmet, så vi förklarar för dom och går upp till kempa. Sen ville kempa ha sällskap till elgiganten, så vi pallrade oss dit, knytte fast tyson i ett träd en bit bort eftersom han behöver skugga. Sen hör vi hur han gnäller som vanligt när han lämnas ensam, men vi går in iaf. Efter ungefär 5 minuter ser jussi något svart fara omkring inne på elgiganten och skriker TYSON! Då har hund jäveln bitit av kopplet och sprungigt efter oss in på elgiganten! Och vi har inget tunnt koppel precis. Så jag fick ta fast honom och gå ut med han till trädet och sitta där. Nu är det dags att köpa kjedje koppel, för inte fan vill jag ha in honom på ica nästa gång jag handlar.



ÅHH NEGATIVA RADER

${EntryDate} @ 21:58:20
Seriöst, varför gör det ont att andas när man är förkyld? Det är inte roligt!
Och varför neggar alla sönder när jag vill ha en filmjävel att mysa till? Kan ingen bara tycka lite synd om mig och skicka en...
Det är väl fan inte jag som har valt telia.. Inget snus har jag heller. MEN då kom räddaren i nöden, Anna som är världens snällaste och erbjöd sig köpa snus och komma med. Tack!
Nu har iallafall Kim och Melker erbjudit sej att fixa en film åt mig, men dock måste jag välja ur deras samling. Bättre än inget iaf.. Nä nu ska jag fortsätta kolla igenom deras filmer.

Sjuk linda



FÖRKYLD IGEN...

${EntryDate} @ 13:47:18
Åhh jag har varit lite små krasslig dom senaste dagarna, men igår när jag vaknade kunde jag nästan inte prata. Rösten var nästan helt borta, halsen gjorde ont och när jag svalde så var det som att svälja något jävligt stort. Snoret var inte heller att leka med! Idag har jag mer snorhosta, och rösten är nästan tillbaka men är fortfarande sjuk. Hate it!
Igår kväll hade vi mys kväll, hade hyrt tre filmer. Så vi kurade ner oss i soffan och slog igång projektorn. Efter vi hade sett alla tre filmer såg vi sista avsnittet av pistvakt och 2 yippekayej MTF.
Om någon är sugen på filmkväll ikväll så hör av er!


NORRMALMS TORG

${EntryDate} @ 13:42:04
Igår hyrde jag och jussi filmen Norrmalms torg. Den är baserad på norrmalmstorgs dramat 1973.


Handling: I augusti 1973 rånades Kreditbanken på Norrmalmstorg av en maskerad man, beväpnad med k-pist. Han tog fyra personer som gisslan och meddelade polisen sina krav: tre miljoner kronor och att Clark Olofsson skulle föras till banken. Det gastkramande gisslandramat pågick i nästan sex dygn.
Filmen var lite B-ig men jag gillade den endå, och man får se hur Stockholms syndromet utvecklas, dock var filmen inte så kraftfull som jag hade förväntat mig, men den var endå ganska gripande.

Skådespelare: Torkel Petersson, Shanti Roney, Tuva Novotny, m.fl

Längd: 90 minuter

DAGEN EFTER

${EntryDate} @ 14:19:51
Vilken kväll! Hade jätte roligt, och det var massor av trevligt folk. Vi drack och spelade spel, tjoade och sjöng.
Sen vid 11 drog vi mot stan , men dock var det fullt på calles så man fick inte gå in, och sen orkade vi aldrig gå in på olles så jag och jussi satt på frasses, käkade och hade jättejätte trevligt med linus och sebbmakmahakan! Var väl hemma vid halv 3 nångång, och då la vi oss i sängen och pratade en stund innan båda två somnade.
Idag mår jag faktiskt riktigt bra, och det såg inte alltför jävligt ut här hemma heller. Nu ska jag förhoppningsvis spela cs, och sen äta någon middag.
Puss ♥
(alla bilder är klickbara)


PARTAJJ FÖR ATT FIRA EN HEMLIG SAK

${EntryDate} @ 18:42:55
Nu har vi öppnat första iskalla ölen, ikväll är det fest hos mig som kick sjunger.
Först tjejerna, sen kommer väl resternade! Vi firar, men enbart intärner i min krets vet vad. Och det är fan lika bra!
Nä, nu ska jag fortsätta med att inta alkohol. Får ju inte vara för mycket blod i alkohol omloppet.


ANONYM KOMENTAR

${EntryDate} @ 23:53:40
Till den personen som har anonymt komenterat om tattueringen jag ska göra:

Skriv ditt namn så kan jag ge dig ett svar på hur jag tänker.

STÄDA

${EntryDate} @ 17:07:39
Idag har jag och jussi städat hela läggan och gjort några ärenden. Känns ganska bra faktiskt, är bara några små saker som ska fixas sen ochsådär sen är det kliniskt här hemma. Ikväll ska jag leka med caroline och hon ska förhoppningsvis klippa mig också. Kanske att vi spelar lite tv spel... måste ... vinna...!
Anyway, jag har försökt, verkligen att vända tillbaka dygnet. Även fast jag stiger upp vid 11 kan jag vara vaken till 4, 5 på morgonen iallafall! Det suger.. men jag är inte trött.
Igår kväll var jag med utter och vi chillade en stund på olles och körde en sväng. Vart inte allt för sent, var hemma vid 1.
Sen la jag och jussi oss och såg film.
Nää nu ska jag fundera ut middagen. Puss


FIKATIME

${EntryDate} @ 17:01:56
Idag vaknade jag tidigt och steg upp för en dush. Gjorde mig sedan klar för att ta en fika med julia och emma på Waynes, även anna följde. Där satt vi i 2 timmar och bara pratade om livet och skrattade åt allting. Det var jättetrevligt och ska göras så många fler ggr.
När jag och Julia gick högstadiet var vi på waynes varje torsdag kväll och firade att helgen var här!
Ikväll ska jag först leka med snoris och sen umgås med Emma eftersom på söndag flyttar hon till norge..
Nu ska jag och jussi iväg och kolla på en gitarr och han är helt galen, uppspelt och shit. SÅ jag får väl avsluta här och skriva mer sen. Puss




SNART SÅ

${EntryDate} @ 14:51:42


Den 3 spetember ska iaf lillasyster göra sin tattuering och då ska jag passa på att fråga lite om priser osv till både den här tattueringen och draken som ska bli på benet.

ps. Mötet gick jättebra, och det känns som att jag har kommit en bit påvägen. Men mer om det senare!

MORNING CHILDREN

${EntryDate} @ 10:56:34
Seriöst, ett stort jävla grattis till mig som klivit upp nu och enbart sovit 4 timmar i natt. Men jag har väl inte haft något val... ska ju som tidigare nämnt på möte. Min kropp mår INTE okej.. men som sagt ska jag ta tag i det snarast. Just nu orkar jag bara inte men det här, känner mig fan förvirrad.
Aja, igår kväll var jag och ponken på hemmakväll för att hyra någon film, så det blev två beck filmer för vi orkade inte leta och båda älskar beck. Vi har sett alla beck, dom gamla (från 1993) och dom nya. Sen poppade vi popcorn och bara chillade.
Nä om man ska äta lite frukost kanske ?
Puss


HUNGRIG UNGE

${EntryDate} @ 18:24:06
Har nyss åkt en sväng med inlinsen. Pea, Tyson & Nova var sällskap på den turen. Jussi står och lagar middagen och jag är så jävla hungrig. Mmm korv och mackaroner! Ikväll får vi se vad som händer iaf, och i morgon blir det möte... längtar fan inte ens lite. Gruvar mig litegrann också.
Nä nu ska jag äta, puss♥


COUNTER STRIKE

${EntryDate} @ 15:14:09

SOME CUTE QUESTIONS

${EntryDate} @ 02:13:33


Fullständigt namn-
Linda karolina mikaela Malm

Smeknamn- Lillmunnen, guldfisken

Hårfärg -  Mörkbrunt för tillfället, orginal är blond vilket aldrig märks.

längd - dom korta 166 cm

ögonfärg - bruna, du får drunka.

orientering - om det är sexuellt, så är det heterosexuellt och är det "sporten" som avses så säger jag att det är förbannat otrevligt.

tillgänglighet - jag antar att det är förhållandemässigt här. Sluten som en mussla !

har du någonsin varit kär-  Jag är kär?

tror du på kärlek - jag tror på att man kan bli kär, jag tror att man kan bli lycklig av det och jag tror att man kan bli ett jävla kolli av det.

har du någonsin fått ditt hjärta krossat - inte krossat, för då skulle det inte kännas så jävla fint med meningar som "you would say I love you in the cutest place on earth". Men misshandlat, onekligen. Men mest ont gjorde det nog i hjärnan, tankarna och sådär.

tror du på kärlek vid första ögonkastet - "I believe in lust at first sight".

kärlek eller pengar - det sägs att pengar är flyktigt, men kärlek är fan livsfarligt. Jag vill ha båda två.

vin eller öl? öl är ballare och så otroligt mycket godare!

dag eller natt ? dag för ljuset och natt för drömmarna, tankarna, mörkret och ensamheten. Men natt funkar bäst när man är två

vild fest eller romantisk hemmakväll - vild fest, och dagen efter en mysig och romantisk hemmakväll!

färgfoton eller svart/vita foton ? om de får mig gråtfärdig eller att brista ut i skratt så gör det detsamma.

har du någonsin varit med i ett slagsmål-  några stycken.

har du någonsin gjort något du ångrat - jag försöker att inte lida över val som ligger i det förflutna, men självklart har jag gjort idiotiska saker. Det har väl alla?

har du någonsin gillat någon som inte gillat dig tillbaka- tror inte det, jag gillar inte så många HAHAH, nej skämt.

saknar du någon just nu- Ja, obeskrivligt mycket faktiskt. Dock inte en pojke, utan en vän.

är du glad- jag är nöjd,

gillar du någon just nu- Jag gillar många, så det beror på vilket sätt. Handlar det om kärlek, så självklart jussi. Men jag gillar mina vänner hela tiden, oftast iallafall.

REGN...

${EntryDate} @ 19:01:11
Varför vaknade jag klockan halv 4 idag när mamma ringde? Jag blir typ besviken på mig själv.. jag hade ställt larmet på 11 men inte fan steg jag upp inte. Meen, jag får väl prova i morgon ist. Just nu sitter jussi och spelar gitarr, vilket han har gjort hela dagen men endå. Jag ska fortsätta trixa med tinas blogg och spela lite CS. Finns väl inte alltför mycket att göra i övrigt...

I DO!

${EntryDate} @ 05:00:24
Jussi är världens absolut bästa!
I love you honey ♥




LÖRDAG, KALLA LÖRDAG

${EntryDate} @ 23:45:22
Jag sammanfattar dagen såhär:

- Vakna och göra sig klar
- Fara till mikael en stund
- åka till hamn för tacos hos familjen minkkinen
- tillbaka till stan
- hitta en zoxor på vägen som vi plockade upp
- åka till bobbo och umgås med partyprissarna
- förbi krysset för mat
- komma hem och spela cs


Ganska trevligt endå! Nu ska jag fixa tinas blogg innan jag startar upp mitt älskade spel. Puss ♥

AAAHH Justeja, snart kommer en video från ikväll också! Stay tuned!! ;)

ORKAR SOM INTE

${EntryDate} @ 22:28:01
Blogga speciellt mycket...
Idag har vi sovit,ätit varit på stan och sen suttit hemma. Eller nej, jag har varit förbi mamma också och träffat Hans och
Therese.
Annars har det väl inte hänt något speciellt i övrigt. Imorgon blir det iaf fest!
Nä nu ska jag göra något vettigt.

TIDSFÖRDRIV

${EntryDate} @ 00:48:56
Barnen har somnat nu, fast filmen står fortfarande på i bakgrunden. Själv spelar jag lite cs och bara chillar, så därför tänkte jag fördriva tiden lite med detta:

Du för omkring 1 år sedan
:



Du som busig:



Du som fotograf:




En bild du aldrig har visat:




En dag som du minns:




En konstig bild:




En bild som väcker känslor:



Någon du litar på:



Något du saknar:




Någon du älskar:




Någon som betyder mycket:




Någon du tycker är snäll:




Något du vill ha:





Något som är viktigt för dig:



Dig själv nyligen
:



En bild då du skrattar :




Något som gör dig glad:




Någon som gör dig glad:





KALLT TE

${EntryDate} @ 14:23:11
Jaha, min natt spenderades först i Niccos stuga med massor av folk, sen drog jag och maya iväg ut i natten. Okej, vi for på shell söder och köpte en dricka. Eftersom jag ska minska på sockret kunde jag inte köpa en läsk, så jag började jämföra olika drycker. Det bästa jag hittade var Nestea Rött te med smak av päron. Jaha tänkte jag, den provar vi. Första klunken gav mig tanken : jag har lämnat mitt te framme väldigt länge och nu bestämt mig för att dricka upp det. Men efter en stund var det faktiskt ganska gott! Ska bara prova den gröna också. Har just kommit hem efter att ha varit på blodtrycks kontroll. Perfekt blodtryck! Jussi sover fortfarande, men jag orkar inte somna om för då får jag bara huvudvärk.
Nä om man skulle ta och plocka undan lite här hemma, kanske spela lite cs också.
Puss♥

TAKE ME NOW AND HOLD ME TIGHT

${EntryDate} @ 16:00:14
Har precis vaknat och nydushat. Skönt som fan! Första gången jag vaknade till idag regnade det, men nu verkar ju solen lysa! Idag har jag ingen aning om vad som händer, kanske ingenting. Jag är så jävla trött i hela kroppen, mitt huvud hänger inte riktigt med heller. Men de blir väl så ibland. Kanske ska fara och kolla på nya sängbord och ny matta idag, hoppas det! Sängborden var jättefina, och inte alls så farligt dyra helller.  Nä nu ska jag spela lite cs och förhoppningsvis bli lite piggare.
Puss♥


BAD UPDATE

${EntryDate} @ 18:26:33
Förlåt , jag vet och folk har klagat. Men nu kommer en update!

I går var en bakis dag, så jag Jussi & krille tog gummibåtarna och gled ner för älven. Dock hade vi otur! Vi hade 3 båtar när vi gick, 400 meter senare när vi skulle blåsa upp dom var det hål i en, så 2 var kvar. Jag och Jussi delade båt och krille hade en egen. Men även den läkte, så när vi klev upp inne i stan lämnade vi den båten och hade enbart en kvar.








Idag när vi steg upp vid elva stekte solen och vi skyndade iväg för att köpa 3 nya båtar. Vi var på alla jävla affärer i skellefteå, INGEN hade gummibåtar kvar. Så jussi köpte en uppblåsbar dubbelsäng som vi skulle dela på, sen fick krille ta en och micke hade en egen lite mindre båt. Vi körde till mobacken och hoppade i. 4 timmar senare var vi inne i stan och det började åska ordentligt så vi bestämde att kliva upp. Nu sitter jag och jussi hemma själva, ska se pistvakt om ett tag, sen ska jussi sova eftersom han jobbar natt i veckan också. Kännde ju inte peppen , hatar att vara ensam hemma.









Såhär såg sängen ut fast större





MIDDAG= GRILL

${EntryDate} @ 14:59:53
Sitter och gör mig klar inför kvällen. Blir först middag, spel och trevligheter hos Johanna Och Krille innan vi drar ut på krogen.
Men innan allt detta blir det en runda på discgolfbanan med Micke & Jussi. Är typ peppad nu när det är sådant underbart väder!
Är hungrig som stryk också, kommer typ äta tills jag spyr!
Igårkväll var jag chafför och var på lantärnan. Väldigt trevligt, har fan aldrig varit där förut så det var nice. Synd bara att igår var sista gången den här sommaren. Men nästa sommar kommer jag igen!
Nä måste skynda mig lite nu. Puss♥



NU VAR DET DÅLIGT

${EntryDate} @ 16:44:55
Om updates igen! Ledsen, men ibland orkar jag verkligen inte.
Iallfall natten mot onsdagen spenderades med chips,läsk monopol,kort, skipbo, Elin och Tobbe. Vi hade as roligt och jag fetägde dom i allt utom skipbo. I monopol var det dom grövsta ord jag någonsin hört som sades från elin och tobbes käft! Jag utklassade dom även fast jag bara hade 3 gator. Vann med över 150.000 kr! Har fan aldrig vunnit monopol.
Efter det körde vi AstridLindgren spelet, roligt som fan och vann det också. Vid halv sex tiden på morgonen började vi kolla parodier på astrid lindgren filmerna innan det var dags att släppa av dom trötta stackarna och hämta jussi på jobbet.
Sov till klockan 5 igår afton. Gaanska skönt må jag säga! Idag var det dock inte lika skönt.

Var hemma hos mamma i natt, sen var jag på statoil med Micke och Kim en sväng och dom bjöd på korv. Idag steg vi upp kl 2 för det var mycket att göra på schemat. Nu sitter vi och spelar,och snart blir det mat. LÄNGTAR!!

Älskar min hållning, ser ut som en gammal kärring!



Såhär arga var elin och tobbe



Innan dom förlorade



Astrid Lindgren spelet



ÄVENTYR

${EntryDate} @ 17:52:31
I morse när jag hade hämtat upp min älskling på jobbet och vi var nästan hemma så satt det två katter mitt på vägen och vägrade flytta på sig! Jag stannade bilen och kattjäveln hade tagigt världens största råtta! Jag öppnade bildörren så den nästan tog i katten, då flyttade den på sig ungefär 1 meter. Vi parkerade bilen och Jussi tog tag i tyson för att se om katterna vart rädda när han kom. Men icket! Kattjäveln satt kvar ändå tills tyson gjorde en liten attack, då flyttade den på sig lite igen. Vad hände? Borde inte katten springa för livet? Anyway, vi la oss i sängen och såg en beck film och somnade. Jag steg upp runt 3 tiden och Jussi väckte jag halv 5.

Elin var hos mig till 4 i morse, sen orkade hon inte leva. Så hon cyklade hem...
Ikväll efter jag har skjutsat Jussi till jobbet ska jag mest troligt vara med Elin och tobbe, dom kommer nog hit och leker hos oss. Det blir ball!

Offret,



Jussi & Tyson spanar på kissarna



Elin & Moa
'

Jag är chikagohaj


Linda, Elin & Moa
= sanning


DRÄGEL...

${EntryDate} @ 17:22:23
Åh seriöst jag skrev aldrig om Public Enemies! Dumt gjort av mig, eftersom det är den första bio filmen på över 1 år som jag inte har känt "Jag kastade just mina pengar i sjön" på. Jag vart förälskad, inte för att Johnny Depp var med, även fast det gjorde saken ännu bättre men. Hur som helst, den var helt klart sevärd och kan se den om och om igen.


Public Enemies:
Utspelar sig under den legendariska förbudstiden i USA och handlar om den karismatiske John Dillinger, vars uppseendeväckande rånarraider gör honom till FBIs mest efterspanade brottsling. J Edgar Hoovers polisorganisation sätter toppagenten Melvin Purvis på fallet, samtidigt som Dillingers populäritet växer hos den amerikanska allmänheten.
Ingen kan stoppa Dillinger och hans gäng. Inget fängelse kan hålla honom inlåst. Hans charm och fräcka rymningar från statens fängelser har gjort honom till allas favorit.





Genre:
Drama, Action
Längd:  2h 20min
Skådespelare: Johnny Depp, Christian Bale, Billy Crudup m.fl


HATA RUBRIKER

${EntryDate} @ 18:01:30
Tänkte iallafall börja med att idag var jag på släkt träff. Herre jisses, mamma ringde och väckte mig 1 igår och sa att idag vid 11 hämtar dom mig. Sen när jag kom hem inatt sa jag till jussi vid 2, vi ser en film och försöker somna. Ehm ja, vid 5 i morse vart jag trött och lyckades somna! Hallelujah. Var arg som ett bi, ville absolut inte vakna och inte fara. Men jag tog tag i mig jälv och följde med och det var riktigt trevligt! Var på ett ställe långt åt helvete in i skogen, men det var vackert, solen sken och grillning. När jag kom hem ville jag lägga mig i sängen dirr. Jussi drog upp mig, vi åt lite mat och nu ska jag spela cs.

Annars är jag bara ledsen och besviken över lite saker. Men det är lika bra att skita i det och ha roligt iallfall!

Tony & Idas Hundvalp Eros



Flugjävlarna som invarderade min dricka!



Lite utsikt


OM DU ÄR LEDSEN

${EntryDate} @ 17:39:35
Lyssna på Banana phone! Den får mig alltid att dra på mungiporna!


OJ OJ OJ

${EntryDate} @ 13:59:55
Mitt huvud är inte okej idag. Saknar mina bakis piller...
Igår var en jätte trevlig kväll, kanske lite för många öl för mitt eget bästa bara! Vissa saker var ju som alltid bättre än andra, men. Och idag fyller min gullevän emma 19! Grattis på dig din jävel ♥



Ikväll blir det nog att gå över till dom och umgås.Mycket trevligt!
Nä nu ska jag vila en stund så den förbannade huvudvärken ger sig!

i like this


RSS 2.0