Sämst

${EntryDate} @ 10:51:51
Jahaaaaa känns som en bra start på dagen....

Har drömt sjukt mycket hemska mardrömmar i natt, inget ovanligt men fortfarande as jobbigt. Har vaknat säkert 9 -10 ggr på morgonen av rädsla att försova mig. Har skrikit och slagit Jussi i sömnen, och enbart sovit i typ 5 timmar.
Sen stiger jag upp, gör mig klar, ska bara kolla facebook innan jag ska fara. Då ringer det och då hinner hon inte träffa mig idag och måste ställa in mötet....................
Känns bra, inte.

Fast egentligen är det lika bra, vi måste upp jäääääätte tidigt i morgon. Vi ska nämligen vara på sjukhuset redan kl 8 för gipsbyte, röntgen och vad mer det nu var.
Vågar dock inte väcka Jussi än, han kan bli hetsig så det är bäst att passa sig noga!
Funderar på ta mig en promenad med the dog och kanske fika mig lite frukost.


stackars

${EntryDate} @ 11:03:00

 


Gips Jussi

${EntryDate} @ 15:36:13
Imorse vaknade jag halv nio av att Jussi ringer. Fattar inget när han säger att jag måste skynda mig och hämta han, för han måste på sjukhuset. Trodde först han bara skojjade, men icket. Han hade fått en 30 kilos järnbalk tappad rakt över foten. Så han kom haltandes mot bilen och sätter sig. Åker mot akuten och sätter oss ner, sen får vi komma in i nått sorts kontrollrum innan vi får vänta en stund till för att komma till nästa rum.
Väl där får vi vänta ( som alltid). Det kommer några doktorer och känner , klämmer och frågar om det gör ont. Hans fot är svullen och har något rött blödningsmärke ovanpå.
Vi blir skickade på röntgen med Jussi i rullstol ( efter många om och men). Efter röntgen blir vi skickade till nån sorts magnetröntgen eller något där man kan se senor så vi antog att det inte var något brutet. Sen åkte vi tillbaka till rummet igen. Efter ca 1 timme kommer doktorn tillbaka och berättar att Jussi har brutit två ben i foten och behöver gips.

Vi får vänta ytterligare 1 timme innan det kommer en som ska gipsa. Så dom gipsar honom ända upp till knäet och säger att han absoult inte får stötta ens mot tårna när han står. Aldrig med foten i marken.
Gipset ska sitta i 6 veckor och sen ska han ha rehab 2 veckor. Så han är nu sjukskriven till 3 Januari!
Tycker så synd om mitt lilla hjärta, men jag tror det ska gå bra. Han har dock aldrig gått på kryckor tidigare så han ser lite retarded ut och allt går vääääldig sakta.
Men men, jag är tydligen anställd som peronlig assistent nu.... eller slav?
Vi spenderade iallafall allt som allt ungefär 6 timmar på akuten. Det röd markerade är benen som är av.

 

Och ps, Moster Anniqa, Jussi vill ha sjukpresent!



RSS 2.0